E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Z mamą ale dawno temu Leże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, radioaktywny napisał: Nie myśl tyle, bo ci to za dobrze nie wychodzi. Przestań nam robić za materac to niekomfortowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Leże Tak szybko w sumie można najpierw heblowanie to zejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Leże pozycja 'na żabę' będzie odpowiednia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: pozycja 'na żabę' będzie odpowiednia No mowiłam że zbok. Jak to jest na żabę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No mowiłam że zbok. Jak to jest na żabę? ona leży jemu leży ona rechocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ona leży jemu leży ona rechocze Hmm, ja znałam cos w stylu ona leży, jemu stoi,tylko nie pamiętam co było dalej. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu Zboki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Hmm, ja znałam cos w stylu ona leży, jemu stoi,tylko nie pamiętam co było dalej. xD Zakiszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: nie pamiętam A co robi małolat jak widzi nogi rozchylone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Zakiszenie Temu panu juz podziekujemy. Tyle to my wiemy. Edytowano 10 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu A gdzie kiszka stolcowa pokażcie mi bo nie wię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Zakiszenie ogórki małe i twarde gruntowe myjemy i obcinamy końcówki do słoja wkładamy 1 liść laurowy i trochę kopru, ogórki potem koper + ewentualnie chrzan/czosnek/gorczyca (co kto lubi) i tak przekładamy warstwami gotujemy wodę - na litr wrzątku 1 łyżka stołowa soli kamiennej niejodowanej i taką zalewą uzupełniamy słoik wszystkie ogórki muszą być przykryte zalewą pierwsze małosolne gotowe po 2 dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Temu panu juz podziekujemy. Tyle to my wiemy. Ale cípek na datezone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Ale cípek na datezone Fu ale ta z ero miała tzipe że było czuć rybskiem z foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu Ja mam słaby żołądek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Fu ale ta z ero miała tzipe że było czuć rybskiem z foty Elka jest fajna ma maszyne ma dildosy a i tak woli prawdziwego fioota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 10 godzin temu Nie wiem co typy widzą w takich cuchnących wiadrach naprawdę chyba są chorzy psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie wiem co typy widzą w takich cuchnących wiadrach naprawdę chyba są chorzy psychicznie Nie zna się dumbo to samo piękno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Nie zna się dumbo to samo piękno Bleee nie przekonuj mnie pls brzydzę się tzipami większość wygląda jak goowno że nie wiem jak można w to wkładać i dotykać bez wymiotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Bleee nie przekonuj mnie pls brzydzę się tzipami większość wygląda jak goowno że nie wiem jak można w to wkładać i dotykać bez wymiotów To piękny domek dla niego jak jesteś twarda to chcesz odpoczac w czymś milusim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Dobra starczy tej zoofili ja to nie chce o tym myślec bo się brzydzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Rybki mi się śniły i czemu muszą być z pizzda kojarzone beznadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu Jezu jakiś lachon 22 z wawy mnie chyba chce puknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Puknij w te farfocle bleee ja jakb była typem to bym chyba miała chęć wytziac taka ohydna tzipe i wysuszyć trzymać w słoiku i hejtowac jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Przecież to guwno śmierdzi i jest obleśne jak guwno a one nie ograniczają zasiegow tylko się chwala wyglądem tego ścierwa żeby jak najwięcej ludzi widzialo oprocz zaufanego typa co za ściery wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Ja się bawiłam z koleżanką w sex ze niby mineta to był teatr to ja jej tam narzygalam na niby że śmierdzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Przecież to guwno śmierdzi i jest obleśne jak guwno a one nie ograniczają zasiegow tylko się chwala wyglądem tego ścierwa żeby jak najwięcej ludzi widzialo oprocz zaufanego typa co za ściery wtf Dumbo szanuj pochwe to jedyna rzecz dla której samiec piszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 9 godzin temu Waginosceptycy cierpią w społeczeństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ja się bawiłam z koleżanką w sex ze niby mineta to był teatr to ja jej tam narzygalam na niby że śmierdzi xD Jedna przez ktorom bym dumbo píerdolenie głupot znosil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach