E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: gdyby nie zegz to po co faceci mieliby poznawac laski? pogadac, pograc mozna z kolegami...heh To samo w sytuacji odwróconej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 315 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Nie ja się myje pracuje codziennie i chodzę do dentysty co ileś lat Jasne. Na Podlasiu leczenie kanałowe kosztuje 120 złotych jak pisałeś. Państwo na ciebie pracuje i tych wszystkich nierobów, darmozjadów i margines społeczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jasne. Na Podlasiu leczenie kanałowe kosztuje 120 złotych jak pisałeś. Państwo na ciebie pracuje i tych wszystkich nierobów, darmozjadów i margines społeczny. Nie wiem ile kosztuje na Podlasiu bo nigdy tam nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: To co się dzieje Nic się nie dzieje, mieszkamy razem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To samo w sytuacji odwróconej To nadal dziwne że lubisz byc heblowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To samo w sytuacji odwróconej no wiem, ze tak jest. łatwiej jest poznawac kogos tej samej plci bo mala szansa ze bedzie chcial czegos wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nic się nie dzieje, mieszkamy razem. Czyli kłamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Na początek to kawa, kwiaty, poznanie się, a nie od razu seks. Zresztą po 15 latach związku sam wiesz, że to już nie to co na początku. To znaczy ogień jest, ale chyba mniejszy żar moze tak, ale to też można podkręcić.. np. w aucie na parkingu ok godz 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: moze tak, ale to też można podkręcić.. np. w aucie na parkingu ok godz 16 za śmietnikiem co piątek, niezależnie od pogody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 315 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: moze tak, ale to też można podkręcić.. np. w aucie na parkingu ok godz 16 Dlaczego o godz. 16? Żeby ktoś zobaczył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Dlaczego o godz. 16? Żeby ktoś zobaczył? po drodze z pracy do domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 315 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: po drodze z pracy do domu... Ja pracuje do 23 lub do północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: no wiem, ze tak jest. łatwiej jest poznawac kogos tej samej plci bo mala szansa ze bedzie chcial czegos wiecej Czy ja wiem, ja osobiście średnio lubie gadać z kobietami, wkurzają mnie jakoś, trafi się jedna na dziesięć która mnie nie wkurza po wymianie dwóch zdań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: To nadal dziwne że lubisz byc heblowana Bardzo dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: czyli wysyla fotke 1 lasce ona pisze ze nie jest w jej typie, potem pisze do 2 i to samo, potem do 3 i to samo a jedna go ghostuje kiedy domaga sie jej fotki. czyli po co to wszystko wyjasnij geniuszu? Po to, że jest nieśmiały i kombinuje jak zrobić żeby wyszło... a wychodzi jeszcze gorzej Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: za śmietnikiem co piątek, niezależnie od pogody Można zbierać złom czy co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Dlaczego o godz. 16? Żeby ktoś zobaczył? no.. z pracy wychodzo i mogo przylapac zboków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Można zbierać złom czy co no w sumie legendarne miejsce schadzek śródmiejskiego milionera i jego metresy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bardzo dziwne. Tak a co jaki czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: no w sumie legendarne miejsce schadzek śródmiejskiego milionera i jego metresy Ale nie 16 tylko 19-22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Po to, że jest nieśmiały i kombinuje jak zrobić żeby wyszło... a wychodzi jeszcze gorzej nvm moze ale nie sądze by chcial tylko pogadać, nie przepraszalby autorki tylko powiedział ze sie nudzil. poza tym jak sie facet nudzi to pisze na forum jak tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czy ja wiem, ja osobiście średnio lubie gadać z kobietami, wkurzają mnie jakoś, trafi się jedna na dziesięć która mnie nie wkurza po wymianie dwóch zdań. A po co wgl siedzisz na necie przyssij się do fioota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: no w sumie legendarne miejsce schadzek śródmiejskiego milionera i jego metresy A nie lepiej w mieszkaniu wawa śródmieście? Ja tam za śmietnikiem nie mogłabym się skupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czy ja wiem, ja osobiście średnio lubie gadać z kobietami, wkurzają mnie jakoś, trafi się jedna na dziesięć która mnie nie wkurza po wymianie dwóch zdań. Mam tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ja pracuje do 23 lub do północy no to masz farta, bo parking pusty wtedy, nie ma podglądaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nvm moze ale nie sądze by chcial tylko pogadać, nie przepraszalby autorki tylko powiedział ze sie nudzil. poza tym jak sie facet nudzi to pisze na forum jak tutaj Pogadać najpierw tak, a potem tylko on wie co chciał nie zmienia to faktu, że popisać można nawet na forum nie tylko z nudów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Bardzo dziwne. Jak ten słoń co potrafi malować Hhttps://www.tiktok.com/@fabularne.histori/video/7498688136189398305 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 12 godzin temu 17 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czy ja wiem, ja osobiście średnio lubie gadać z kobietami, wkurzają mnie jakoś, trafi się jedna na dziesięć która mnie nie wkurza po wymianie dwóch zdań. Mnie też trochę męczą tzn te co chcą być idealne a do tego nie wyrocha taka ale zależy jaka bo niektóre są spoko tylko nie chce się człowiek nie wiadomo jak przyjaźnić bo nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 28 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nic się nie dzieje, mieszkamy razem. Za dużo masz czasu na forum dyskusyjne żebym uwierzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 12 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Mam tak samo. 6 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Mnie też trochę męczą tzn te co chcą być idealne a do tego nie wyrocha taka ale zależy jaka bo niektóre są spoko tylko nie chce się człowiek nie wiadomo jak przyjaźnić bo nie potrzebuje tak więc nie jestem sama, Zawsze tak bylo ze mialam max 1 koleżankę a resztę kolegów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach