MalaL 6 Napisano 10 godzin temu Kiedy facet mowi, ze nie chce juz sie spotykać "chcę isc w swoja stronę w zgodzie ze sobą"? Jak najlepiej zareagować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 551 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, MalaL napisał: Kiedy facet mowi, ze nie chce juz sie spotykać "chcę isc w swoja stronę w zgodzie ze sobą"? Jak najlepiej zareagować? zablokować kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 236 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, MalaL napisał: Kiedy facet mowi, ze nie chce juz sie spotykać "chcę isc w swoja stronę w zgodzie ze sobą"? Jak najlepiej zareagować? Odciąć się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 55 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, MalaL napisał: Kiedy facet mowi, ze nie chce juz sie spotykać "chcę isc w swoja stronę w zgodzie ze sobą"? Jak najlepiej zareagować? Przyjąć do wiadomości i pójść w swoją stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 268 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, MalaL napisał: Kiedy facet mowi, ze nie chce juz sie spotykać "chcę isc w swoja stronę w zgodzie ze sobą"? Jak najlepiej zareagować? prześpij sie z jego przyjacielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 38 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: zablokować kontakt Ale to chyba autorka dostaje kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 339 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, MalaL napisał: Kiedy facet mowi, ze nie chce juz sie spotykać "chcę isc w swoja stronę w zgodzie ze sobą"? Jak najlepiej zareagować? Życzyć mu jak najlepiej i zaczynać żyć swoim życiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 268 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Ale to chyba autorka dostaje kosza. chodzi o to by focha szczeliła i za karę zablokowała typa... one tak robio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 6 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: chodzi o to by focha szczeliła i za karę zablokowała typa... one tak robio Napisałam mu "jasne, jak najbardziej, powodzenia :)". Co o tym myślisz, czy to bylo ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 6 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Życzyć mu jak najlepiej i zaczynać żyć swoim życiem. Tak zrobilam właśnie, mimo ze bardzo boli. Myślę, ze zareagowałam z klasą (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 11 Napisano 8 godzin temu Znaleźć jakieś sposoby żeby sobie poradzić z tym bólem a typa odpuścić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 280 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, MalaL napisał: Tak zrobilam właśnie, mimo ze bardzo boli. Myślę, ze zareagowałam z klasą (?) No i czego oczekujesz od nas prostych czytelników? Atencji, głaskania po główce? Szukasz pocieszenia? Widocznie nie był Ciebie wart. Poszukaj faceta, dla którego będziesz całym światem, a nie opcją 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 38 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: chodzi o to by focha szczeliła i za karę zablokowała typa... one tak robio Ale po co blokować typa, skoro to on nie chce kontaktu, bo to przecież on zerwał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 16 Napisano 6 godzin temu Skoro ktoś nie chce, to nie chce. Trzeba mu życzyć szczęścia i też pójść swoją drogą. A może Ciebie spotka coś lepszego....Ty tego nie wiesz, dlaczego tak się dzieje, ale tak musi się dziać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13,50 w portfelu 4 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Znaleźć jakieś sposoby żeby sobie poradzić z tym bólem a typa odpuścić Autorka podobno dobre precle robi https://files.catbox.moe/huqpni.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 6 Napisano 5 godzin temu 50 minut temu, Onagokocha napisał: Skoro ktoś nie chce, to nie chce. Trzeba mu życzyć szczęścia i też pójść swoją drogą. A może Ciebie spotka coś lepszego....Ty tego nie wiesz, dlaczego tak się dzieje, ale tak musi się dziać. Masz racje. Najwyraźniej tak musialo byc. Nic nie dzieje się bez przyczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 37 Napisano 4 godziny temu Przyjąć do wiadomości i tyle. A co można innego zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po gruntowny spa tak 1 Napisano 4 godziny temu Ja bym wysłał zdjęcia pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 2 godziny temu A może tak nasrać na wycieraczkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 12 Napisano 1 godzinę temu ja bym mu wyjebaał z półobrotu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, summer black napisał: ja bym mu wyjebaał z półobrotu Ja to żartowałam, ale ty chyba nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 12 Napisano 51 minut temu 26 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Ja to żartowałam, ale ty chyba nie xD żarcik ofc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 551 Napisano 32 minuty temu 9 godzin temu, MalaL napisał: Kiedy facet mowi, ze nie chce juz sie spotykać "chcę isc w swoja stronę w zgodzie ze sobą"? Jak najlepiej zareagować? W dzisiejszych czasach trzeba takiej osobie podziękować że nas nie zghostowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 11 minut temu 18 minut temu, Qwerty88 napisał: W dzisiejszych czasach trzeba takiej osobie podziękować że nas nie zghostowala Może czasem lepiej jak ghostuje, to łatwiej sobie z tym poradzić i ułożyć sobie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 551 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał: Może czasem lepiej jak ghostuje, to łatwiej sobie z tym poradzić i ułożyć sobie życie Ja tam wolę kawę na ławę,to że sobie uloze życie to oczywiste,a dużo czasu spędzonego na domysłach można sobie zaoszczędzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 1 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Ja tam wolę kawę na ławę,to że sobie uloze życie to oczywiste,a dużo czasu spędzonego na domysłach można sobie zaoszczędzić No to skoro jakiś kontakt jest to wiadomka, że ludzi coś ciągnie do siebie, więc jakieś kolegowanie się wchodzi w grę, ale sprawa jasna, że każdy i tak ma swoje życie i na nic więcej nie ma co liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach