Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wizardPL

trzynasty leżakier pytaniee

Polecane posty

czy jak przychodzi do ciebie listonosz i ty bez gaci odbierasz przesyłkę, to nie dostałeś jeszcze za to po ryju zboczeńcu podlaski? Ten cieć na bank zgarnia mandaty, wyroki za onanizację w miejscach publicznych. A może listonoszem jest ten gej libed i ci robi na wejściu dirty sancheza XDDD

17 minut temu, Rzeczy i konieczności tak napisał:

Bez przesady w zwisie mam 11

To co nie staje ci prawie

Przed chwilą, Rzeczy i konieczności tak napisał:

Jak staje to mam 17,2

Masz 13 cm i całe kowbo o tym wie

a mi jest smutno jakc zytam tego lezaka ciagle pieerdoli o tym siusiaku ile ma cm, a ja nigdy z dziewczyna nawet nie bylem, i co mnie interesuje jego siusiak, mam swojego, i zadna go nawet nigdy nie dotykala masakra

9 godzin temu, Pashtetix Deluxis napisał:

a mi jest smutno jakc zytam tego lezaka ciagle pieerdoli o tym siusiaku ile ma cm, a ja nigdy z dziewczyna nawet nie bylem, i co mnie interesuje jego siusiak, mam swojego, i zadna go nawet nigdy nie dotykala masakra

takie życie taki rap

Nie mów tak o sobie nigdy. Jesteś wartościowym człowiekiem i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej.

Co do relacji z kobietami to tak jak relacja z potencjalnymi znajomymi/przyjaciółmi - obowiązuje rachunek zysków i strat. Strony muszą mieć coś do zaoferowania sobie wzajemnie. To może być cokolwiek, wsparcie, poczucie humoru, pieniądze, poczucie bezpieczeństwa, oferta dobrze wspólnie spędzonego czasu. Ludzie chcą być na fali swoich przyjaciół, swojego związku, chcą się dzięki temu poczuć lepiej. Nie wejdą w relację, jeśli rachunek jest ujemny. Zrezygnują z relacji, jeśli rachunek stał się ujemny, chyba, że są zbyt przywiązani i z charakteru lubią sabotować samych siebie (ale to też im coś wtedy daje, jeśli tego właśnie potrzebują).

Podsumowując, pomyśl co możesz poprawić, co możesz zaoferować ludziom, a wtedy będziesz miał czym "handlować"

• Thanks 1
  • Haha 1

Dzieki, ale nic nie mam do zaoferowania. Kazda mi daje kosza, bo nie mam pieniedzy i nie pracuje, to dla bab juz powod, zeby odbic ode mnie i do innego, bo ten z praca lepszy.

Wszystkie baby sa takie same, niestety

6 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał:

Dzieki, ale nic nie mam do zaoferowania. Kazda mi daje kosza, bo nie mam pieniedzy i nie pracuje, to dla bab juz powod, zeby odbic ode mnie i do innego, bo ten z praca lepszy.

Może i nie masz pracy, jesteś do tego bezdomny, ale za to masz dobre serduszko i dokarmiasz szczury. ;p

rodzina z Polski mi przelewa pieniazki, a ze nie place rachunkow za mieszkanie i mam jedzenie za darmo to jeszcze mi kolega pomaga placic czasem i mi rzuci jakimis 10 funtow czy 20 albo fundnie mi jedzenie zdrowe czy proteiny szejkowe 😉

musze cos wypic i spadam, narka

2 godziny temu, pumpernikiel32 napisał:

Nie mów tak o sobie nigdy. Jesteś wartościowym człowiekiem i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej.

Co do relacji z kobietami to tak jak relacja z potencjalnymi znajomymi/przyjaciółmi - obowiązuje rachunek zysków i strat. Strony muszą mieć coś do zaoferowania sobie wzajemnie. To może być cokolwiek, wsparcie, poczucie humoru, pieniądze, poczucie bezpieczeństwa, oferta dobrze wspólnie spędzonego czasu. Ludzie chcą być na fali swoich przyjaciół, swojego związku, chcą się dzięki temu poczuć lepiej. Nie wejdą w relację, jeśli rachunek jest ujemny. Zrezygnują z relacji, jeśli rachunek stał się ujemny, chyba, że są zbyt przywiązani i z charakteru lubią sabotować samych siebie (ale to też im coś wtedy daje, jeśli tego właśnie potrzebują).

Podsumowując, pomyśl co możesz poprawić, co możesz zaoferować ludziom, a wtedy będziesz miał czym "handlować"

Hahaha ciekawe czyj to projekt żeby schizola wkręcić 🤣🤣🤣

23 minuty temu, Pashtetix Deluxis napisał:

rodzina z Polski mi przelewa pieniazki, a ze nie place rachunkow za mieszkanie i mam jedzenie za darmo to jeszcze mi kolega pomaga placic czasem i mi rzuci jakimis 10 funtow czy 20 albo fundnie mi jedzenie zdrowe czy proteiny szejkowe 😉

musze cos wypic i spadam, narka

Jedzenie i mieszkanie masz za dawanie duuupy i robienie lodów ty męska dzivvko

46 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał:

Przynajmniej jesteś tego świadomy w przeciwieństwie do tego popierrdolenca drugiego nieroba Leżaka 

12 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał:

a ty jakos pracujesz a tez nigdy nie bedziesz mial dziewczyny szczerbaty

Będę miał i to nie jedną 

• Haha 1

13 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał:

nie mam w ogole pieniedzy szczerbaty

a jedzenie i mieszkanie mam bo jestem fajnym chlopakiem ^^

Fajnym bo dajesz duupy

do tej pory zadnej  nie miales i nigdy nie bedziesz mial bo jestes szczerbaty spieerdox polaczek i do tego spasles sie jak knur, i nie daje doopy szczerbaty, wbij sobie to do tej tepej zawistnej glowy

• Like 1

Sorki pravik, ze jechalem po Tobie dzisiaj rano, i wyzywalem Cie od szczerbatych, nie powinienem byl tego robic

A dziewczyny to ja nie bede mial, Ty bedziesz na 100%, bo jestes super gosc ❤️❤️🥰🥰 wiele milego mi kiedys napisales i nie zapomina sie tego ❤️❤️🥰🥰

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się