Onagokocha 15 Napisano 2 godziny temu Koniec, żegnam! I mój ostatni testament: NIE GŁOSUJCIE NA TRZASKOWSKIEGO, GDYŻ POPIERA ABORCJĘ I DEMORALIZACJĘ DZIECI. KTO ODDA NA NIEGO GŁOS, GRZESZY CIĘŻKO I ODDA HOŁD DIABŁU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 332 Napisano 2 godziny temu Oczywiście i trzeba sluchać Zorra z Tarnowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2145 Napisano 2 godziny temu "Nie kradnij to siódme przykazanie Bożego Dekalogu. Zakazuje ono zabierania cudzego mienia lub wyrządzania krzywdy komukolwiek w sposób dotyczący jego własności." Można by się i do tego odwołać w przypadku popierania jego kontrkandydata. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 382 Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, marawstala napisał: "Nie kradnij to siódme przykazanie Bożego Dekalogu. Zakazuje ono zabierania cudzego mienia lub wyrządzania krzywdy komukolwiek w sposób dotyczący jego własności." Można by się i do tego odwołać w przypadku popierania jego kontrkandydata. : ) Nie można czegoś ukraść płacąc za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2145 Napisano 32 minuty temu 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Nie można czegoś ukraść płacąc za to. No ok. legalnie ogarnął sobie mieszkanie. Nie ma o czym gadać teraz wspaniałomyślnie przekazał je na cele charytatywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 15 Napisano 26 minut temu 4 minuty temu, marawstala napisał: No ok. legalnie ogarnął sobie mieszkanie. Nie ma o czym gadać teraz wspaniałomyślnie przekazał je na cele charytatywne. Zapewniam cię, że Trzaskowski ma gorsze świństwa na koncie, które są starannie ukryte dla publiczności, takiej jak ty. Teraz się wszystko wyciąga na Nawrockiego, byle by go pogrążyć. Co jeszcze wymyślą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2145 Napisano 9 minut temu 6 minut temu, Onagokocha napisał: Zapewniam cię, że Trzaskowski ma gorsze świństwa na koncie, które są starannie ukryte dla publiczności, takiej jak ty. Teraz się wszystko wyciąga na Nawrockiego, byle by go pogrążyć. Co jeszcze wymyślą? Nie głosowałam na żadnego z nich. O wyborze tych dwóch kandydatów zadecydowała większość, a dlaczego postawili akurat na te dwa konie (?) pewnie przez wzgląd na partię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 15 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie głosowałam na żadnego z nich. O wyborze tych dwóch kandydatów zadecydowała większość, a dlaczego postawili akurat na te dwa konie (?) pewnie przez wzgląd na partię... Ja też bym chętnie nie poszła na wybory. Ale kiedy widzę co Nowacka robi ze szkołą, to mówię DOŚĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach