Columbo 2 Napisano 14 Maj (edytowany) a prawol łyka xD https://wykop.pl/link/7708169/dezerterzy-z-krainy-u-groza-mentzenowi-cz-ii Edytowano 14 Maj przez Columbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 Maj Wojna gimbusów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj @wakanka1 libed sądzi, że specjalną uwagę zwracacie na kogokolwiek, a jego jakaś rzekoma moderatorka6 i jej pończochy prześladują xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 14 Maj A mowilam ci że się w końcu przyznał że ten jukon tworki welcome to nie twoje konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj naćpany to do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, Libed napisał: naćpany to do spania Masz koleżko schizoidalną osobowość, leki i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 14 Maj Przed chwilą, Columbo napisał: Masz koleżko schizoidalną osobowość, leki i do spania. A nie do psychiatry? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A nie do psychiatry? xd Libed na 99 procent tworek nie opuszcza i psychiatrę ma na miejscu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj 2 minuty temu, Columbo napisał: Masz koleżko schizoidalną osobowość, leki i do spania. raczej dumbo ma osobowosc schizoidalna bo pozwala wariatom jak ty na nekanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj Przed chwilą, Libed napisał: raczej dumbo ma osobowosc schizoidalna bo pozwala wariatom jak ty na nekanie Ona ci powiedziała, że jakieś zdjęcie było jej? Bo to by mogło zmienić nieco postać rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, Columbo napisał: Libed na 99 procent tworek nie opuszcza i psychiatrę ma na miejscu. Czyli nadaje na kafe z psychiatryka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj Żadne nie było jej btw, poza ZAKOLANÓWKAMI na które wyraziła zgodę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj (edytowany) 3 minuty temu, Columbo napisał: Ona ci powiedziała, że jakieś zdjęcie było jej? Bo to by mogło zmienić nieco postać rzeczy? nie, ona napisala ze nie wie jakie zdjecie wstawailes po pijaku w srodku nocy ale dwoch innych z ktorych jeden na pewno ja widzial napisala ze to byly jej zdjecia Edytowano 14 Maj przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 Maj 14 minut temu, Columbo napisał: Masz koleżko schizoidalną osobowość, leki i do spania. To może pisz bardziej zrozumiale dla ludzi trzeźwomyślących kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj 7 minut temu, Libed napisał: nie, ona napisala ze nie wie jakie zdjecie wstawailes po pijaku w srodku nocy ale dwoch innych z ktorych jeden na pewno ja widzial napisala ze to byly jej zdjecia Więc podsumowując, ona nie napisała, że to ona, ja też nie napisałem, że to Dumbo (swoją drogą nie mam jej zdjęć, które zahaczałyby nawet te pończochy rzekome), ale ty wiesz lepiej? @wakanka1 moderatorka6 https://img10.joyreactor.cc/pics/post/full/Эротика-David-Dubnitskiy-(photographer)-голая-девушка-8901475.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj Przed chwilą, Kaszalotte napisał: To może pisz bardziej zrozumiale dla ludzi trzeźwomyślących kolego Maczałaś w urojeniach libeda palce czy nie? Lepiej sobie wyjaśnijcie w tej chwili jeżeli tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, Columbo napisał: Maczałaś w urojeniach libeda palce czy nie? Lepiej sobie wyjaśnijcie w tej chwili jeżeli tak było. Ty wystarczająco namodziles żeby każdemu się popjerdolilo a nie wiem o jakie dwa zdjęcia chodzi i nie potrzebuje zbytnio zainteresowania dla paszczura fak mogliby nie pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: Ty wystarczająco namodziles żeby każdemu się popjerdolilo a nie wiem o jakie dwa zdjęcia chodzi i nie potrzebuje zbytnio zainteresowania dla paszczura fak mogliby nie pisać Jesteś srogo psychiczna, ale właściwie nie wiem czego się spodziewałem po dorosłych ludziach jak libed, gotowych w Polsce oddać życie za partię. xD Wyjaśnij mu, że trochę kłamałaś, zanim skończy w śmietniku jak jego kolega Człowiek z Cracovii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, Columbo napisał: Jesteś srogo psychiczna, ale właściwie nie wiem czego się spodziewałem po dorosłych ludziach jak libed, gotowych w Polsce oddać życie za partię. xD Wyjaśnij mu, że trochę kłamałaś, zanim skończy w śmietniku jak jego kolega Człowiek z Cracovii xD Ale nie pamiętam z czym kłamałam i kiedy przyznałam rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Columbo 2 Napisano 14 Maj Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Ale nie pamiętam z czym kłamałam i kiedy przyznałam rację A skąd mu się wzięło to: Cytat nie, ona napisala ze nie wie jakie zdjecie wstawailes po pijaku w srodku nocy ale dwoch innych z ktorych jeden na pewno ja widzial napisala ze to byly jej zdjecia Widziałaś kiedykolwiek swoje zdjęcia na kafe? Bo ja widziałem siebie w taksówce i teraz wszystko się łączy ;p-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, Columbo napisał: A skąd mu się wzięło to: Widziałaś kiedykolwiek swoje zdjęcia na kafe? Bo ja widziałem siebie w taksówce i teraz wszystko się łączy ;p-) Nie mam siły na ten temat juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj 16 minut temu, Columbo napisał: Więc podsumowując, ona nie napisała, że to ona, ja też nie napisałem, że to Dumbo (swoją drogą nie mam jej zdjęć, które zahaczałyby nawet te pończochy rzekome), ale ty wiesz lepiej? tak wiem lepiej a ty jak nie pamietasz co robisz gdy sie nacpasz to nie cpaj i po problemie. 7 minut temu, Columbo napisał: Jesteś srogo psychiczna, ale właściwie nie wiem czego się spodziewałem po dorosłych ludziach jak libed, gotowych w Polsce oddać życie za partię. xD Wyjaśnij mu, że trochę kłamałaś, zanim skończy w śmietniku jak jego kolega Człowiek z Cracovii xD i jak zawsze ci sie wszystko miesza juz cie poprawialem nie w smietniku tylko w smieciarce jak juz do czegos nawiazujjesz to zapamietaj w koncu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 316 Napisano 14 Maj Trudne sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj 4 minuty temu, Columbo napisał: A skąd mu się wzięło to: Widziałaś kiedykolwiek swoje zdjęcia na kafe? Bo ja widziałem siebie w taksówce i teraz wszystko się łączy ;p-) przeczytaj jeszcze raz uwaznie co napisalem, nie napsialem ze dumbo widziala tylko inni wdzieli ze to byly jej zdjecia z ktorych jeden wie jak ona wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj ja napisalem ze jesli tak bylo to sie kwalifikuje jako nekanie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 144 Napisano 14 Maj Trudno, Elke też widziałam i jej dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj 22 minuty temu, Columbo napisał: Więc podsumowując, ona nie napisała, że to ona, ja też nie napisałem, że to Dumbo (swoją drogą nie mam jej zdjęć, które zahaczałyby nawet te pończochy rzekome), ale ty wiesz lepiej? @wakanka1 moderatorka6 @moderatorka6 kolega z cytatu wyżej cie wzywa tylko pewnie znowu się naćpał i nie umie wstawić małpy i cały czas żyje przeszłością stąd pewnie mu ciągle ta wakanka się włacza mimo że ona już zadnych powiadomien nie dostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: Trudno, Elke też widziałam i jej dziedzko ja tez i bylego chlopa z piwkiem tez pewnie moon nie pamieta skad sie te rzeczy tu wziely Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 113 Napisano 14 Maj jeszcze bylo jakies zdjecie z elka w ciazy i jak chlop kuca i ja obejmuej czy cos w ten desen, najbardziej mnie rozbawily te zdjecia z piwami i malym brzdacem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 74 Napisano 14 Maj co ten ćpun ukroski się tak odkleił? 16 minut temu, Libed napisał: jeszcze bylo jakies zdjecie z elka w ciazy i jak chlop kuca i ja obejmuej czy cos w ten desen, najbardziej mnie rozbawily te zdjecia z piwami i malym brzdacem czyli wyszło w końcu że patologia tak jak pisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach