pumpernikiel32 17 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: To trochę słabo bo nie chce się umierać No ja kiedyś chciałam umrzeć jak miałam depresję, ale mi przeszło i teraz uważam, że fajnie jest sobie żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Dumbo gdyby była psem a munek talerzem H Hhttps://www.tiktok.com/@layla.9998/video/7512729853301427474 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: No ja kiedyś chciałam umrzeć jak miałam depresję, ale mi przeszło i teraz uważam, że fajnie jest sobie żyć Ja tez tylko mam nadzieję że nie przeszkadzam tym komuś że chce sobie zyc i być jakie jestem Edytowano 12 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zajrzeć do ciebie uwierz znajdę czas. 🪓 Wpadniesz się píepszyc regularnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 12 godzin temu Elka a jak się zakochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: Elka a jak się zakochasz W kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W kim? We mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W kim? jedź na Muranów i pytaj o milionera. Na pewno cała okolica będzie wiedziała o kogo chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 11 godzin temu 24 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Mam nowy lęk, mianowicie boję się, że znowu będę zwyzywana, masakra możemy Ci pomóc będziemy Cię codziennie wyzywać aż się przyzwyczaisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jedź na Muranów i pytaj o milionera. Na pewno cała okolica będzie wiedziała o kogo chodzi Czemu akurat na muranów? Ja mieszkam na muranowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czemu akurat na muranów? Ja mieszkam na muranowie. może już pomieszałem wątki ale myślałem ,że Leżak kiedyś mówił, że tam mieszka Zdarzyło mi się parę razy zatrzymać na dłużej na Muranowie. Mam ciekawą opowieść z Parku Krasińskich o polowaniu na hipopotama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: możemy Ci pomóc będziemy Cię codziennie wyzywać aż się przyzwyczaisz Nie róbcie tego ; -DD ja w gruncie rzeczy chyba jestem po prostu zwykłą atencjuszką jakich wiele, nic ciekawego. Lubię se coś popisać, albo pogadać na żywo, później czasem tego żałuję i wtedy znikam, po czym znowu z nudów zaczynam się pojawiać... masakra, ten internet jest uzależniający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: może już pomieszałem wątki ale myślałem ,że Leżak kiedyś mówił, że tam mieszka Zdarzyło mi się parę razy zatrzymać na dłużej na Muranowie. Mam ciekawą opowieść z Parku Krasińskich o polowaniu na hipopotama On tylko powtarza wawa śródmieście. A muranów rozchodzi się na 2 dzielnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On tylko powtarza wawa śródmieście. A muranów rozchodzi się na 2 dzielnice. dawno tam nie byłem w okolicy ale na Nowolipki jedna knajpa miała do siedzenia na zewnątrz przecięte w pół wanny Może pałac Mostowskich zwiedził jak go wzięli na dołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: dawno tam nie byłem w okolicy ale na Nowolipki jedna knajpa miała do siedzenia na zewnątrz przecięte w pół wanny Może pałac Mostowskich zwiedził jak go wzięli na dołek Gdzie na nowolipkach? Mam tam 5 min na piechotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 11 godzin temu 43 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: We mnie Nikt się w tobie nie zakocha ulomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, radioaktywny napisał: Nikt się w tobie nie zakocha ulomie Jak się przespi ze mną to może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 11 godzin temu 23 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Gdzie na nowolipkach? Mam tam 5 min na piechotę. to już było parę ładnych lat temu - może knajpy już nie ma ja wtedy się zatrzymałem na Zamenhofa w takim nagradzanym obiekcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Jak się przespi ze mną to może miłość od pierwszego włożenia taka dobrze wysezonowana dzieewica to na pewno łakomy kąsek dla każdej babki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Jak się przespi ze mną to może Ale jak? Jak ty pisdo się boisz spotkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 11 godzin temu Ty się możesz przespać z silikonową pusia jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 11 godzin temu Dawno nie spałem z kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Dawno nie spałem z kobietą W ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, radioaktywny napisał: W ogóle Z mamą ale dawno temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 11 godzin temu Ale bym się przespal z elkom tak z 2tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Z mamą ale dawno temu Jak chcesz zwróci na siebie uwagę pisząc takie rzeczy, to nie tędy droga ułomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Ale bym się przespal z elkom tak z 2tyg Szkoda, że narobiłeś w majty, jak ci proponowała spotkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, radioaktywny napisał: Szkoda, że narobiłeś w majty, jak ci proponowała spotkanie. Myślałem że się nie śpieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 11 godzin temu 38 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Nie róbcie tego ; -DD ja w gruncie rzeczy chyba jestem po prostu zwykłą atencjuszką jakich wiele, nic ciekawego. Lubię se coś popisać, albo pogadać na żywo, później czasem tego żałuję i wtedy znikam, po czym znowu z nudów zaczynam się pojawiać... masakra, ten internet jest uzależniający Taka szczerosc się ceni ^^ Ja to coś nie chce ciebie jeszcze wyzywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Myślałem że się nie śpieszy Nie myśl tyle, bo ci to za dobrze nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach