nie mam jaj 3 Napisano 14 Maj (edytowany) Edytowano 14 Maj przez nie mam jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 3 Napisano 14 Maj 6 minut temu, pasztetowa mniam napisał: nie dziala mi ;/ BO JESTEŚ NIEDOROBIONY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 3 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał: dlatego zawsze bede samotny i nigdy nie bede mial dziewczyny ;/ nie jesteś, masz alfonsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 3 Napisano 14 Maj 10 minut temu, pasztetowa mniam napisał: alfons to nie dziewczyna Bo to ty jesteś dziewczyną w tym związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 3 Napisano 14 Maj 1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał: spoko, no ale spie sam Bo za małe łóżko masz żebyś sie z alfonsem zmiescil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 3 Napisano 14 Maj 3 minuty temu, pasztetowa mniam napisał: musze stad odejsc to wtedy poznam bratnia dusze czyli nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 3 Napisano 14 Maj 2 minuty temu, pasztetowa mniam napisał: mam wielkie wyro xD Dziewczyna w twoim awatarze wygląda jak Katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach