Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Olla_00

Gdzie poznają się ludzie z roczników 92-00? Gdzie poznać kogoś?

Polecane posty

11 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Ja czasem taka sflaczała a cały czas trzeba patrzeć że ludzie są źli i wulgarni i atakują benisami i cycofonami 

Czemu dumbo nie ma energii 

2 godziny temu, Olla_00 napisał:

Chłopięcą urodę preferuje typu Tom Cruise, Jude Law.

Krzysztof Ibisz i Mieczysław Szcześniak

6 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Konserwuje się cały czas na trybie awaryjnym a muszę kupić nową kartę graficzną żeby mi ta gierka poszla wez 

Ja ostatnio znalazłem kartę graficzną na smietniku ciekawe czy działa 

11 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Ale mi słabo dziś 

Ja jakiś zamulony jestem wczoraj mi druga stypiara ciśnienie podniosla a dzisiaj prawie zepsulbym ipada pro bo chocialem wepchac usb mini w usb c

Ja dzisiaj od rana na plywalni w koncu, sauna parowa basen i w koncu, dzisiaj chyba ide wczesnie spac i rano jutro tez ide i caly poranek trenuje do pory obiadowej

To przez to ze Klaudiusz odeszla gdzie indziej stad chyba mi sie tak zachcialo tu siedziex i prawdziwych dziewczyn, bo te internetowe sa niewierne i mnie olewaja xd

Czasem a nie mam siły za bardzo i muszę ćpać leki żeby wyrobić a się rozkładam bo nie mam siły jestem szkieletem i mięsem sterowanym na siłę bo nie chce nikomu robić przykrości skacząc z wieżowca  a tu a w co grasz a r7chasz się czy trzeba z tobą chodzić 

15 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał:

Ja dzisiaj od rana na plywalni w koncu, sauna parowa basen i w koncu, dzisiaj chyba ide wczesnie spac i rano jutro tez ide i caly poranek trenuje do pory obiadowej

To przez to ze Klaudiusz odeszla gdzie indziej stad chyba mi sie tak zachcialo tu siedziex i prawdziwych dziewczyn, bo te internetowe sa niewierne i mnie olewaja xd

Hejka, a ty tak serio lubisz tak długo saunować? Ja to za długo w saunie nie wytrzymuję, za gorąco dla mnie

Ja czesto nie mam sily wyjsc z lozka rano i to mnie meczy, ale dzisiaj juz kolo 9 bylem na nogach, sniadanie i uciekam na plywalnie i fajnie tak

Jutro tez bym tak chcial. Budze sie wczesnie, sniadanie plywalnia i pora obiadowa i nq chate wracam i do spania xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się