krelzol 5 Napisano sobota o 15:34 (edytowany) fajnie jest Edytowano sobota o 15:35 przez krelzol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano sobota o 15:37 zartuje to goowno mi sie przelaczylo samo po tym jak mi sie sluchawki wylaczyli po tym jak cypisa wyciszylem , wlaczajac go w celu utwierdzenia sie w pewnosci czy to ta dziiwka cypisowska wymyslila ***** *** i taka piosenke mialem. zanim sie skapnolem to jak wlaczylem karte to gooowno juz lecialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano sobota o 15:44 ja bym na taka impreze z kalachem wpadl chetnie , jak Brenton Tarrant do meczetu albo Breivik na.... wróććć.... W utoye xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano sobota o 17:22 W Inowrocławiu będzie dziś koncert o 20.00 Wersow a o 22.00 Skolim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 57 Napisano sobota o 17:33 11 minut temu, Mariusz4 napisał: W Inowrocławiu będzie dziś koncert o 20.00 Wersow a o 22.00 Skolim Ciekawe czy znowu będzie miał wzwód na koncercie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano sobota o 17:44 o kurde jeszcze sobie poprawił to raczej tak. Nie jestem jego fanem ale będę słyszał z balkonu. Ta dziewczyna pewnie fajna Weronika Sowa rocznik 96. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano sobota o 19:59 2 godziny temu, salix napisał: Ciekawe czy znowu będzie miał wzwód na koncercie. jak można takiego guwna słuchać, ja p... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano sobota o 20:03 2 godziny temu, salix napisał: Ciekawe czy znowu będzie miał wzwód na koncercie. Może w woreczku specjalnym nosi swoje przyrodzenie i to daje takie efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano sobota o 20:03 4 minuty temu, pasztetowa analna napisał: jak można takiego guwna słuchać, ja p... No... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 57 Napisano sobota o 21:43 1 godzinę temu, pasztetowa analna napisał: jak można takiego guwna słuchać, ja p... Wiesz w ogole czego dotyczył wrzucony przeze mnie fragment jego utworu, bo widze ze nie bardzo? Ja goscia kojarzę nie dlatego ze jestem fanka jego twórczości, a z koncertowych namiotów głównie które to były szeroko kometowane w internecie, to jest tak szokujące, niecodzienne i bekowe ze chcac nie chcac zostaje w pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 4 Napisano sobota o 21:50 1 godzinę temu, _Gretta napisał: Może w woreczku specjalnym nosi swoje przyrodzenie i to daje takie efekt ja w woreczku specjalnym nosze swoje nasienie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano sobota o 21:55 (edytowany) 12 minut temu, salix napisał: Wiesz w ogole czego dotyczył wrzucony przeze mnie fragment jego utworu, bo widze ze nie bardzo? Ja goscia kojarzę nie dlatego ze jestem fanka jego twórczości, a z koncertowych namiotów głównie które to były szeroko kometowane w internecie, to jest tak szokujące, niecodzienne i bekowe ze chcac nie chcac zostaje w pamięci. a ktoś ci każe na czyjeś krocze patrzeć? macie szczęście, bo waszych hektolitrów śluzu nie widać. Edytowano sobota o 21:56 przez pasztetowa analna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 57 Napisano niedziela o 09:41 11 godzin temu, pasztetowa analna napisał: a ktoś ci każe na czyjeś krocze patrzeć? macie szczęście, bo waszych hektolitrów śluzu nie widać. Nie trzeba wlepiać wzroku w okolice czyjegoś krocza żeby dostrzec deformacje w tym obszarze, szczególnie oglądając wystąpienia publiczne. Moze profilaktycznie zacznijmy patrzeć w niebo zeby przypadkiem nie mieć beki z tego, że ktoś ma erekcje podczas wystąpień przed publicznością? Te kobiety ociekające śluzem na widok przypadkowych facetów tylko w jakichś incelskich wyobrażeniach mogą występować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano wczoraj o 09:56 A ja teraz słucham tego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano wczoraj o 10:01 (edytowany) Więcej jest hektolitrów krwi co miesiąc i to to śmierdzi Edytowano wczoraj o 10:01 przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 391 Napisano wczoraj o 12:13 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 143 Napisano 18 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 143 Napisano 18 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 143 Napisano 17 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 143 Napisano 17 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 143 Napisano 16 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach