pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu No nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu Legalnie jest chyba od 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu A kto pokażę, ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Covid napisał: Dowód taki że masz skłonności pedoofilskie Dzisiaj bym nie mógł z mniej niż 18 za młode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu Jeśli jesteś w podstawówce i ona w podstawówce to co innego. Idę robić remont przedpokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu Skąd ci się wzięło że marzę o 11 latkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu U mnie na forum pisali że Klaudiusz z moonem zniszczyli byczemu życie, np i okazało się to nieprawda, a ja myślałem że to prawda i zacząłem hejcia klaudiusza, a Klaudiusza już tu nie ma, a wszystko okazało się nieprawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Covid napisał: Pojeebało mi się że to Leżak pisał. Przepraszam. Ty jesteś jaki jesteś może pedał ale na pewno nie peedofil. Wybacz Mnie brzydzi to co piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu Spoko, dzięki Bo byczy wysłał Klaudiuszowi foto Pena na wykop a moon że go zniszczy, no to że podjęebal byczego na policję że jeździ tirami pod wpływem % i że go podjęebal moon z Gaja i ma teraz przejeebane A potem Klaudiuszowi pisał że kłamał, a ode mnie się Klaudiuszowi dostało, bo przecież od kurew ja zacząłem wyzywac A potem rak bo myślałem że munowi nagie foty wysyła Wszystko oczywiście kłamstwa a ja uwierzyłem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Covid napisał: Szkoda że peedofilskie fantazje cię nie brzydzą panie Tryniu Trynkiewicz Przeszłość to przeszłość, co było w podstawówce zostaje w podstawówce, fantazji nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Covid napisał: Dowód taki że masz skłonności pedoofilskie jak takie coś wymyślasz Odezwał się szeryf co sam ma skłoności peedofilskie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu Na kowbo leżak podobno normalnie podbijał do 12 latek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 16 godzin temu Obaj powinni być sprawdzeni pravik też pisał do dziewczynek poniżej 15 roku życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu Ja nie widziałem, żeby pravik kiedykolwiek coś takiego pisal A u mnie na forum pisali że leżak to pedo i pisanie z nim to w ogóle spieerdoxy z nim pisza tylko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Covid napisał: Nawet dostałeś ksywę Tryniu od swojego idola Trynkiewicza Tylko przez nimfetke dla reszty byłem milioner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa mniam napisał: Na kowbo leżak podobno normalnie podbijał do 12 latek Bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Odleżyna tak napisał: Moja dziewczyna obladzala mi w tym wieku. Ja piêrdole... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Covid napisał: Foty fiutka im też wysyłał podobno Nigdy nie wysłałem pena lasce poniżej 18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu No nie wiem może na policji uda ci się to udowodnić może, ja nie lubię na nikogo nagonki robić, ale wiele osób twierdziło, że leżak to pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Covid napisał: No właśnie Nimfetka tak cię nazwała bo też wiedziała że jesteś peedofilem. Właśnie widziałem kiedyś w archiwum jak tam wszyscy mieli beke z ciebie Jej się wydawało że to zabawne albo cholera wie nie wnikalem bo pokazywala fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu Straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja piêrdole... Oboje byliśmy w podstawówce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa mniam napisał: Ja nie widziałem, żeby pravik kiedykolwiek coś takiego pisal A u mnie na forum pisali że leżak to pedo i pisanie z nim to w ogóle spieerdoxy z nim pisza tylko Ale ja widziałem co pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu No może markus, ja sam nie wiem co twierdzić w sumie, nie jestem z tych co podpierdzielaja innych na policję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 16 godzin temu Djdmhttps://i.postimg.cc/nhVz62mQ/1653431418730.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 16 godzin temu A skąd wiadomo że ten Przemek to był pravik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 16 godzin temu Tak kręce z dumbo 31 anastazje 27 elka 34 iskra 40 to na pewno podejrzane jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał: No może markus, ja sam nie wiem co twierdzić w sumie, nie jestem z tych co podpierdzielaja innych na policję Publikował i to wiele razy treści peedofilskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Oboje byliśmy w podstawówce... Nie o to chodzi, tylko jak mozna mówić o 11 latce i obladzaniu, już lepiej jakbyś zamknął te morde i nawet nikomu się tym nie chwali. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach