Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mig

Zajęty mężczyzna a tańce z singielkami

Polecane posty

Cześć

Ostatnio byłam z moim partnerem na imprezie ze znajomymi. Znaczy z 3 singielkami, gdyż koledzy nie przyszli.

Zaproponowałam, że możemy posiedzieć na sofach porozmawiać przy muzyce, ale jedna ze znajomych zapytała, czy może potańczyć z moim chłopakiem. 

Ja na to, że jasne. A były jeszcze dwie inne koleżanki, to jakoś wyszło, że z każdą zatańczył po 10 minut. Niby nic złego, ale jedna z nich mogła narobić sobie nadziei. Była nim zauroczona już wcześniej zanim zaczął się nasz związek.

Jak można na przyszłość uniknąć podobnych sytuacji? Głupio mi mówić wprost, że znajoma może zrobić sobie nadziei i będzie jakieś nieporozumienie

rum pum pum trele morele 

:classic_blink:     :classic_huh:   _--... ... '"""" 

qep'a' wejmaH cha'DIch

34 minuty temu, Mig napisał:

Cześć

Ostatnio byłam z moim partnerem na imprezie ze znajomymi. Znaczy z 3 singielkami, gdyż koledzy nie przyszli.

Zaproponowałam, że możemy posiedzieć na sofach porozmawiać przy muzyce, ale jedna ze znajomych zapytała, czy może potańczyć z moim chłopakiem. 

Ja na to, że jasne. A były jeszcze dwie inne koleżanki, to jakoś wyszło, że z każdą zatańczył po 10 minut. Niby nic złego, ale jedna z nich mogła narobić sobie nadziei. Była nim zauroczona już wcześniej zanim zaczął się nasz związek.

Jak można na przyszłość uniknąć podobnych sytuacji? Głupio mi mówić wprost, że znajoma może zrobić sobie nadziei i będzie jakieś nieporozumienie

Dżentelmen by odmówił 

• Haha 1
  • Confused 1

Po pierwsze, to nie ona decyduje tylko ten facet, przecież nie rozporządza nim jak jakimś majątkiem, po drugie facet powinien być dżentelmenem i odmówić z szacunku dla swojej lubej xd tak czy siak facet nie jest jakimś przedmiotem żeby się pytać jej o zdanie

Nie wiem, no mój facet by na bank odmówił w takiej sytuacji chyba że to uprzejmość w stylu panna młoda prosi cię do tańca i nie wypada odmowić 

jedna impreza nie jest powodem, żeby kończyć związek

Tylko zanim ja z nim się związałam, ta znajoma snuła z nim nadzieję, a nawet nie randkowali. Także wyobraźnia, tańce itd

Nie wiem, co może jeszcze wymyślić, jak go odbić

Edytowano przez Mig

Jak taki dżolero to trochę się pohustac ale nie związek tylko niech bd własnością publiczną bo fajnych i tak mało a chodzą niezadowolone baby to chyba dobry uczynek bd

33 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Prawdopodobnie cię to kręci, że jest atrakcyjny dla innych, a on pewnie nawet nie wie że bierze udział w czymś na styl pokazu koni. 😁

Czasem to nawet jest fajne widzieć że inni też chcą kogoś z kimś sie jest 🙂

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Czasem to nawet jest fajne widzieć że inni też chcą kogoś z kimś sie jest 🙂

To działa w dwie strony, bo jak ona ładna to z kolei inne samce będą zazdrościć i o tym głośno się nie mówi ale tak jest.😁

2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

To działa w dwie strony, bo jak ona ładna to z kolei inne samce będą zazdrościć i o tym głośno się nie mówi ale tak jest.😁

I to jest właśnie fajne bo podnosi samoocenę jeśli oczywiście tego kogoś nie interesują inni tylko ta osoba co jest w nią w związku. 

I to jest właśnie fajne bo podnosi samoocenę jeśli oczywiście tego kogoś nie interesują inni tylko ta osoba co jest w nią w związku. 

Atrakcyjna u boku zawsze spotka się z uznaniem , bo świadczy o wysokich zdolnościach ewolucyjnych. 😁

7 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Mamuska jaka napalona uuu

A ty to do mnie?

A ty to do mnie?

Nie no, dobrze wymijasz zrób szpagat jeszcze jak umiesz bo dobrze cię wychowali i polykasz

Edytowano przez KaszalotSpermacetowy

4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Atrakcyjna u boku zawsze spotka się z uznaniem , bo świadczy o wysokich zdolnościach ewolucyjnych. 😁

Ale często widzę atrakcyjną a on taki sredni albo odwrotnie. Ludzie różnie się dobierają. Chyba charakter najważniejszy.

2 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Nie no, dobrze wymijasz zrób szpagat jeszcze jak umiesz bo dobrze cię wychowali i polykasz

Nie umiem szpagatu. Sama sie wychowałam. Co połykam? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się