Fafo 5 Napisano 17 Maj Mam cię teraz pogłaskać co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Co tam rozkminiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Myślę o tym jak wszystko zyepałam, a mogłam dużo dobrych rzeczy zrobić, a jeszcze więcej szkód tylko przyszło z tego. Niektóre rzeczy są nie do odżałowania. Lepiej byłoby gdybym nigdy się za to nie zabierała. Wiadomo że z każdego doświadczenia nauka jakaś płynie, ale to jest za wysoki koszt. Nie o sobie mówię, kosztem są szkody u innych które wyrządziłam. Pocieszające tylko jest że przez te lata tutaj jedna dobra rzecz wynikła. A na koniec wracamy do punktu wyjścia. I to tyle? Ta 1 rzecz tyle co nic gdy patrzeć na mój wkład w to bo pod tym kątem trzeba to rozpatrywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija*ㅤ 1 Napisano 17 Maj 10 minut temu, Mgła napisał: komu mogę wszystko powiedzieć ? Księdzu najlepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj 9 minut temu, Mgła napisał: Myślę o tym jak wszystko zyepałam, a mogłam dużo dobrych rzeczy zrobić, a jeszcze więcej szkód tylko przyszło z tego. Niektóre rzeczy są nie do odżałowania. Lepiej byłoby gdybym nigdy się za to nie zabierała. Wiadomo że z każdego doświadczenia nauka jakaś płynie, ale to jest za wysoki koszt. Nie o sobie mówię, kosztem są szkody u innych które wyrządziłam. Pocieszające tylko jest że przez te lata tutaj jedna dobra rzecz wynikła. A na koniec wracamy do punktu wyjścia. I to tyle? Ta 1 rzecz tyle co nic gdy patrzeć na mój wkład w to bo pod tym kątem trzeba to rozpatrywać? Sory kumpel był na słowo. Ile już się znamy trochę jest. Jesteś niereformowalna i ja. Znam ludzi lepiej niż ty przeceniasz się jak mają cie kochanie w luju tak też nie masz mocy pchnąć coś w prawo czy lewo nie myśl tyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Znaczy się gdyby mieli mnie za coś więcej to by dopiero było źle, wtedy by była dopiero szkoda u nich, a tak nie mam podjazdu z tym co robię? Bo nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Mgła napisał: Znaczy się gdyby mieli mnie za coś więcej to by dopiero było źle, wtedy by była dopiero szkoda u nich, a tak nie mam podjazdu z tym co robię? Bo nie rozumiem. Potrafisz wkurfić tym rykiem o ziepów nie wiem co ci odpisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Bosze Ty czegoś nie wiesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Nie mam głowy po kumpli nie jestem na wakacjach kuzwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Coś się stało? Kumpel w sensie że z tych kumpli? Po co ja pytam innych masz? Pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Jo z tych tylko nie biadol przejdzmy to opowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Nie wnikam, nic mi nie pisz. Chce zrozumieć tamten post ale to nie muszę dziś. Napiszesz innym razem i już nie tu okej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 Maj wiesz Iskra normalny człowiek to by poszedł gadać na priv maila messengera a nie gadał na public półsłówkami póki co sprawiasz wrażenie jakbyś chciała udowodnić że masz jakichś znajomych xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Nie wiem kiedy nie chce ryć przy tym jak dziś żeby było jak. Dam znac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 Maj a jeśli to twoje cyce tu latają to są ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Zobacz jak sie zbiera he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Fafo napisał: Zobacz jak sie zbiera he Chłopie to jakie tu kasztany odwalałam to już nic mnie nie ruszy. Muszę sama chcieć, a chce więc daj spokój. I to tyle na dziś. Jest okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Fafo napisał: Zobacz jak sie zbiera he Chłopie to jakie tu kasztany odwalałam to już nic mnie nie ruszy. Muszę sama chcieć, a chce więc daj spokój. I to tyle na dziś. Jest okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 17 Maj 3 minuty temu, Fafo napisał: Nie wiem kiedy nie chce ryć przy tym jak dziś żeby było jak. Dam znac. Potrzebny translator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 17 Maj 5 h z nim gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Aj mam asy w rękawie wiemy oboje to cie ruszy stąd na ament ale to ostateczność a teraz zmykaj będę obserwował 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 17 Maj Co ma gościu bałagan w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Fafo napisał: Aj mam asy w rękawie wiemy oboje to cie ruszy stąd na ament ale to ostateczność a teraz zmykaj będę obserwował Jesteś draniem ale z honorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Fafo napisał: Aj mam asy w rękawie wiemy oboje to cie ruszy stąd na ament ale to ostateczność a teraz zmykaj będę obserwował Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 17 Maj Iskra, stać cię na kogoś lepszego. Serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 5 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Mgła napisał: Jesteś draniem ale z honorem Co to ma być testxD? Ja ciebie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 206 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Fafo napisał: Co to ma być testxD? Ja ciebie też Spyerdalaj mi z tym. Nie test, wiem że nic nie wywiniesz za moimi plecami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 17 Maj Nie mogę na to paczeć fuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach