Nemesio Cervantes 309 Napisano niedziela o 20:34 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Po to, że jest nieśmiały i kombinuje jak zrobić żeby wyszło... a wychodzi jeszcze gorzej nvm moze ale nie sądze by chcial tylko pogadać, nie przepraszalby autorki tylko powiedział ze sie nudzil. poza tym jak sie facet nudzi to pisze na forum jak tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 390 Napisano niedziela o 20:35 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: no w sumie legendarne miejsce schadzek śródmiejskiego milionera i jego metresy A nie lepiej w mieszkaniu wawa śródmieście? Ja tam za śmietnikiem nie mogłabym się skupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 390 Napisano niedziela o 20:36 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czy ja wiem, ja osobiście średnio lubie gadać z kobietami, wkurzają mnie jakoś, trafi się jedna na dziesięć która mnie nie wkurza po wymianie dwóch zdań. Mam tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano niedziela o 20:36 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ja pracuje do 23 lub do północy no to masz farta, bo parking pusty wtedy, nie ma podglądaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 143 Napisano niedziela o 20:38 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nvm moze ale nie sądze by chcial tylko pogadać, nie przepraszalby autorki tylko powiedział ze sie nudzil. poza tym jak sie facet nudzi to pisze na forum jak tutaj Pogadać najpierw tak, a potem tylko on wie co chciał nie zmienia to faktu, że popisać można nawet na forum nie tylko z nudów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 20:43 17 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czy ja wiem, ja osobiście średnio lubie gadać z kobietami, wkurzają mnie jakoś, trafi się jedna na dziesięć która mnie nie wkurza po wymianie dwóch zdań. Mnie też trochę męczą tzn te co chcą być idealne a do tego nie wyrocha taka ale zależy jaka bo niektóre są spoko tylko nie chce się człowiek nie wiadomo jak przyjaźnić bo nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 20:50 13 minut temu, Onaaaa napisał: Mam tak samo. 6 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Mnie też trochę męczą tzn te co chcą być idealne a do tego nie wyrocha taka ale zależy jaka bo niektóre są spoko tylko nie chce się człowiek nie wiadomo jak przyjaźnić bo nie potrzebuje tak więc nie jestem sama, Zawsze tak bylo ze mialam max 1 koleżankę a resztę kolegów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 315 Napisano niedziela o 20:52 14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: no to masz farta, bo parking pusty wtedy, nie ma podglądaczy Dużo kamer wszędzie. Niebezpiecznie się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 20:52 6 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Za dużo masz czasu na forum dyskusyjne żebym uwierzyl A wiesz o tym ze mnie nie interesuje w co wierzysz? Dla mnie to możesz nawet wierzyć ze codziennie uprawiam gangbang z kosmitami, wisi mi to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 20:56 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: A po co ja wale jak możesz przyjść Mogę przyjść, ale z tasakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 21:00 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mogę przyjść, ale z tasakiem. jeszcze chce po bzykaniu kanapki robić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 21:00 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: tak więc nie jestem sama, Zawsze tak bylo ze mialam max 1 koleżankę a resztę kolegów. Ja mam dwie koleżanki skrajnie różne ale nie mają mojego pełnego obrazu tylko trzeba żonglować trochę bo jednej się podoba to a innej to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 21:02 Chyba wolę baby są ciekawsze nawet jak nie mają pena to mogą mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:02 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jeszcze chce po bzykaniu kanapki robić... Tasak to prędzej do mięsa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 21:03 Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tasak to prędzej do mięsa... kotlety schabowe?! cud nie kobita... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:04 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Chyba wolę baby są ciekawsze nawet jak nie mają pena to mogą mieć W sensie strap-on? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 21:05 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W sensie strap-on? No coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:07 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: kotlety schabowe?! cud nie kobita... Dla lezaka to specjalnie jakieś steki wołowe xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:11 4 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: Lepiej tom maszyne Dobra, Podaj adres jutro będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 21:12 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dla lezaka to specjalnie jakieś steki wołowe xd do niego to by pasowały z żubronia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano niedziela o 21:12 Mam nowy lęk, mianowicie boję się, że znowu będę zwyzywana, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:16 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: do niego to by pasowały z żubronia... Widocznie Cię nie było na temacie o stekach wolowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano niedziela o 21:16 Może w sumie lepiej by było jakbym zniknęła i więcej nie pisała, a potem kiedyś zdechnę sobie, ale nie na raka, tylko na udar, bo u mnie w rodzinie wszyscy dostają udaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 21:18 3 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Mam nowy lęk, mianowicie boję się, że znowu będę zwyzywana, masakra Jak cię za dużo zwyzywaja to masz już wyjeebane i lęka cię bardziej gdyby psychol czaił się na ciebie z tasakiem niż wyzywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano niedziela o 21:20 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Jak cię za dużo zwyzywaja to masz już wyjeebane i lęka cię bardziej gdyby psychol czaił się na ciebie z tasakiem niż wyzywał A może czeka z tasakiem i wyzywa jednocześnie he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano niedziela o 21:21 Nie no trochę z nudów tu sobie piszę, tak naprawdę powinnam się zająć swoim życiem, tylko trochę mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 21:22 1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał: A może czeka z tasakiem i wyzywa jednocześnie he he To trochę słabo bo nie chce się umierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:22 3 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: Tak właśnie mieszkasz z małolat Zajrzeć do ciebie uwierz znajdę czas. 🪓 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano niedziela o 21:23 Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: To trochę słabo bo nie chce się umierać No ja kiedyś chciałam umrzeć jak miałam depresję, ale mi przeszło i teraz uważam, że fajnie jest sobie żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 21:26 (edytowany) 2 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: No ja kiedyś chciałam umrzeć jak miałam depresję, ale mi przeszło i teraz uważam, że fajnie jest sobie żyć Ja tez tylko mam nadzieję że nie przeszkadzam tym komuś że chce sobie zyc i być jakie jestem Edytowano niedziela o 21:26 przez KaszalotSpermacetowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach