5klepka 10 Napisano poniedziałek o 18:09 że do siebie pasujo jeśli nigdy że sobą nie mieszkali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 65 Napisano poniedziałek o 18:10 z horoskopów xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 18:11 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 18:11 To poważne pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 18:14 Banał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1823 Napisano poniedziałek o 18:17 Nie wiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 65 Napisano poniedziałek o 18:17 to poważnie nie mogo wiedzieć jeśli ze sobo beczki aoli nie zjedli i zgadujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 18:18 No tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 18:26 Bo ma ładne stopki albo doopke i tzytzuszki albo oczyska, jest śliczna i jest miłość od pierwszego włożenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 4 Napisano poniedziałek o 18:40 13 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: ma ładne stopki albo doopke i tzytzuszki albo oczyska Duzy rozstrzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 4 Napisano poniedziałek o 18:40 1 minutę temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Chyba wejrzenia Wejrzenia w kiche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 18:48 Na was zawsze można liczyć dzieci boze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 67 Napisano poniedziałek o 18:48 Mają radar w postaci nosa i czują kompatybilny materiał genetyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 18:52 Ale jak typy używają słowa śliczna to znaczy że ich pen czai się na jakąś retarded śliczna frajerke tępa pindzie ahhh śliczna idjoteczka ale bym dymał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 18:54 Krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 18:54 Jesteś piękna i urocza niczym klapa od srocza, kocham cię daj wsadzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 18:56 Powiedz jej to co tu piszesz i daj się spoliczkować i skopać se jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano poniedziałek o 18:57 Oni nie wiedzą. Po prostu zakochani dobrze się czują ze sobą i przy sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 400 Napisano poniedziałek o 19:01 Kurde, nie wiem. Ja z Misiaczkiem nie mieszkałam i okazało się po ślubie, że pasujemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:07 (edytowany) Ja nie chcę a oczyska wykorzystuje do uwodzenia bab bo typy są nic niewarte Edytowano poniedziałek o 19:08 przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:11 Tylko z babami działamy na swoją korzysc a z typem zawsze jest strata i na minus bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 19:15 Może powinnam zrobić coś szalonego spontanicznie i zyc jak większość kobiet? Szalonego na mojo miarę. Nie wiem sama doradzta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:16 A jak żyje większość kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:16 Muszę poczytać statystyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:16 Muszę poczytać statystyki satystyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 19:18 Większość kobiet jest po ślubie i ma cyce po pas od dzieci. Może ja też powinnam. Nie wiem czy warto być normalsem. Zastanawiam się bo tu mogę bezkarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:19 Nie warto jak się ma autyzm i ADHD i możliwość depresji poporodowej i wyrzucania dzieci przez okno i jak typ nic niewarty alkus cuchnący albo rûchacz i śmieciarz i jak nie ma kasy a tak to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 10 Napisano poniedziałek o 19:20 Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie warto jak się ma autyzm i ADHD i możliwość depresji poporodowej i wyrzucania dzieci przez okno i jak typ nic niewarty alkus cuchnący albo rûchacz i śmieciarz i jak nie ma kasy a tak to nie wiem Pomogłaś. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano poniedziałek o 19:21 (edytowany) Jak spełnia jakieś warunki to można się rozmnożyć a więź emocjonalna akurat u inteligentnych może wystąpi a u tępych może po 10 latach traumatycznego związku pełnego przemocy nie wiem Edytowano poniedziałek o 19:23 przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 4 Napisano poniedziałek o 19:25 Dumbo po porodzie to juz by bylo z 300 kg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach