Miłość się kupuje tak 13 Napisano 17 godzin temu Co nie znaczy że nie mam umiejętności zrobić po prostu logistyka mnie wystrasza w większości rzeczy rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Na sufit trzeba mieć dwie osoby albo nawet trzy, dwie trzymają płytę a trzeci wkręca wkręty. Wkręty chowają w płytę. Oczywiście wykończenie szpachelką gips i wròwnujesz na łączeniach płyt kupujesz taśmę papierową za pomocą gipsu łaczysz dwie płyty To bym porobil po metrze i wylatal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłość się kupuje tak 13 Napisano 17 godzin temu Tak jak biurko 700zl z dostawą a pomalowac stół kuchenny wyszło grosze na boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 11 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Miłość się kupuje tak napisał: To bym porobil po metrze i wylatal Będzie krzywo po to są większe płyty samo poziomowało.. Tak zrobisz kafelki jedno przylgnie bardziej drugie odstaje. Partactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 88 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Miłość się kupuje tak napisał: Właśnie mnie to przerazalo i nie zrobiłem tak sypialni tylko umalowalem deski Może som dostawy idę robić stolik kawowy salonu Nie wiem czy nie więcej waży taka płyta z tych większych .Przy większej ilości dostawa pewnie gratis, a przy mniejszej coś trzeba zapłacić i ci przywiozą pod blok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 11 Napisano 17 godzin temu Małe to możesz zrobić jak np masz 4.25m długości dajesz 2 płyty po 2 metry i mały pasek 25cm tylko przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 107 Napisano 17 godzin temu 26 minut temu, Miłość się kupuje tak napisał: Nie rozumiem np tych karton gips czy to się kupuje i później samemu niesie calom drogę czy dostawę można To nie wróży dobrze twoim optymistycznym planom że jesteś wystarczająco ogarnięty żeby sam zrobić remont generalny. Swoją drogą ciekawe jak byś sam taki kartongips podniósł do sufitu i jeszcze przykręcił. Ale skoro masz w planie zarobić miliony to i pewnie takie płyty przykręcisz trzymając je w zębach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 256 Napisano 17 godzin temu Remonty Leżaka po kosztach przejdą do historii niczym w Alternatywy 4. Ciekawe, czy gołębie zacznie hodować i bujać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 534 Napisano 17 godzin temu 51 minut temu, Regres rzeczywistości napisał: Kupe w kiblu zbieram będą gładzie tak są domy budowane z błota i kupy to i gładzie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 659 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: są domy budowane z błota i kupy to i gładzie zrobi tylko w śródmieściu może być trudno o słomę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 88 Napisano 17 godzin temu Mocna wkrętarka będzie ci potrzebna i Makity są dobre, ale drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 534 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: tylko w śródmieściu może być trudno o słomę allegro da rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 11 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: są domy budowane z błota i kupy to i gładzie zrobi Rzadkość na wsi. Można zrobić płytę z słomy i coś tam dodają. Sztuka sama w sobie i to trudna. Płyty są mało wytrzymałe i łączy jak domino obciążenie jak kopułę. Sztuka coś takiego zrobić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 88 Napisano 16 godzin temu Poziomica jeszcze by się przydała i obcinak żeby docinać te płyty i zamaskować szczeliny i ślady po wkrętach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 534 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Rzadkość na wsi. Można zrobić płytę z słomy i coś tam dodają. Sztuka sama w sobie i to trudna. Płyty są mało wytrzymałe i łączy jak domino obciążenie jak kopułę. Sztuka coś takiego zrobić! szkoda zmarnować cenny surowiec. Leżak już go tam dobrze zrecyklinguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 11 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: szkoda zmarnować cenny surowiec. Leżak już go tam dobrze zrecyklinguje Kiedyś widziałem jak to robił młody chłopak od kogoś musiał nauczyć. Sam zbudował dom wytrzymałość stanął na dachu nie wpadł do środka. Jak wiatr nie zawiał to runęło. Trzeba wiedzieć jak i mieć od kogoś spore doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 534 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kiedyś widziałem jak to robił młody chłopak od kogoś musiał nauczyć. Sam zbudował dom wytrzymałość stanął na dachu nie wpadł do środka. Jak wiatr nie zawiał to runęło. Trzeba wiedzieć jak i mieć od kogoś spore doświadczenie w Afryce sie to trzyma w kupie (nomen omen), ale pewnie temperatura sprzyja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 352 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: tylko w śródmieściu może być trudno o słomę Mylisz się. Warszafce słoma z butów wystaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 11 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: w Afryce sie to trzyma w kupie (nomen omen), ale pewnie temperatura sprzyja W Polsce ktoś zrobił ale nie na kupę nie pamiętam co do słomy dodawał. Tak w Afryce zrobią wigwam jak są dziury lepią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 8 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Mylisz się. Warszafce słoma z butów wystaje pieprz co sądzisz o tatuazach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 534 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał: pieprz co sądzisz o tatuazach ? to co ksiądz na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 534 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: W Polsce ktoś zrobił ale nie na kupę nie pamiętam co do słomy dodawał. Tak w Afryce zrobią wigwam jak są dziury lepią. Ogór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 352 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał: pieprz co sądzisz o tatuazach ? To samo co ty, ale i tak łon jest lepszy od Rafała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 8 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: to co ksiądz na ambonie no wlasnie nie moge sobie przypomniec czy to pieprz krytykowala tatuaze u bennego chyba czy nie pieprz. bo tak sie sklada ze lobbuje zeby prezy.dentem zostal typ z wytatuowanym na klacie herbem chelsea londyn a na plecach "chuligani wolnego miasta" i nie wiem czy poglady zmienila czy o co chodzi nie dosc ze gangus bramkarz z disko i pracownik agencji towarzyskiej do tego wyludzacz mieszkan to jeszcze wytatuowany to jakas kumulacja nieszczesc do tego wychowuje bekarta wiec totalne zaprzeczenie katolickiej rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 352 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: to co ksiądz na ambonie Aż tak ostra nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał: prezy.dentem zostal typ z wytatuowanym na klacie herbem chelsea londyn a na plecach "chuligani wolnego miasta" co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 8 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: To samo co ty, ale i tak łon jest lepszy od Rafała. no zastanawialem sie czy sie wycofasz no tak niewazne ze gangus, oszust, wytatuopwany wazne ze go jarek namascil i ze nie lubi ped.alow i ukraincow a to ze de.bil to juz nie przeszkadza zeby zosatc pre.zydentem przeciez on wszystkich kolegow gangusów i pisowskich zlodziei ulaskawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 352 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał: no wlasnie nie moge sobie przypomniec czy to pieprz krytykowala tatuaze u bennego chyba czy nie pieprz. bo tak sie sklada ze lobbuje zeby prezy.dentem zostal typ z wytatuowanym na klacie herbem chelsea londyn a na plecach "chuligani wolnego miasta" i nie wiem czy poglady zmienila czy o co chodzi nie dosc ze gangus bramkarz z disko i pracownik agencji towarzyskiej do tego wyludzacz mieszkan to jeszcze wytatuowany to jakas kumulacja nieszczesc do tego wychowuje bekarta wiec totalne zaprzeczenie katolickiej rodziny Wychodzi na to, że jestem bardziej tolerancyjna niż ty. Wstydź się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 11 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Mylisz się. Warszafce słoma z butów wystaje Kiedyś starym budownictwie jak stawiali ściany, brali parę deski na krzyż, do tych desek po długości na druty słomę mocowali na końcu zarzucali zaprawę . Teraz tak nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 534 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał: no wlasnie nie moge sobie przypomniec czy to pieprz krytykowala tatuaze u bennego chyba czy nie pieprz. bo tak sie sklada ze lobbuje zeby prezy.dentem zostal typ z wytatuowanym na klacie herbem chelsea londyn a na plecach "chuligani wolnego miasta" i nie wiem czy poglady zmienila czy o co chodzi nie dosc ze gangus bramkarz z disko i pracownik agencji towarzyskiej do tego wyludzacz mieszkan to jeszcze wytatuowany to jakas kumulacja nieszczesc do tego wychowuje bekarta wiec totalne zaprzeczenie katolickiej rodziny tatuaż można usunąć, ale z bękartem to nie wiem co zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach