Fifofa 19 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nowy prototyp motocykla firmy Kawasaki. Z expo Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 6 godzin temu Za jakiś czas kobiety będą w ten deseń i mężczyźni. Problem będzie rozwiązany co do niespełnionych miłostek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Za jakiś czas kobiety będą w ten deseń i mężczyźni. Problem będzie rozwiązany co do niespełnionych miłostek. Byś chciała takiego robota jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 6 godzin temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: Byś chciała takiego robota jak ja? Przynieś, wynieś, pozamiataj? Zawsze! A serio. Technologia mnie przeraża oraz przerasta. Wodzi mnie za nos i płata figle. Bywa pokusą, którą coraz częściej nie mogę się oprzeć. Ogarnąłeś rower? Śmiga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Sev napisał: Przynieś, wynieś, pozamiataj? Zawsze! A serio. Technologia mnie przeraża oraz przerasta. Wodzi mnie za nos i płata figle. Bywa pokusą, którą coraz częściej nie mogę się oprzeć. Ogarnąłeś rower? Śmiga? Ten robot miał dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, Fifofa napisał: Byś chciała takiego robota jak ja? A co taki robot by robił? Wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu To wygląda jak animacja i jeżeli za dwadzieścia lat ma wejść do produkcji to fizycznie tego nie ma jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: A co taki robot by robił? Wszystko? Wszystko to na co miałabyś chęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: To wygląda jak animacja i jeżeli za dwadzieścia lat ma wejść do produkcji to fizycznie tego nie ma jeszcze. Ale człowieka nie zastąpi nigdy. To tylko taki służący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Wszystko to na co miałabyś chęć. Pewnie byłby na moje rozkazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: To wygląda jak animacja i jeżeli za dwadzieścia lat ma wejść do produkcji to fizycznie tego nie ma jeszcze. Tak czasem jest, że przewają w pół zdania. Wtedy wychodzę i sprawdzam filmy. Apropo's. Widziałeś: Tylko jedno spojrzenie? Polski serial, mini. Dosyć, dosyć. To ci mówiłam i to, że im więcej wiesz tym mniej chce ci się mówić. Że sobie siedzisz na tronie, obserwujesz świat i jest sympatycznie i dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pewnie byłby na moje rozkazy Hybryda dałaby radę. ;] Cosik mi się zawiesza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale człowieka nie zastąpi nigdy. To tylko taki służący. Bólu by nie czuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: To wygląda jak animacja i jeżeli za dwadzieścia lat ma wejść do produkcji to fizycznie tego nie ma jeszcze. Animacja jest w terenie. Na Expo miesiąc temu był prawdziwy prototyp Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Hybryda dałaby radę. ;] Cosik mi się zawiesza. Wyobraź sobie mężczyznę co by ci usługiwał? Chciałbyś tak? Jakie byloby twoje pierwsze życzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Prawdziwy miesiąc temu prototyp firmy Kawassami. Zaprezentowany na Expo. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Bólu by nie czuł. Ani innych uczyć. To tylko maszyna. Nawet do spania sie nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wyobraź sobie mężczyznę co by ci usługiwał? Chciałbyś tak? Jakie byloby twoje pierwsze życzenie? Masuj stopy i całuj. ;] O matko, tyle tego że kłopot wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Nie wkleje linku prawdziwy prototyp Kawassaki zprezentowany na expo miesiąc temu Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ani innych uczyć. To tylko maszyna. Nawet do spania sie nie nadaje Gdyby był to robot sylikonowy to by się dało go uformować i dopasować. Gorzej gdyby cię tulił to do utraty sił. Chyba, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Gdyby był to robot sylikonowy to by się dało go uformować i dopasować. Gorzej gdyby cię tulił to do utraty sił. Chyba, co nie? Ale ten koń Kawassaki jest prawdziwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Gdyby był to robot sylikonowy to by się dało go uformować i dopasować. Gorzej gdyby cię tulił to do utraty sił. Chyba, co nie? Byście wszystko przerabialy na swoją modłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ale ten koń Kawassaki jest prawdziwy. Dla mnie musiałby zrzucić skórę i pokazać się w pełnej krasie. Dlatego powiem ci, że wolałabym ujarzmić byka pod swoje dyktando. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ale człowieka nie zastąpi nigdy. To tylko taki służący. Ja widzę w tym powrót do czasów zanim wynaleziono koło. Zatrważające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Sev napisał: Masuj stopy i całuj. ;] O matko, tyle tego że kłopot wybrać. Tej to się mineta marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Byście wszystko przerabialy na swoją modłe Oczywiście. Maniery, charakter, emocje i wszystko co trzeba. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tej to się mineta marzy Której? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Masuj stopy i całuj. ;] O matko, tyle tego że kłopot wybrać. A ja bym mu kazała lody cały czas robić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Ja widzę w tym powrót do czasów zanim wynaleziono koło. Zatrważające. Gdyby tak usługiwał to jest fajnie. A inny mężczyzna byłby na noce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ja bym mu kazała lody cały czas robić Tobie to się marzy, że hoho. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach