Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
plomyk

w sumie fajnie sie patrzy jak ta kuurwa cierpi psychicznie

Polecane posty

ja mam gierke strategiczna odpalona, w tle wywiad mentzen trzaskoski i tylko na alt tabie sie tu przeloczam co jakis czas sprawdzic i cos napisac, mam robote zajeebista i pieniadz fajny zarabiam, siedze i pije piwko, picca w piekarniku sie robi a jak sobie pomysle ze taki szczur tu sie meczy zeby forum zaspamowywac a nie lubie go, to mnie cieszy to w sumie, wiem troche chuujowo z mojej strony, ale bardzo nie lubie tego szczura

zapomnialem ze smieeciowi 3 szanse dalem, mogl 3 razy zaspamowywac forum pod moja obecnosc, przedwczoraj wykorzystal 3 szanse jaka mu dalem, a dzis znow z nim pisalem bo sie zapomnialem. przekroczyl juz limit ten szczur, kazde jego konto trafia z automatu do ignora, koniec z prowokowaniem mnie i przesmiewczymi docinkami z mojej strony

3 minuty temu, plomyk napisał:

zapomnialem ze smieeciowi 3 szanse dalem, mogl 3 razy zaspamowywac forum pod moja obecnosc, przedwczoraj wykorzystal 3 szanse jaka mu dalem, a dzis znow z nim pisalem bo sie zapomnialem. przekroczyl juz limit ten szczur, kazde jego konto trafia z automatu do ignora, koniec z prowokowaniem mnie i przesmiewczymi docinkami z mojej strony

karmisz tego śmieecia cały czas i będziesz karmił. w tym momencie utwierdzasz go w tym że jak dalej tak będzie robił, to ludzie będą na niego reagować. ten obrzezany pedał cieszy sie z jakiekolwiek atencji nie zdziwiłbym się że jakby mu ktoś wpierrdolił irl to by chodził dumny jak paw że ktoś go przekopał i napluł mu na ryj. 

Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał:

Szczerość w cenie bo każdy już ma go dość. 😁

nikt go tu nie chce a on dalej siedzi i wkuurwia, jeszcze zyczy innym chorob. malo w moim zyciu bylo osob ktorym moglbym szczerze zyczyc umierania w cierpieniach, ale obecnie on znajduje sie na 1 miejscu , az wstyd to przyznac ale szczerze chcialbym zeby umarl w meczarniach. tu nie chodzi nawet o forum ale o sam fakt jak antyspoleczna, zlosliwa jest to jednostka, i jak szkodzi innym ludziom, mamy przyklad katiuszki ktora przez niego zniknela z forum, a teraz wysysa zycie z jakiegos chorego na schizofrenie anglika. to jest bardzo zly czlowiek chociaz udaje tutaj ...a, to jest bardzo obrzydliwy i lepiej dla ludzi w jego otoczeniu bylo by zeby po prostu umarl...

Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krol

2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

A jak ma atencję to się uspokaja i przykładasz do tego rękę zakładając o nim temat. 😅

mi nie chodzi zeby dac mu atencje tylko zeby uswiadomic mu jak parszywa jest jednostka. mam szczera nadzieje ze kazdy taki post napisany przeze mnie sklania go choc minimalnie do refleksji zeby sie nad soba zastanowil i w koncu za kilka, kilkanascie lat a moze miesiecy w koncu pchnelo go to do samoboojstwa.

1 minutę temu, plomyk napisał:

mi nie chodzi zeby dac mu atencje tylko zeby uswiadomic mu jak parszywa jest jednostka. mam szczera nadzieje ze kazdy taki post napisany przeze mnie sklania go choc minimalnie do refleksji zeby sie nad soba zastanowil i w koncu za kilka, kilkanascie lat a moze miesiecy w koncu pchnelo go to do samoboojstwa.

Nie uświadomisz i olej niech się ktoś inny zajmuje jego problemem . 

Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krolowa kafe 🥰🥰🥰Klaudix to krol

Przed chwilą, beka z kociarza napisał:

ale on to wie i jest z tego dumny. 

jesli tak to umrze bedac starym obdartym menelem ktorego dzieci beda podpalac jak spi na lawce dla zabawy, albo sie zajeeebe wczesniej albo zdeeechnie w mrozi, mam wyjeebane, lubie tylko mu ryc psyche

największy ból mu sprawiasz nie dając mu atencji jak się miota. ja tak robię, ale jak widzę że inni się nie stosuja to piszę - nie dawaj mu atencji tylko ciesz się jego odklejką. traktuj jak powietrze. 

Przed chwilą, plomyk napisał:

lubie tylko mu ryc psyche

nie ryjesz mu psychy, najbardziejmu ryje psyche jak jest ignorowany. 

3 minuty temu, plomyk napisał:

Nazywasz sie Dariusz M. ? 

Przed chwilą, beka z kociarza napisał:

największy ból mu sprawiasz nie dając mu atencji jak się miota. ja tak robię, ale jak widzę że inni się nie stosuja to piszę - nie dawaj mu atencji tylko ciesz się jego odklejką. traktuj jak powietrze. 

no wlasnie widze ze posty napieerdala kilka losowych odblokowalem zeby zobaczyc czy cos pisze ale widze ze jakis spam ten sam xD

1 minutę temu, Dark.Prince napisał:

Nazywasz sie Dariusz M. ? 

nie

1 minutę temu, plomyk napisał:

nie

Ok lepiej sie nie przyznawac ale pewnie znasz tą paste co fifi o tobie wklejał 

9 minut temu, beka z kociarza napisał:

karmisz tego śmieecia cały czas i będziesz karmił. w tym momencie utwierdzasz go w tym że jak dalej tak będzie robił, to ludzie będą na niego reagować. ten obrzezany pedał cieszy sie z jakiekolwiek atencji nie zdziwiłbym się że jakby mu ktoś wpierrdolił irl to by chodził dumny jak paw że ktoś go przekopał i napluł mu na ryj. 

wlasnie ja nic do niego w sumie nie mialem jak pisal, nieraz mi pocisna albo ja jemu ale jak spamuje to juz ignora ma kazde jego nowe konto dozywotnio, 3 szanse sie zadeklarowalem ze mu dam, nie dotrzymalem slowa i dalem mu 4 szanse i dzis ponownie odjeeebal. juz ze szczurem nie pisze wiecej.

Przed chwilą, Marion Elderflower napisał:

Tak

To dariusz m byczy ten psychol

nowe konto szczurka , ignor xD

widze ze sie zreflektowal znowu i chcial popisac i sie powyzywac ale juz za pozno, teraz bedzie miec bol doopy kuurwa jeeebana ze nic nie bede widziec co pisze xD

spamuj dalej, mecz sie ja sobie pojde film obejrzec a ty mecz sie xD plugawy pasozycie xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować