Fafo 6 Napisano piątek o 11:59 Przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 14:12 Jeden plus że wskazaną miałam prawdę niejednokrotnie. Jest postęp, mimo wszystko, a za chwilę wejście w inną, lepszą rzeczywistość, może kiedyś będzie tą jedyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:11 Nie zagłębiaj się w to. Dobrze jest wyciągnąć ale to do mnie należy nie szukaj tam tego nie wolno ci. Czas się kończy przetrwać musisz ty a tak będzie tylko wiesz kiedy. To moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:12 Co chcesz robić rób bez nadziei automatycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:13 1 minutę temu, Fafo napisał: Nie zagłębiaj się w to. Dobrze jest wyciągnąć ale to do mnie należy nie szukaj tam tego nie wolno ci. Czas się kończy przetrwać musisz ty a tak będzie tylko wiesz kiedy. To moja wina Kocham to w Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:14 Daj tamten kawałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:22 Chciałbym powiedzieć że zostanę bo chcę a nie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:23 Przed chwilą, Fafo napisał: Chciałbym powiedzieć że zostanę bo chcę a nie chcę Co to jest? Ale zostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:25 Pewnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:25 Wstaw w awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:28 Chore. Chyba Cię po.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:30 Szukam co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:30 Nie w tych okolicznościach, także pewnie nie będzie okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:31 Że w ogóle to zaskok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:36 Od tamtego jeszcze gorzej mnie głowa boli. Jprle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:37 Słuchaj nie biadol pozwól wyjde na cyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:38 (edytowany) Ide zaraz spać nie dam rady dłużej. Trzeba ogarnąć co trzeba i się położyć. Żałuję że słucham tego z taką głową. Edytowano piątek o 23:41 przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:42 Wstawię coś czerwonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:43 (edytowany) 1 minutę temu, Fafo napisał: Wstawię coś czerwonego Nie! Nie nadaje się. Edytowano piątek o 23:44 przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:45 :)samemu posłuchaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 218 Napisano piątek o 23:46 Po co? Ale ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 6 Napisano piątek o 23:48 :)dla klimatu. Czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach