Caryca łabędzica 334 Napisano 9 godzin temu Ktoś ogląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1728 Napisano 8 godzin temu Siedzę w pociągu i mam słaby internet. Finał sobie obejrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 200 Napisano 8 godzin temu Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu Australia. Ani to ładne, ani śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu Czarnogóra. Pani ubrana w kołdrę na drucie. Piosenka nisko śpiewana więc głos stłumiony, nudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 114 Napisano 8 godzin temu Austalia jest na Eurowizji? A to ciekawe dlaczego z innych kontynentow nie mozna glosowac ... Ja nie ogladalam Eurowizji od czasow, co kafeterianie byli jeszcze pewnie w betach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu Irlandia. Disco z kosmosem. Dziecinny głosik, ale da się słuchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, awaria napisał: Austalia jest na Eurowizji? A to ciekawe dlaczego z innych kontynentow nie mozna glosowac ... Ja nie ogladalam Eurowizji od czasow, co kafeterianie byli jeszcze pewnie w betach. Australijczycy od lat mieli jobla na punkcie Eurowizji aż w końcu dopuszczono ich do udziału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 1 Napisano 8 godzin temu nudny sztuczny konkurs. powiedz lepiej co tam w republice gadaja i jak ci sie podoba moj nowy nick ? akurat sie zwolnil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 114 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Australijczycy od lat mieli jobla na punkcie Eurowizji aż w końcu dopuszczono ich do udziału. Aa, to nie widzialam. Kilka lat temu pamietam byla od nas Sarah James. Jak to sie skonczylo, bo nie sledzilam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, awaria napisał: Aa, to nie widzialam. Kilka lat temu pamietam byla od nas Sarah James. Jak to sie skonczylo, bo nie sledzilam? Sarah James? Pierwsze słyszę. Który rok? Jaka piosenka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu Łotwa. Jako fanka śpiewu na głosy ucieszyłam się, że wystąpi sekstet żeński. Ale piosenka niestety nieciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 80 Napisano 8 godzin temu Albania mi się nawet podobała jak oglądałam, taka czerwoniasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: jak ci sie podoba moj nowy nick ? akurat sie zwolnil Koresponduje z twoim ajkju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 2 Napisano 8 godzin temu postuje w temacie starej baby głosującej na pis, mamo rób zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 114 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Sarah James? Pierwsze słyszę. Który rok? Jaka piosenka? A to moze ona tylko planowala uczestniczyc, ale wydawalo mi sie ze jednak byla. Nie wiem ktora piosenka, nie sledze, tylko cos mi wpadlo w oko po tym jak dosc dobrze sie zaprezentowala w amerykanskim Mam talent. To bylo jakos krotko po pandemii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2143 Napisano 8 godzin temu Oglądam, ale nie od początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 192 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Sarah James? Pierwsze słyszę. Który rok? Jaka piosenka? Nic dziwnego. To Eurowizja junior. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu Armenia. Facet z nagim torsem biega po scenie. Tak pasjonujące, że wyszłam do łazienki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2143 Napisano 8 godzin temu Ostatnio widziałam jakieś skróty wszystkich naszych reprezentantów począwszy od Edyty Górniak po zeszłoroczny występ... było ich trochę i większość zapomniana. Takie sobie wykonania... choć było kilka ok. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu Austria. Słyszę jakby sopran, patrzę a tu chłopyszek. Kastrat jakiś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 114 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Nic dziwnego. To Eurowizja junior. Ahaaaa, to nawet nie wiedzialam, ze jest junior A ja tu na powaznie z pytaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 114 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ostatnio widziałam jakieś skróty wszystkich naszych reprezentantów począwszy od Edyty Górniak po zeszłoroczny występ... było ich trochę i większość zapomniana. Takie sobie wykonania... choć było kilka ok. : ) Edyta Gorniak byla slodka, taka minimalistyczna w porownaniu do dziesiejszych harcy. Steczkowska tez minimalistycznie 30 lat temu, ze skromnym chorkiem zenskim. Innych niestety nie zalapalam nie sledzac na biezaco, a wiszac w innej czasoprzeestrzeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 192 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, awaria napisał: Ahaaaa, to nawet nie wiedzialam, ze jest junior A ja tu na powaznie z pytaniem Drugie miejsca zajęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 114 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Austria. Słyszę jakby sopran, patrzę a tu chłopyszek. Kastrat jakiś? Moze po prostu mlodziak. A na powaznie, to bywaja (choc bardzo zadko) meskie soprany. Cos takiego kiedys czytalam (nie-kastraci, tylko tak im sie jakos struny glosowe zalegly). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 114 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Drugie miejsca zajęła. Aha, to milo z jej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 66 Napisano 8 godzin temu Po co toto ogląda i narzeka może upiło się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 2 Napisano 8 godzin temu z p0lski trzeba było tych czesiów wysłać to by wygrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1728 Napisano 8 godzin temu Najbardziej lubię śmieszne występy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 334 Napisano 8 godzin temu Kogo ja kojarzę... Górniak, Steczkowska, Jopek, Sixteen, Ich troje x2, Piasek, Tulia, Blanka, Szpak, Tul, Ochman, Donatan i Cleo, Brzozowski, Blue Cafe, Luna, Gee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach