Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Której? No chyba że tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gdyby tak usługiwał to jest fajnie. A inny mężczyzna byłby na noce Mój byłby zobowiązany chodzić za mną krok w krok jak cień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No chyba że tobie Prowokuje mię? Jak to Piotrek. Bo wie doskonale, że moje ciało jest zarezerwowane dla wybranego i tylko temu jedynemu pozwalam na pieszczoty. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Tobie to się marzy, że hoho. Myślisz że znajdę takiego? Mysi robić lody, biegać za piłką a w nocy lizać do rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Sev napisał: Tak czasem jest, że przewają w pół zdania. Wtedy wychodzę i sprawdzam filmy. Apropo's. Widziałeś: Tylko jedno spojrzenie? Polski serial, mini. Dosyć, dosyć. To ci mówiłam i to, że im więcej wiesz tym mniej chce ci się mówić. Że sobie siedzisz na tronie, obserwujesz świat i jest sympatycznie i dobrze. Nie ale pewnie warty uwagi skoro wyczaiłaś. "Matkę "oglądam że względu na aktorkę Jennifer Lopez chociaż fabuła też spoko . Im więcej wiesz to reszta jest milczeniem i kiedyś to przerabiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Prowokuje mię? Jak to Piotrek. Bo wie doskonale, że moje ciało jest zarezerwowane dla wybranego i tylko temu jedynemu pozwalam na pieszczoty. ;] Tak jeden i tylko jeden w trzech osobach jak go znajdziesz to może się że mną podzelisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślisz że znajdę takiego? Mysi robić lody, biegać za piłką a w nocy lizać do rana Nie chcę cię martwić ale pora postawić vabank. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślisz że znajdę takiego? Mysi robić lody, biegać za piłką a w nocy lizać do rana Cicha woda i zdominowała byś swojego towarzysza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Nie chcę cię martwić ale pora postawić vabank. ;] Na baczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Sev napisał: Mój byłby zobowiązany chodzić za mną krok w krok jak cień. Jak tragarz bo pewnie z zakupami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Nie chcę cię martwić ale pora postawić vabank. ;] Czyli mam wybrać jedno z tych trzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Nie ale pewnie warty uwagi skoro wyczaiłaś. "Matkę "oglądam że względu na aktorkę Jennifer Lopez chociaż fabuła też spoko . Im więcej wiesz to reszta jest milczeniem i kiedyś to przerabiałem Sprawdzę. :] Często nie kojarzę i gdy spojrzę wiem natychmiast. Dokładnie tak. Tak jest, że to jest istotne. Nie przewracamy oczami, nie wracamy bo sie wie i to wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Jak tragarz bo pewnie z zakupami Chodzę dziś znów, Tobie po głowię, I mów co chcesz A ja i tak wiem swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Jak tragarz bo pewnie z zakupami Ochraniałby mnie od pokus złych, a nie. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Gdyby tak usługiwał to jest fajnie. A inny mężczyzna byłby na noce Humanoidalny parobek w domu jest bardziej realny niż ten motocykl na nogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Na baczność. Zawsze. Nie tylko wtedy gdy chce i mu wygodnie. Ma być zawsze w pogotowiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Na baczność. Na leżąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli mam wybrać jedno z tych trzech Trójcę byś chciała? A mnie ogarek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 340 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Cicha woda i zdominowała byś swojego towarzysza. Coś ty, mówiłam przecież ja słucham ty wykonujesz albo odwrotnie to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Ochraniałby mnie od pokus złych, a nie. ;] Ale to w sumie nic nadzwyczajnego jak silniejszy weźmie siaty z zakupami cięższe od niej A jakie to są Twoje pokusy złe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Matka. Widziałam. Świetny film. Polecam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Na leżąco Tak i tak jak nie dryga nic niema, Drygnie bez tego ani rusz. Zaikszyć jak zwał tak zwał. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Coś ty, mówiłam przecież ja słucham ty wykonujesz albo odwrotnie to było Szaleństwo dlatego stawiam nadal na uzupełnianie się wzajemnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: Ale to w sumie nic nadzwyczajnego jak silniejszy weźmie siaty z zakupami cięższe od niej A jakie to są Twoje pokusy złe Nosilibyśmy razem. Siatka ma dwa ucha. ;] Pokusy to są intymne rzeczy i nie wolno mi ich wypowiedzieć w głos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Matka. Widziałam. Świetny film. Polecam. Magi może się spodobać też ten thriller. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Magi może się spodobać też ten thriller. Sprawdzi i obejrzy. Wiem to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Nosilibyśmy razem. Siatka ma dwa ucha. ;] Pokusy to są intymne rzeczy i nie wolno mi ich wypowiedzieć w głos. Ja nie lubię tak i już wolałbym na bark sobie zarzucić ładunek . Tajemnice muszą być i zarezerwowane nie dla wścibskich oczu to też moje zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 104 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Sprawdzi i obejrzy. Wiem to. Podobne gusta i jak mnie się podobał to i jej prawdopodobnie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 19 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Sprawdzi i obejrzy. Wiem to. Jak między obojga iskrzy siatki nie są problemem. Ogòlnie ta iskra nie jest chwilowa czyli zauroczenie przeszło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 40 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Ja nie lubię tak i już wolałbym na bark sobie zarzucić ładunek . Tajemnice muszą być i zarezerwowane nie dla wścibskich oczu to też moje zasady. Zasady moralne tudzież. Właściwie to i ja nie przepadam nosić na spółkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach