dorelza 0 Napisano 13 godzin temu Czemu tyle panów prosi o numer telefonu w pierwszej wiadomości na portalu randkowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 24 Napisano 13 godzin temu nie mam pojecia, ja nikogo nie prosze wiec nie wiem, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 30 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, dorelza napisał: Czemu tyle panów prosi o numer telefonu w pierwszej wiadomości na portalu randkowym? Większośc jest płatna za darmo 1 albo 2 wiadomości. Druga sprawa przeważnie faceci są konkretni, nie będą tracić czasu na stratę czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorelza 0 Napisano 10 godzin temu Ale naprawdę oni wierzą w to, że ktoś poda nieznajomej osobie numer? Przecież niewiadomo, kto jest po drugiej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 6 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, dorelza napisał: Czemu tyle panów prosi o numer telefonu w pierwszej wiadomości na portalu randkowym? Nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 35 Napisano 7 godzin temu Prawdopodobnie po to, żeby SMS-ować. Ja nie mam numeru telefonu, więc ja bym nie prosił o cudze numery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 30 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, dorelza napisał: Ale naprawdę oni wierzą w to, że ktoś poda nieznajomej osobie numer? Przecież niewiadomo, kto jest po drugiej stronie. Jak ktoś boi przecież są karty SIM do telefonu bez rejestracji, co to za trudność kupić na aleg gro używać w razie czego wyrzucić do śmieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Bo taki zwyczaj, podchodzi facet na ulicy i pyta o numer i dalej coś z tym robi. A ja nie pytam o numer, tylko kobiety rzucają mi w twarza swoim numerem sporadycznie ale się zdarza. Pisze 1 zdanie ona prawe nic nei odpowie ale numerem rzuci I wtedy nie dzwonię, bo co będę dzwonić do nie wiadomo kogo, ja nei wiem czy chcę w ogóle rozmawiać. Tak więc, tam, gdzie się zaczęło kontaktować, takim sposobem tez należy dać drugiej osobie szansę na to, czy zadecyduje, że też się chce pozna.c, a nei narzucać swój kontakt jakiś inny, choć zaczęło się w inny sposób. Tak samo jak zmuszanie do kontaktu na Whatsappie, tam albo nigdzie. Coś, jak idzie facet ulicą oo kobieta nawet ładna, i mówi masz tu mój nr telefonu no to nara. Nie, należy najpierw zagaić i się kobiecie dac określić, czy w ogóle chce. Edytowano 7 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 259 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, dorelza napisał: Czemu tyle panów prosi o numer telefonu w pierwszej wiadomości na portalu randkowym? Jak juz gadaliście wcześniej, zanim pytają to znaczy, żę one chce prawdziwej znajomości, żeby mógł Cię gdzieś zaprosić a nei tylko pisać.Tylko, żę najpierw powinien CIę poinformować, że chciałby się z Tobą umówić i czy Ty też tego chcesz i wtedy spytać, a nei pytać, bo on chce nr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorelza 0 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Bodnarajca napisał: Jak ktoś boi przecież są karty SIM do telefonu bez rejestracji, co to za trudność kupić na aleg gro używać w razie czego wyrzucić do śmieci? Nie każdy chce się tak bawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 15 Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Bodnarajca napisał: Większośc jest płatna za darmo 1 albo 2 wiadomości. Druga sprawa przeważnie faceci są konkretni, nie będą tracić czasu na stratę czasu chcesz powiedzieć że chcą kogoś znaleźć nic w to nie inwestując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 650 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Daniel86 napisał: Prawdopodobnie po to, żeby SMS-ować. Ja nie mam numeru telefonu, więc ja bym nie prosił o cudze numery. Daniel ogarnij się! Jest XXI wiek 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 234 Napisano 4 godziny temu Jak można nie mieć telefonu w dzisiejszych czasach? 90 letnie dziadki mają i śmigają w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 650 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, dorelza napisał: Nie każdy chce się tak bawić. scammerzy i desperaci - wysyłają to samo każdej jak leci i czekają kto się złowi desperaci szybko odpadną bo nie będą wiedzieli co robić scammerzy... jak napisze do Ciebie słynny aktor, że złamał nogę i akurat nie ma pieniędzy to wiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 35 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Jak można nie mieć telefonu w dzisiejszych czasach? 90 letnie dziadki mają i śmigają w sieci No właśnie. Skoro w dzisiejszych czasach nie można nie mieć telefonu, to jakie są Wasze pierwsze skojarzenia o sobie niemającej telefonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 15 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Daniel86 napisał: No właśnie. Skoro w dzisiejszych czasach nie można nie mieć telefonu, to jakie są Wasze pierwsze skojarzenia o sobie niemającej telefonu? zakuty łeb tchórz osoba nie mająca pojęcia o technologii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 24 Napisano 3 godziny temu ja mam telefon ale zazwyczaj caly czas wylaczony jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 234 Napisano 2 godziny temu 46 minut temu, Daniel86 napisał: No właśnie. Skoro w dzisiejszych czasach nie można nie mieć telefonu, to jakie są Wasze pierwsze skojarzenia o sobie niemającej telefonu? Cofnięty w czasie i zacofany... Odcięty od świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach