Gretta _ 49 Napisano 10 godzin temu Komunię mam za sobą. Ale przeprawy miałam. Nie wiem czy się śmiać czy płakać Wyszłam z kościoła i się do tyłu zapadam. Patrzę a tu obcas się kruszy. Podjechaliśmy do domu i podobne buty miałam tylko czarne.Założyłam Zajweżdzamy na salę, błądzac, bo teren nieznany, mi sie drugie ukruszyły. W domu jeszcze sprawdziłam trzecie o podobnych spodach, wygodne były, takie wizytowe i też się pokruszyły po przejściu przez dom. Troje butów do kosza! Jednego dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 327 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Gretta _ napisał: Komunię mam za sobą. Ale przeprawy miałam. Nie wiem czy się śmiać czy płakać Wyszłam z kościoła i się do tyłu zapadam. Patrzę a tu obcas się kruszy. Podjechaliśmy do domu i podobne buty miałam tylko czarne.Założyłam Zajweżdzamy na salę, błądzac, bo teren nieznany, mi sie drugie ukruszyły. W domu jeszcze sprawdziłam trzecie o podobnych spodach, wygodne były, takie wizytowe i też się pokruszyły po przejściu przez dom. Troje butów do kosza! Jednego dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 10 godzin temu Co ty za buty miałaś? Jeszcze ze swojej komunii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, afekafe napisał: Co ty za buty miałaś? Jeszcze ze swojej komunii? Nie, ale parę lat temu kupowałam, a że mam małą stopę wypróbowałam jedne a potem dokupiłam Na zapas.I masz zapas. Edytowano 10 godzin temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: No... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Gretta _ napisał: Nie, ale parę lat temu kupowałam, a że mam małą stopę wypróbowałam jedne a potem dokupiłam. Dlatego warto buty zaimpregnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Dlatego warto buty zaimpregnować. To spody sztuczne, góra była ze skórki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Gretta _ napisał: To spody sztuczne, góra była ze skórki Nieważne. W sklepie Deich*** jest maszyna do konserwacji/impregnacji obuwia. Wkładają całe i wszystko zabezpiecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, afekafe napisał: Nieważne. W sklepie Deich*** jest maszyna do konserwacji/impregnacji obuwia. Wkładają całe i wszystko zabezpiecza. To muszą być nowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Gretta _ napisał: To muszą być nowe? Chyba nie. Maja taka specjalną skrzyneczkę obok kasy i pytają czy chcesz skorzystać z tej usługi za opłatą. My akurat kupowaliśmy, ale swoje z domu też chyba można zanieść. To dla nich dodatkowy zarobek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Chyba nie. Maja taka specjalną skrzyneczkę obok kasy i pytają czy chcesz skorzystać z tej usługi za opłatą. My akurat kupowaliśmy, ale swoje z domu też chyba można zanieść. To dla nich dodatkowy zarobek. w Rossmannie mają fajny 'ichni' impregnat ale to raczej nie pomoże - pewnie obcas się skruszył bo tak dobrali skład plastiku mnie się tak klamerki łamią w rękach - góra na 1 sezon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, afekafe napisał: Co ty za buty miałaś? Jeszcze ze swojej komunii? no można jakoś wybrnąć bo mnie się skojarzyło, że nacisk był zbyt duży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, afekafe napisał: Chyba nie. Maja taka specjalną skrzyneczkę obok kasy i pytają czy chcesz skorzystać z tej usługi za opłatą. My akurat kupowaliśmy, ale swoje z domu też chyba można zanieść. To dla nich dodatkowy zarobek. Ja tam nawet nie chodzę bo zaczynają się buty od numeru 37.To nie wiedziałam nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: no można jakoś wybrnąć bo mnie się skojarzyło, że nacisk był zbyt duży... Oj ty ty... 57 kg to nie tak dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 9 godzin temu Straciłam na wadze przez ostatnie ok 2 miesięcy przez chorobę, prawie trzy kilogramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 78 Napisano 9 godzin temu będzie można nowe buty nakupować... Niektórzy podobno mają 73 pary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 9 godzin temu 38 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: w Rossmannie mają fajny 'ichni' impregnat ale to raczej nie pomoże - pewnie obcas się skruszył bo tak dobrali skład plastiku mnie się tak klamerki łamią w rękach - góra na 1 sezon Pewno cały sezon trzymasz na słońcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, Gretta _ napisał: Ja tam nawet nie chodzę bo zaczynają się buty od numeru 37.To nie wiedziałam nawet To jest problem. Bratowa na dziecięcą stopę, a jest starsza ode mnie i trudno jej dopasować buta do stroju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Kaszalotte napisał: będzie można nowe buty nakupować... Niektórzy podobno mają 73 pary Weź dokup teraz do każdej pary torebkę. Tylko lumpeks i chińczyk pozostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, afekafe napisał: Pewno cały sezon trzymasz na słońcu. no jacha - przecież chcę żeby pranie wyschło ale takie przedpotopowe klamerki polstyr to nie pały tylko takie nowe z Rossmana to zdechły po sezonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 9 godzin temu 43 minuty temu, Gretta _ napisał: Oj ty ty... 57 kg to nie tak dużo. nie - to waga jednej szyszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Weź dokup teraz do każdej pary torebkę. Tylko lumpeks i chińczyk pozostaje a co biedni mężczyźni mają powiedzieć do każdej pary butów dokup garnitur! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 231 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, Kaszalotte napisał: będzie można nowe buty nakupować... Niektórzy podobno mają 73 pary Dziś 74 para butów przyszła 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, afekafe napisał: To jest problem. Bratowa na dziecięcą stopę, a jest starsza ode mnie i trudno jej dopasować buta do stroju. Podzwoniłam i dostałam namiary z targowiska. Pojadę w którąś sobotę, ostatnie lata nic nie mieli bo spodów brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: no jacha - przecież chcę żeby pranie wyschło ale takie przedpotopowe klamerki polstyr to nie pały tylko takie nowe z Rossmana to zdechły po sezonie Dowcipniś Pranie ściągasz z suszarki, a co robisz z klamerkami? Do koszyczka i do domu, czy tak sobie dyndają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Dowcipniś Pranie ściągasz z suszarki, a co robisz z klamerkami? Do koszyczka i do domu, czy tak sobie dyndają. do koszyczka, do domu i do szafy - taki jestem porządny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie - to waga jednej szyszki A jaśniej? Nie domyślę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a co biedni mężczyźni mają powiedzieć do każdej pary butów dokup garnitur! Nie do każdych butów pasuje garnitur i chyba czasem śmigasz w "dżimsach"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: do koszyczka, do domu i do szafy - taki jestem porządny Aj, wystarczy nakryć jakimś ręcznikiem. Bez przerwy coś się przecież wiesza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gretta _ napisał: A jaśniej? Nie domyślę się jednej szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach