pumpernikiel32 28 Napisano 26 Maj Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 26 Maj Tak szczerze? Wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 26 Maj to chyba zależy od kaszojada jaki się trafi czy bardzo wymagający czy spokojny bezobsługowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 26 Maj Bezobslugowe nie istnieją. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 26 Maj 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bezobslugowe nie istnieją. xd W sumie racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Pan Dariusz 17 Napisano 26 Maj 1 godzinę temu, pumpernikiel32 napisał: Powiedzcie muszę wiedzieć na co się przygotować Jezus Maria, Krejzi Lepiej żeby Mokebe był ojcem niż Libed 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 26 Maj 5 minut temu, Szanowny Pan Dariusz napisał: Jezus Maria, Krejzi Lepiej żeby Mokebe był ojcem niż Libed To krejzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 26 Maj 1 godzinę temu, Szanowny Pan Dariusz napisał: Jezus Maria, Krejzi Lepiej żeby Mokebe był ojcem niż Libed Libed będzie super ojcem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 26 Maj Pamiętam jak się zarzekał, śmiał z Siurentajskiego, a ja sobie w duchu pomyslałam, żebyś się chłopie jeszcze nie zdziwił... : ) Jeśli to prawda no to gratuluję Wam takiego obrotu sprawy. : ) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 26 Maj (edytowany) Chyba jednak nie Krejzi (jej nowe konto) bo styl jakby inny, albo ciąża ją tak odmieniła. .) Edytowano 26 Maj przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 9 minut temu, dep_sour napisał: Hej to nie ja , salix/ molinezja to tez nie ja juz sie balem ze zalewana juz bylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj Przed chwilą, dep_sour napisał: Nie twoj interes moj bo planuje cie uwiezc, ale zalewanej nie wezne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 28 Maj 18 minut temu, dep_sour napisał: Hej to nie ja , salix/ molinezja to tez nie ja Hej, nom w tej ciąży byłaś jakby bardziej pokorna... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 5 minut temu, marawstala napisał: Hej, nom w tej ciąży byłaś jakby bardziej pokorna... : ) Krjzi w ciazy byla juz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 28 Maj 1 minutę temu, krelzol napisał: Krjzi w ciazy byla juz ? Nie, ktoś tu napisał że to Krejzi (temat) później widziałam jakieś inne posty Pumpernikiel w których trochę broniła Trzynastego i tu się pojawił zgrzyt : ) ale kto wie może ciąża odmienia ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie, ktoś tu napisał że to Krejzi (temat) później widziałam jakieś inne posty Pumpernikiel w których trochę broniła Trzynastego i tu się pojawił zgrzyt : ) ale kto wie może ciąża odmienia ludzi. a wiesz ile Krejzi ma lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 28 Maj 1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał: no to fakt te posty jakies takie zbyt grzeczne byly i z przegrywami ten chleb gadal jak z normalnymi Nom taka milusia przyszła mamusia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 28 Maj 2 minuty temu, krelzol napisał: a wiesz ile Krejzi ma lat ? Nie wiem to 32 w nicku trochę mnie zastanawiało... nie pasowało bo raczej chyba woli słowne nicki, ale samo pumpernikiel czemu by nie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie wiem to 32 w nicku trochę mnie zastanawiało... nie pasowało bo raczej chyba woli słowne nicki, ale samo pumpernikiel czemu by nie. : ) Krejzi to dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 28 Maj 2 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał: ja obstawiam ze to chlop jest W sumie pierwsza myśl jak przeczytałam temat tuż przed tym jak ktoś zasugerował, że to Krejzi właśnie taka była... że to on a nie ona, ale nie wiem sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj mi pisala ze ma 60 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 28 Maj 1 minutę temu, krelzol napisał: Krejzi to dep_sour Tak, ale nicków miała tu sporo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj Przed chwilą, marawstala napisał: Tak, ale nicków miała tu sporo. to tak jak ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 28 Maj Przed chwilą, krelzol napisał: to tak jak ja xD Superior? : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 19 minut temu, marawstala napisał: Superior? : ) Zielowania :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 28 Maj 55 minut temu, marawstala napisał: Superior? : ) lubisz mnie , Zielowaniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2194 Napisano 29 Maj 14 godzin temu, krelzol napisał: lubisz mnie , Zielowaniu ? Nie wiem czy lubię, ale wspominam z sentymentem.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 6 Napisano 29 Maj Dnia 26.05.2025 o 13:08, pumpernikiel32 napisał: to chyba zależy od kaszojada jaki się trafi czy bardzo wymagający czy spokojny bezobsługowy Wpadłaś Iska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 6 Napisano 1 Czerwiec (edytowany) Yyyy Edytowano 1 Czerwiec przez TRZYNASTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 378 Napisano 5 Czerwiec Dnia 26.05.2025 o 16:09, pumpernikiel32 napisał: Libed będzie super ojcem libed nie mial wzorca meskiego, lepiej niech placi hajs, a wychowuje sebix z osiedla...🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach