Miecz 782 Napisano niedziela o 07:42 Przed chwilą, Miaina napisał: W życiu nie miałam tak niewygodnej kanapy. Prezent o siostry. Bo dojdę do wniosku, że nie jesteś jej najukochańszą siostrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano niedziela o 07:43 3 minuty temu, miramar napisał: Kto? Gdzie? Pokaż go, wskaż! Taki głupi nie jestem .mieć zero męskości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:43 4 minuty temu, miramar napisał: Kto? Gdzie? Pokaż go, wskaż! Biednej Mainie oś starych erotomanów wymyśla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano niedziela o 07:44 Przed chwilą, Fifofa napisał: Taki głupi nie jestem .mieć zero męskości. Wiesz, że nie musisz ani czytać ani komentować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1829 Napisano niedziela o 07:44 13 minut temu, Miaina napisał: Tak, kiedyś siedziało się przy stole i oglądało tv. Teraz są inne efekty. Wczoraj leżąc na swojej naczelnej kanapce oglądałam jakiś film ale chyba był nudny bo zasnęłam, obudził mnie hałas czegoś spadającego. Ocknęłam się na podłodze My zawsze oglądaliśmy na wersalce i fotelach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 07:44 Przed chwilą, Miecz napisał: Bo dojdę do wniosku, że nie jesteś jej najukochańszą siostrą. Mają taką samą tylko większą, nie zazdroszczę im . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:45 4 minuty temu, Miaina napisał: Miałam tydzień obfitujący w pogodowe ekscesy, myślałam że zejdę na zawał gdy spadł grad wielkości piłek do ping-ponga. Dwa dni wcześniej posadziłam aksamitki i szałwie na rabatach. Jakie było moje zdziwienie gdy po nawałnicy wyszłam do ogrodu a tam tylko klematis podziurawiony. W zeszłym weekend porobiłam wszystko w ogrodzie w ten podziwiam efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano niedziela o 07:45 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nie wypada kobiecie od starych wymyślać. Przeproś Mainę Jasno napisałem odmianie męskiej, chcesz polemizować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 07:45 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: My zawsze oglądaliśmy na wersalce i fotelach. Na kanapie siedzieli rodzice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano niedziela o 07:45 Przed chwilą, Pokraka napisał: Biednej Mainie oś starych erotomanów wymyśla Pewnie przez te dziury w klematisie. Dziura jest potężnie dwuznaczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano niedziela o 07:46 1 minutę temu, miramar napisał: Wiesz, że nie musisz ani czytać ani komentować? Napisałem to jest moja subiektywna odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano niedziela o 07:47 1 minutę temu, miramar napisał: Wiesz, że nie musisz ani czytać ani komentować? Dlaczego? Od tego jest po prostu forum. Nie ograniczaj gościa. Widać, że ma problemy i się nimi dzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 07:47 1 minutę temu, Pokraka napisał: W zeszłym weekend porobiłam wszystko w ogrodzie w ten podziwiam efekty U mnie ciągle pada, połowa rabat wyplewiona a połowa nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano niedziela o 07:47 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: My zawsze oglądaliśmy na wersalce i fotelach. Pamiętam jak rodzice koleżanki kupili narożnik do salonu. To bylo coś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:47 7 minut temu, Miecz napisał: Zaraz napisze, że chodzi o Miecza. To akurat jeden z tych licznych, który go nie trawi No nie możliwe, że o Ciebie mu chodzi. W życiu, ale to wrzyciu bym nie pomyślała Ty jestes uosobieniem cnót na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:48 6 minut temu, Miecz napisał: Prędzej czy później każdy się wypali. A praca z ludźmi nigdy nie była na topie. Tak, dobrze że była możliwość zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano niedziela o 07:48 1 minutę temu, Fifofa napisał: Napisałem to jest moja subiektywna odpowiedź. Przeczytałam do samego końca to, co napisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano niedziela o 07:49 (edytowany) 2 minuty temu, Pokraka napisał: No nie możliwe, że o Ciebie mu chodzi. W życiu, ale to wrzyciu bym nie pomyślała Ty jestes uosobieniem cnót na forum Chodzi masz męża kładziesz na Kolna mu głowę a piszesz z erotomanem. Zdanie chyba jest zrozumiałe dla większości Edytowano niedziela o 07:50 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:49 4 minuty temu, Fifofa napisał: Jasno napisałem odmianie męskiej, chcesz polemizować? Z Tobą polemizować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano niedziela o 07:49 2 minuty temu, miramar napisał: Pewnie przez te dziury w klematisie. Dziura jest potężnie dwuznaczna. Brum, ten klematis ma piękne białe wielkości dłoni kwiaty. Na szczęście kwitnie dwa razy, zdążę nacieszyć oko; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano niedziela o 07:50 Przed chwilą, Pokraka napisał: No nie możliwe, że o Ciebie mu chodzi. W życiu, ale to wrzyciu bym nie pomyślała Ty jestes uosobieniem cnót na forum Dziękuję Pokrako! Zawsze wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć Ogór chce z Tobą polemizować jak widzę. Cierpliwości i wyrozumiałości życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano niedziela o 07:50 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ty jestes uosobieniem cnót na forum Wzorowy użytkownik. Suma kultury, taktu, inteligencji i dobrego humoru. Oraz autoironii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano niedziela o 07:51 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak, dobrze że była możliwość zmiany. Dobrze że ją wykorzystał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano niedziela o 07:51 Przed chwilą, miramar napisał: Wzorowy użytkownik. Suma kultury, taktu, inteligencji i dobrego humoru. Oraz autoironii. Znowu hejtujesz?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:51 4 minuty temu, miramar napisał: Pewnie przez te dziury w klematisie. Dziura jest potężnie dwuznaczna. Tak i jak uprawa ogródka to strasznie najeżone erotyzmem jest aż się zarumieniłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:52 1 minutę temu, Miecz napisał: Dziękuję Pokrako! Zawsze wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć Ogór chce z Tobą polemizować jak widzę. Cierpliwości i wyrozumiałości życzę Ależ proszę Takiej cierpliwość to nawet ja nie mam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano niedziela o 07:52 1 minutę temu, Miaina napisał: Brum, ten klematis ma piękne białe wielkości dłoni kwiaty. Na szczęście kwitnie dwa razy, zdążę nacieszyć oko; ) Rozumiem Cię. Ubiegłego lata grad zrobił u mnie sieczkę z hortensji. Zostały smętne kikuty z resztkami liści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano niedziela o 07:53 2 minuty temu, miramar napisał: Wzorowy użytkownik. Suma kultury, taktu, inteligencji i dobrego humoru. Oraz autoironii. Strażnik moralności i cnót w jednej osobie. Dzień dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano niedziela o 07:54 1 minutę temu, Miecz napisał: Znowu hejtujesz?! Liczę na plusa. Albo minusa bo nie wiem co jest ważniejsze w Twoim rankingu ulubionych postaci z tego oto forum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano niedziela o 07:54 3 minuty temu, Fifofa napisał: Chodzi masz męża kładziesz na Kolna mu głowę a piszesz z erotomanem. Zdanie chyba jest zrozumiałe dla większości Niby co piszę? Nie projektuj swoich problemów na innych Ogór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach