Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pasztetowa mniamusi

Ale mi sie podoba ten utwor, zajeebioza

Polecane posty

Ide sobie ostatnio i to solo w 2:01 ale mi wpadlo w ucho, niezly rozpierrdol

Fajnie sie bawia tam za tymi instrumentami, tez bym tak chcial, zazdro ;/ 

Edytowano przez pasztetowa mniamusi

no w chooy

pamietam jak kiedys sobie na spacerze  bylem w niedziele rano i szedlem i mialem discmana i sluchawki i sobie sluchem metalica kill em all jak sobie szedlem i jak nagle wlazl utwor phantom lord i ten riff mi wjeechal to o ja prdl szok

a wlasnie sobie odpalilem na jutube i lipa, nie rusza mnie, a wtedy z plyty i discmana to o ja prdl XDD

pamietam jak pare lat temu sobie poszedlem na jakies angielskie zadoopie i chyba bylem pierwszy raz w zyciu tam i mialem zajeebiste sluchawki ultrasone pro 750i do discmana podlaczone, i sluchalem sobie bjork i nagle wlazl ten hyperballad kawalek a ja sobie skreta przed chwila zjaralem, i slucham tego i tekst wee live on the moountain ooo this beautiful view from the top of the mountain aaa a ja na jakims zadoopio i sobie wyobrazilem ze jestem na tym mountain tez o ja prdl to bylo mocne, takich chwil sie nie zapomina

and back at the cliff!! I listen too the sounds they make on the way doown!

jak dobre brzmienie i sprzet to az tekst rozumiem, bo tak to ciezko xD

takie sobie solo ta gojira, opeth nawet nie dopalam ostatnio widziałem kuca w ich koszulce. cynic też nie, tego sie akurat osłuchłem będąc gimbusem.

do bycia kucem prawilnym ulicznym z łysym łbem i jeebania pissu trzeba dojrzeć emocjonalnie.

4 minuty temu, pasztetowa mniamusi napisał:

Ja sobie slucham z telefonu jak chodze i sluchawki sony mam i gesiej skorki dostaje xD

ja tak nie mam z metaluchem, w metaluchu szukam czegoś innego niż jeżących się włosów. to bardziej w elektronice szukam co opisałeś. w metaluchu szukam pewnego rodzaju supreamcji psychologicznej nad plebsem, elitymzmu i dominacji, zniszczenia słabości. po prostu skrajnego satanizmu, bo metal jest muzyką diabła. 

jak słucham metalu to myślę o przedłużeniu muzyki takich kompozytoró jak np. wagner. 

behemoth kiedy był jesczez słuchalny, chociaż nie tak dobry jak na demigod czy zos kia cvltus. nie odpalaj ich nowej płyty bo się załamiesz.

fajny fade out w tym numerze wco wstawiłeś, ostatnio wyjeebałem koszulke behemotha do pck ze względu na najnowszy album. chociaż czasy światłości będą dobrze wspominał: 

Bylem na koncercie Behemoth kiedys xD

To mi sie tez kiedys spodobalo, jak w srodku piosenki gitara brzmi zajeebiscie xD. Bylem kiedys w record store, to podobno na winylu tylko wydali, pewnie niezle rozpieerdala na dobrym sprzecie xd

o nie mastodn to nie klikam nawet i wstawiam supremacje z USA jako alternatywę, w ogołe ten zespół black curse to jest pierrdolone szleństwo. polecam ich teskty, bo wokalista to nie jest normalny człowiek. za dużo tekstów religinych. nie słyszałem czegoś takeigo nigdzie wcześniej, oryginalny styl i przesówanie granicy w ekstremie:

na hehemocie też byłem live cziężko być p0lusem który jara się metalem i nie być na hehemocie

może trochę desthspell omega kopiują pod względem lirycznym ale więcej w nich pozytywimu niz schopenhauera.

Na plycie mam jakis album zespolu Kyuss, to sie sprzedawca ze sklepu jara w chooy tym i Death Symbolic mam, dzisiaj sobie poslucham

Lubie calych albumow sluchac, a nie same piosenki, fajnie jak album jest dobry od poczatku do konca xD

Na mastodon tez kiedys bylem w Birmingam jak grali o2 arena

3 minuty temu, pasztetowa mniamusi napisał:

Lubie calych albumow sluchac, a nie same piosenki, fajnie jak album jest dobry od poczatku do konca xD

tak samo mam z metaluchem, dla mnie to by mogli nagrywać pojedyńczy track 30-60 minut zamiast podziuału na piosenki wszyscy w tym gatunku, niepotrzebna rockowa naaleciałość radiowa z tym dzieleniem na poszególne kawałki. 

Edytowano przez zerro

Odpale pozniej te kawalki, ktorewyslalesz mam kabel za £30 zeby sobie podlaczyc kompa do wiezy i glosniki xD

Ale plyty CD i tak fajniej graja, mocniejsze brzmienie i basy kosmos, szczegolnie gitare basowa jak slychac czasem, to szok

Edytowano przez pasztetowa mniamusi

2 minuty temu, pasztetowa mniamusi napisał:

Ja ogolnie lubie prog rock i prog metal sluchac, to moje klimaty troche xD

też lubię, nie zaprzeczam. padają oskrzenia o masturbację, bycie miekim oraz lewicowym, ale to am dla mnie małę znaczenie. z tym że u mnie prog oznacza prog black/death. to jest jedenz  najbardziej dewatusjących numeró w tematyce prog które się pojawiły w erze wodnika: 

1 minutę temu, pasztetowa mniamusi napisał:

Odpale pozniej te kawalki, ktorewyslalesz mam kabel za £30 zeby sobie podlaczyc kompa do wiezy i glosniki xD

Ale plyty CD i tak fajniej graja, mocniejsze brzmienie i basy kosmos, szczegolnie gitare basowa jak slychac czasem, to szok

to odpalaj od końca 

w ogóle wrzucanie wiolonczeli do metalu to jest koniec swiata. 

Przed chwilą, pasztetowa mniamusi napisał:

ok

kiedys w sklepie kupilem epke i plytke jakiegos zespolu SikH to tez mi sie podobalo

łatka mathcore to jestem bardzo sceptyczny. kiedyś miałęm na to fazę, ale nie uznaję tego za metal. bardziej za pvnk. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować