Mgła 237 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Fafo napisał: Zrobię co będę musiał jeśli nie otrzeźwiejesz kończ z tym szambem. Zobaczysz w tym tygodniu będę ogarniać co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj Nie o takie coś mi chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 17 Maj To ostateczność mówiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Fafo napisał: To ostateczność mówiłem. Musimy przegadać kiedy ona będzie ale nie tu i nie teraz. Wierzę że tego nie zrobisz. A ja swoje zrobię, zobaczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 17 Maj (edytowany) 1 minutę temu, Mgła napisał: Musimy przegadać kiedy ona będzie ale nie tu i nie teraz. Wierzę że tego nie zrobisz. A ja swoje zrobię, zobaczysz. Brzmi jak groźba. Edytowano 17 Maj przez Fafo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj W czas. Idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach