KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:20 Dobra starczy tej zoofili ja to nie chce o tym myślec bo się brzydzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:28 Ja się bawiłam z koleżanką w sex ze niby mineta to był teatr to ja jej tam narzygalam na niby że śmierdzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:29 Waginosceptycy cierpią w społeczeństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:51 Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Dobrze że dumbo ma punie bo by było słabo jakby słonia mam tylko odbyt bo sie czuje jak lalka kosmita bez genitaliow i mi tak dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:52 ale cud ze nie ma obowiazku sie róchac dzieki ci Boze ktorego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:57 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Dumbo chyba lubi ze mną pisać wiedząc że widziałem to jakaś forma ekshibicjonizmu Jeszcze wiek temu to tylko mąż mógł zobaczyć testuje granice ludzkiej swiadomosci podswiadomosci i nadswiadomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:59 po prostu fajnie jakby ludzie nie zawodzili nie udawali Greka nie klamali obserwowali itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano niedziela o 23:59 jakby normalni byli to by bylo dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:02 2 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: Niby można se ręką poradzić ale wygląd się podoba wasz i towarzystwo można mieć moj nie, jestem pasztetem i nie biore w tym udzialu chyba przytyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:09 Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: No ta daria z bloku co gralem z niom w pokera rozbierany to już beczka Dumbo dużo nie rozumie Ma ładna buzie a ciało też się takie podoba samcom nie chce sie podobac mam to w chóju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:10 nie patrze srram na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:11 gdyby nei chcieli wtykac do scierwa to by nie wymyslili komputera, ale typy sa zalosne, kicius bez jaj dalej biega i sie bije xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:12 beka z typow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:18 tak, jestem brzydka i chora psychicznie o tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:24 Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Byś została prostytutka albo samotnom matkom z bombelka gdzie byś wybrała leżaka porządnego jakiegoś w życiu no nie wybralabym lezaka bo bym narzygala na niego i nie doszlo by do niczego a z munkiem bym zastosowala 10 roznych metod antykoncepcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:25 (edytowany) umieja tylko to mniejszosc jeszcze taka kórewska w spoleczenstwie bo troche siara Edytowano wczoraj o 00:26 przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:27 mi sie moj look podoba a innym nie musi moga zdychac i rzygac z tego smrodu a mnie to bedzie bawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:28 jestem czarnoksieznikiem i sie smieje szyderczo uga buga mam beke jaka jestem oblesna i straszna ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:31 ten Bog ktorego sobie wymysliles bo nie zniesiesz prawdy lucyfera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:32 tylko szkoda ze lucyfera tez nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:33 no a co w tym dziwnego skoro ludzie to bydło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:33 jak ma cieczke to kazdy czuje i atakuje i powołuje nowe bydło na swiat a tworza se do tego jakas ideologie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:39 nie dam bo wtedy nie bede miala jego atencji i nie bedzie plakal ze go nie kocham zanim wyladuje pod mostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:40 gdyz poniewaz kreatywna mysl nie powstanie nigdy w jego umysle bo jest podczłowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 00:58 Yyy niezle Boże jak dobrze być asem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 01:01 No bo kieruje się swoim interesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 72 Napisano wczoraj o 01:10 Nie wiem o czym piszesz mam to w dûpie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 875 Napisano wczoraj o 07:39 13 godzin temu, Kejtiss napisał: ściągnął sobie aplikacje gady gadu Gadu gadu? Jest 2025 rok, tępy trollu moderacyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 875 Napisano wczoraj o 07:46 O matko, Ogór będzie teraz podrywał chore łanie z drucyfrowym IQ na oczka Janusza, jak kiedyś na usteczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1261 Napisano wczoraj o 07:50 6 minut temu, selkie napisał: Gadu gadu? Jest 2025 rok, tępy trollu moderacyjny. GG istnieje, jako kulawy portal "randkowy", kilka dni temu był artykuł na Money.pl, że szykuje jakąś ofensywę rynkową i wielki powrót na top po 25 latach może, to element tej strategi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach