Fafo 8 Napisano 17 Maj Znalazłaś ten kawałek trochę tylko wchodzi mi ten gatunek a wtedy dałem bo wiesz. Coś dam lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 9 minut temu, Fafo napisał: Znalazłaś ten kawałek trochę tylko wchodzi mi ten gatunek a wtedy dałem bo wiesz. Coś dam lepsze Polubiłam tego gościa dziwnego, nie pamiętam nazwiska, tzn wydawał mi się kiedyś dziwny. Do Szwajcarii to i ja bym musiała być inna, tam żyć to się nigdy nie stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Mgła napisał: Polubiłam tego gościa dziwnego, nie pamiętam nazwiska, tzn wydawał mi się kiedyś dziwny. Do Szwajcarii to i ja bym musiała być inna, tam żyć to się nigdy nie stanie. Jaki gość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Fafo napisał: ... co jest Sorry to przez mój cytat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Fafo napisał: Jaki gość Nie wiem jak opisać może znajdę po słowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj Tak. Nie mogłam znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj Podoba się to wyżej? Nasze maleństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 2 minuty temu, Fafo napisał: Podoba się to wyżej? Nasze maleństwo. ? Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Mgła napisał: ? Dobre. Po połowie z naszego DNA kochanie. To lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Fafo napisał: Po połowie z naszego DNA kochanie. To lepsze Aha już rozumiem. No coś w tym jest że tak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj Żałuję że nie sciszyłam trochę po pierwszej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj Co Ty odwalasz z tymi reakcjami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj 2 minuty temu, Mgła napisał: Żałuję że nie sciszyłam trochę po pierwszej. Auto i na full no co ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Mgła napisał: Co Ty odwalasz z tymi reakcjami? Wkurfia mnie to jak ta cenzura jepana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj No przez nią się pisać czasem nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 2 minuty temu, Fafo napisał: Auto i na full no co ty I nic tylko dziki strącać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Mgła napisał: I nic tylko dziki strącać. Sarna to była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Mgła napisał: Idę spać. Czekaj bejbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj Polubiłam go(dzięki za polecenie) ale akurat nie za tę piosenkę, no ale czego po Tobie się można spodziewać jak nie akurat tej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Mgła napisał: Polubiłam go(dzięki za polecenie) ale akurat nie za tę piosenkę, no ale czego po Tobie się można spodziewać jak nie akurat tej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Fafo napisał: Nic nie wywalisz okej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Mgła napisał: Nic nie wywalisz okej? Mam co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj 1 minutę temu, Fafo napisał: Mam co? Pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj Nie panikuj pisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 17 Maj Daj mi czas chcę zrobić co trzeba i zrobię bez takich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 8 Napisano 17 Maj Przed chwilą, Mgła napisał: Daj mi czas chcę zrobić co trzeba i zrobię bez takich. Zrobię co będę musiał jeśli nie otrzeźwiejesz kończ z tym szambem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach