Mig 1 Napisano wczoraj o 18:37 Cześć Ostatnio byłam z moim partnerem na imprezie ze znajomymi. Znaczy z 3 singielkami, gdyż koledzy nie przyszli. Zaproponowałam, że możemy posiedzieć na sofach porozmawiać przy muzyce, ale jedna ze znajomych zapytała, czy może potańczyć z moim chłopakiem. Ja na to, że jasne. A były jeszcze dwie inne koleżanki, to jakoś wyszło, że z każdą zatańczył po 10 minut. Niby nic złego, ale jedna z nich mogła narobić sobie nadziei. Była nim zauroczona już wcześniej zanim zaczął się nasz związek. Jak można na przyszłość uniknąć podobnych sytuacji? Głupio mi mówić wprost, że znajoma może zrobić sobie nadziei i będzie jakieś nieporozumienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 59 Napisano wczoraj o 18:42 rób awantury z płaczem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokabaska 15 Napisano wczoraj o 18:56 rum pum pum trele morele _--... ... '"""" qep'a' wejmaH cha'DIch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano wczoraj o 19:07 bo one lubia bardziej jak kręcą z zajętym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 4 Napisano wczoraj o 19:09 Jej nadzieje jej problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 16 Napisano wczoraj o 19:12 34 minuty temu, Mig napisał: Cześć Ostatnio byłam z moim partnerem na imprezie ze znajomymi. Znaczy z 3 singielkami, gdyż koledzy nie przyszli. Zaproponowałam, że możemy posiedzieć na sofach porozmawiać przy muzyce, ale jedna ze znajomych zapytała, czy może potańczyć z moim chłopakiem. Ja na to, że jasne. A były jeszcze dwie inne koleżanki, to jakoś wyszło, że z każdą zatańczył po 10 minut. Niby nic złego, ale jedna z nich mogła narobić sobie nadziei. Była nim zauroczona już wcześniej zanim zaczął się nasz związek. Jak można na przyszłość uniknąć podobnych sytuacji? Głupio mi mówić wprost, że znajoma może zrobić sobie nadziei i będzie jakieś nieporozumienie Dżentelmen by odmówił 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 697 Napisano wczoraj o 19:14 1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał: Dżentelmen by odmówił You don’t even get a say in this Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 16 Napisano wczoraj o 19:19 Po pierwsze, to nie ona decyduje tylko ten facet, przecież nie rozporządza nim jak jakimś majątkiem, po drugie facet powinien być dżentelmenem i odmówić z szacunku dla swojej lubej xd tak czy siak facet nie jest jakimś przedmiotem żeby się pytać jej o zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 4 Napisano wczoraj o 19:21 Dziwnie rozumują szacunek niektóre kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 60 Napisano wczoraj o 19:21 Prawdopodobnie cię to kręci, że jest atrakcyjny dla innych, a on pewnie nawet nie wie że bierze udział w czymś na styl pokazu koni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 16 Napisano wczoraj o 19:22 Nie wiem, no mój facet by na bank odmówił w takiej sytuacji chyba że to uprzejmość w stylu panna młoda prosi cię do tańca i nie wypada odmowić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 4 Napisano wczoraj o 19:24 Związki są tragedia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 16 Napisano wczoraj o 19:24 Ale w sumie są też tacy mężczyźni co uwielbiają tańczyć więc może oni bardziej szaleją na parkiecie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano wczoraj o 19:26 bo taki udany i radosny taniec to taniec godowy przed seksowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 19:34 Znajdź se takiego co nie lubi tańczyć albo wyjść ze zwiazku z nim i niech bd własnością publiczną jak se nie radzisz w związku z takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mig 1 Napisano wczoraj o 19:46 (edytowany) jedna impreza nie jest powodem, żeby kończyć związek Tylko zanim ja z nim się związałam, ta znajoma snuła z nim nadzieję, a nawet nie randkowali. Także wyobraźnia, tańce itd Nie wiem, co może jeszcze wymyślić, jak go odbić Edytowano wczoraj o 19:47 przez Mig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 19:54 Jak taki dżolero to trochę się pohustac ale nie związek tylko niech bd własnością publiczną bo fajnych i tak mało a chodzą niezadowolone baby to chyba dobry uczynek bd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 60 Napisano wczoraj o 19:55 A to o to chodzi że może ci go odbić. Bądź lepsza niż tamta to nie zdoła odbić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 19:55 33 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Prawdopodobnie cię to kręci, że jest atrakcyjny dla innych, a on pewnie nawet nie wie że bierze udział w czymś na styl pokazu koni. Czasem to nawet jest fajne widzieć że inni też chcą kogoś z kimś sie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 19:58 A srrrac na ludzi i ich uznanie większość to guwno i frajerzy niewarci funta klakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 60 Napisano wczoraj o 19:58 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czasem to nawet jest fajne widzieć że inni też chcą kogoś z kimś sie jest To działa w dwie strony, bo jak ona ładna to z kolei inne samce będą zazdrościć i o tym głośno się nie mówi ale tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 20:04 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: To działa w dwie strony, bo jak ona ładna to z kolei inne samce będą zazdrościć i o tym głośno się nie mówi ale tak jest. I to jest właśnie fajne bo podnosi samoocenę jeśli oczywiście tego kogoś nie interesują inni tylko ta osoba co jest w nią w związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:05 Mamuska jaka napalona uuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:06 Pewnie dobrze ssie mamuszysko tylko gdzie ojdziedz dziedzka się podział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 60 Napisano wczoraj o 20:09 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I to jest właśnie fajne bo podnosi samoocenę jeśli oczywiście tego kogoś nie interesują inni tylko ta osoba co jest w nią w związku. Atrakcyjna u boku zawsze spotka się z uznaniem , bo świadczy o wysokich zdolnościach ewolucyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 20:13 7 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Mamuska jaka napalona uuu A ty to do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:14 (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ty to do mnie? Nie no, dobrze wymijasz zrób szpagat jeszcze jak umiesz bo dobrze cię wychowali i polykasz Edytowano wczoraj o 20:15 przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 20:16 4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Atrakcyjna u boku zawsze spotka się z uznaniem , bo świadczy o wysokich zdolnościach ewolucyjnych. Ale często widzę atrakcyjną a on taki sredni albo odwrotnie. Ludzie różnie się dobierają. Chyba charakter najważniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 60 Napisano wczoraj o 20:17 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty to do mnie? Nigdy nie wiem o czym ona pisze, ale chyba szuka zaczepki, bo nudą w życiu wieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 20:18 2 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie no, dobrze wymijasz zrób szpagat jeszcze jak umiesz bo dobrze cię wychowali i polykasz Nie umiem szpagatu. Sama sie wychowałam. Co połykam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach