po porostu Ania 0 Napisano 6 godzin temu Cześć mam małe pytanko niedawno dowiedziałam się całkiem przypadkiem ze mąż ma kilka kart do tel , telefon z tego co widzę ma zablokowany hasłami , ile ma tel nie wiem , wiem że jak jest w domu to od rana dostaje jakieś wiadomości , z tego co zauważyłam najbardziej z jedna pania wymienia buziaki z serduszkami na fb pod postami jakie wstawia , dodam ze z "męża " prośby żyjemy juz od lat jak obcy sobie ludzie ale jednak gdzieś taki żal jest ........... (odrzucił mnie tylko z powodu mojej choroby a). czy uważacie ze może to być oznaką ze ma kogos ? moja intuicja podpowiada ze tak ale wole podpytać co inni mogą sadzić o takim zachowaniu z telefonem no i nie tylko bo pilnowanie telefonu jak oka w głowie , jak inne tego typu zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 6 godzin temu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1260 Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, po porostu Ania napisał: Cześć mam małe pytanko niedawno dowiedziałam się całkiem przypadkiem ze mąż ma kilka kart do tel , telefon z tego co widzę ma zablokowany hasłami , ile ma tel nie wiem , wiem że jak jest w domu to od rana dostaje jakieś wiadomości , z tego co zauważyłam najbardziej z jedna pania wymienia buziaki z serduszkami na fb pod postami jakie wstawia , dodam ze z "męża " prośby żyjemy juz od lat jak obcy sobie ludzie ale jednak gdzieś taki żal jest ........... (odrzucił mnie tylko z powodu mojej choroby a). czy uważacie ze może to być oznaką ze ma kogos ? moja intuicja podpowiada ze tak ale wole podpytać co inni mogą sadzić o takim zachowaniu z telefonem no i nie tylko bo pilnowanie telefonu jak oka w głowie , jak inne tego typu zachowania A co cię obchodzi co robi obcy człowiek? Bierz z niego przykład i żyj własnym życiem. Tak wiem, że to troll. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1822 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, po porostu Ania napisał: czy uważacie ze może to być oznaką ze ma kogos ? No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 309 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: Tak wiem, że to troll. po co odpowiadasz na provo mozna sie zapytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, po porostu Ania napisał: Cześć mam małe pytanko niedawno dowiedziałam się całkiem przypadkiem ze mąż ma kilka kart do tel , telefon z tego co widzę ma zablokowany hasłami , ile ma tel nie wiem , wiem że jak jest w domu to od rana dostaje jakieś wiadomości , z tego co zauważyłam najbardziej z jedna pania wymienia buziaki z serduszkami na fb pod postami jakie wstawia , dodam ze z "męża " prośby żyjemy juz od lat jak obcy sobie ludzie ale jednak gdzieś taki żal jest ........... (odrzucił mnie tylko z powodu mojej choroby a). czy uważacie ze może to być oznaką ze ma kogos ? moja intuicja podpowiada ze tak ale wole podpytać co inni mogą sadzić o takim zachowaniu z telefonem no i nie tylko bo pilnowanie telefonu jak oka w głowie , jak inne tego typu zachowania Jak to nie wielka tajemnica to co to za choroba? Jak można nie mieć żalu.Choroba nie wybiera. Ale są tacy, są. Żona np. na raka chora a mąż do kochanki jeździł. Nie uszanował tego. Ile człowieka jest w człowieku Edytowano 4 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: Tak wiem, że to troll. To nic że trol. I takie bywają sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1260 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: po co odpowiadasz na provo mozna sie zapytać? Wytapiam czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po porostu Ania 0 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, _Gretta napisał: Jak to nie wielka tajemnica to co to za choroba? serducha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, po porostu Ania napisał: serducha I co z powodu serducha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po porostu Ania 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: I co z powodu serducha? Tak przeszłam pare lat temu operacje i to ona zawazyla na dalszym wspolnym zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1260 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, _Gretta napisał: To nic że trol. I takie bywają sytuacje. Teoretycznie to bywają różne sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu Chore jesteś znajdź se chorego jak na głowę to on raka jak ty na raka to niech będzie chory na głowę dla atrakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu On zdrowy mu stoi chce roochac ty zawał zaraz? dej spokój to tylko fjut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu To też kolejny stan chorobowy jak twoje serduszko.whatever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu Nie ma synchronizacji tylko obcość od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: On zdrowy mu stoi chce roochac ty zawał zaraz? dej spokój to tylko fjut Znałam i taką sytuacje gdzie facet przeszedł zawał I nie mógł, nie chciał obawiał się i to żona sobie znalazła kochanka młodszego, nawet mu podobno płaciła. Mieli lat ok 45 plus.To się wydało Jak się po czasie ułożyło, tego nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie ma synchronizacji tylko obcość od lat Ludzie wcale nie muszą poważnie chorować, a tak żyć. Lepiej oddzielnie samemu. Edytowano 3 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, po porostu Ania napisał: Tak przeszłam pare lat temu operacje i to ona zawazyla na dalszym wspolnym zyciu Co Cię trzyma przy nim? Jakieś kredyty kasa, czy co tam jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zwierzęce uwiązanie ssacze jakieś nie wiadomo co chociaż jak się z kimś genitalnie nie odbytuje to nawet nie to...może z nudów se siedzą Edytowano 3 godziny temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 240 Napisano 3 godziny temu Mąż cię nie zostawił, tylko poprosił żebyście żyli jak obcy ludzie i to trwa kilka lat? Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 240 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, _Gretta napisał: Co Cię trzyma przy nim? Jakieś kredyty kasa, czy co tam jeszcze? Pewnie jedny jej dochód to kieszonkowe od męża, więc siedzi i się pociesza, że zawsze mogło być gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu Jak kochanka nie chce tak żyć na stałe jak obcy czlowiek to można tak żyć, dla każdego wygodnie chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 240 Napisano 3 godziny temu I od kilku lat kutanga męża, to tylko wspomnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu Puste życie pustych ludzi, trochę śmieszne trochę smutne, słodkogorzkie tragikomiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 61 Napisano 3 godziny temu czemu się nie rozwiedliście ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu Bo nikogo już nie znajdą osiedli na sobie grzyby w symbiozie nikt inny ich nie chce ale zawsze mogą se ponarzekać jacy są nudni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 240 Napisano 3 godziny temu Bo się dogadali. Ja ci daję dach na głową, a ty w zamiana pierzesz gacie, sprzątasz i gotujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu W sumie skąd mam to wiedzieć o pisze co z tyłka wyciągnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 3 godziny temu Nom pomoc domowa i jej żywiciel niektórym pasuje jest do kogo gębę otworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach