_Gretta 16 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: bede pamiętac ze lecisz na owoce To on tak myślał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 13 godzin temu 18 minut temu, _Gretta napisał: Jest dalej takie coś? Bo ja to nie korzystałam z tego więc nie wiem, u mnie tylko mesenger Jest ja korzystam na ipadzie pro 13 sobie z sis piszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 5klepka napisał: A co to ma do tego co napisalam? Wrzuc 365 dni wybitne dzieło kinematografii. Trzeba było od razu mówić, że jesteś kobietą, to inaczej bym rozmawiał o kinie A właściwie cyrku w twoim wydaniu Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: faceci tak mają, po co facetowi umysl czy charakter skoro fotka wystarczy by sie zainteresował Teraz to wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Cytat Strasznie mi ciężko bo chciałbym przytulić go i wymazać to z pamięci ale mam opory :(:(:(:( wyluzuj, jak widac sierota z niego, co sie podklada i wysyla obcym babom fotki i prawi komplementy bez pokrycia. po tym numerze sie przestraszył i masz go w garsci na kolejne 10lat. zastanow sie dlaczego pisał... moze Ty sie przestalas wyrabiac w roli żony ? Edytowano 13 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, 5klepka napisał: Teraz to wiem. wcześniej co myslalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: wcześniej co myslalas? To już niewazne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wyluzuj, jak widac sierota z niego, co sie podklada i wysyla obcym babom fotki i prawi komplementy bez pokrycia. po tym numerze sie przestraszył i masz go w garsci na kolejne 10lat. zastanow sie dlaczego pisał... moze Ty sie przestalas wyrabiac w roli żony ? Sierota, donżuan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, _Gretta napisał: To on tak myślał wolisz owoce czy kwiaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: To już niewazne. jak niewazne to niewazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: wolisz owoce czy kwiaty? Od obcych, nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Od obcych, nic. od męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 13 godzin temu Śmieszy mnie pozer makaron zgrywajacy dżentelmena po prostu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 13 godzin temu Czego ty płaczesz, jakie on ma znaczenie, to jeden z wielu nudziarzy love mija jak pstryknięcie palca gdy sobie zdajesz sprawę że niektórzy to jedno wielkie zewnętrze bez żadnej głębi w sobie i uczuc ale może za mało znasz psychologia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: od męża ....i kochanka, kwiaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Kejtiss napisał: Hej, z reguły nie zaglądam tu i nie piszę postów, ale muszę się doradzić/wyżalić. Trzy dni temu nakryłam męża,że ściągnął sobie aplikacje gady gadu, losował rozmówczynię po czym do niej pisał, łącznie z 3 pisał kobietami , dwóm wysłał swoje zdjęcie , rozmowa nie była długa nic konkretnego, prócz,że kobiety pisały, że nie jest w ich typie, te kobiety nie wysyłały swojego zdjęcia z trzecią pisał dłużej co u niej, gdzie mieszka , jaką jest kobietą, prawił komplement,że jest śliczna kobietą pomimo,że nie wysłała mu zdjęcia, pisał,że nie szuka nikogo ale jest otwarty na tematy. Kiedy napisał,że chciałby zdjęcie ta kobieta przestała pisać. Ja od tej pory kiedy to odkryłam, straciłam zaufanie , kocham męża, ale ciągle siedzi mi to w głowie. On mnie strasznie przeprasza, stara się ale , ja trzymam dystans . To jest pierwsza taka sytuacja od 10 lat jesteśmy razem i nigdy mnie nie zawiodła , nie wiem już sama co mam zrobić , może ktoś miał podobnego w swoim doświadczeniu . Strasznie mi ciężko bo chciałbym przytulić go i wymazać to z pamięci ale mam opory :(:(:(:( Może jeszcze ma branie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: ....i kochanka, kwiaty od kochanka kwiaty są niebezpieczne, jablko zjesz ze smakiem a takie tulipany bedziesz musiala popić jakims sokiem, by nie bylo dowodów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Czego ty płaczesz, jakie on ma znaczenie, to jeden z wielu nudziarzy love mija jak pstryknięcie palca gdy sobie zdajesz sprawę że niektórzy to jedno wielkie zewnętrze bez żadnej głębi w sobie i uczuc ale może za mało znasz psychologia.. Czytając ciebie u ciebie jeszcze nie zaczęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Czytając ciebie u ciebie jeszcze nie zaczęło Ale ty masz gadzie oczy puste po co to wstawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Ale ty masz gadzie oczy puste po co to wstawiasz No jak jaszczurka prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: wyluzuj, jak widac sierota z niego, co sie podklada i wysyla obcym babom fotki i prawi komplementy bez pokrycia. po tym numerze sie przestraszył i masz go w garsci na kolejne 10lat. zastanow sie dlaczego pisał... moze Ty sie przestalas wyrabiac w roli żony ? To ze chciał z kimś pogadac ma swiadczyc ze z zona cos nie tak? Nie mozna tak poprostu mieć chęc pogadać z kimś innym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, 5klepka napisał: Teraz to wiem. Co wiesz charakter może być fajniejszy niż wygląd zewnętrzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Co wiesz charakter może być fajniejszy niż wygląd zewnętrzny To też wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: To też wiem. To dobrze bo ja bym brał szarom przeciętnom mysz byle byla trochę romantiko lojalna zboczona chciała razem zycua itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie mozna tak poprostu mieć chęc pogadać z kimś innym? O ile to nie prowadzi do żenujących publicznych wyznań 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: To dobrze bo ja bym brał szarom przeciętnom mysz byle byla trochę romantiko lojalna zboczona chciała razem zycua itd Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Spoko Koniec końców facet potrzebuje se na pralce puknac a czy to będzie 5/10 czy 10/10 brunette czy blondynka albo ruda jeden chooj wazne żeby dawala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 13 godzin temu 29 minut temu, 5klepka napisał: Wrzuc 365 dni wybitne dzieło kinematografii. i było prowokować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i było prowokować... No prowokacja niesamowita. Nic innego nie ma od 5 lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To ze chciał z kimś pogadac ma swiadczyc ze z zona cos nie tak? Nie mozna tak poprostu mieć chęc pogadać z kimś innym? no weź facet raczej mysli o zegz nie o omawianiu filmów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach