Żaba Monìka 1822 Napisano 18 godzin temu No, jakby ją ktoś teleportował z Indii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Nie mam życia towarzyskiego chyba że z autystami ale umiem ludzi nie degustować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Ciekawe co to rice pudding Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Fajni ludzie są tacy na chillu chyba ci imprezowicze w jukeju bo mnie klepali po główce i gadali dziwne rzeczy do mnie i chyba naćpani byli jacyś i ciągle kûrwami rzucali tacy cool znajomi koleżanki ale to Polacy, menele z jukeju mogą być sympatyczniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1822 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał: No fajnie, ja tam lubie smakowac nowe potrawy, a tam codziennie w wielkixh garach gotuja i wpadam tam po drodze na plywalnie, bo mam niedaleko Albo wpadam sobie tam na obiad i wracam, najczesciej rozne curry i jogurt jakis z ciecierzyca, te chlebki jak do wrapow chyba sami pieka i rice pudding tez czesto, ktory mi bardzo smakuje mniam, a z rana herbate mozna wypic i jakies indyjskie slodkosci A komu tyle gotują? Dla wiernych czy potrzebujących? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Hmmm z cynamonem to dobre musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Ciekawe czy leżak miałby wysoki cukier i jakie wyniki badania krwi jakby se zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1822 Napisano 18 godzin temu Ok, idę spać, bo jutro rano muszę jechać godzinę rowerem do pracy. Są jakieś roboty na torach. Dobranoc wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Dobranoc Żaba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 21 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ojtam bez przesady z tym życiem towarzyskim ale już mi wszystko jedno byle nikt nie mordował nożem jak widmo albo narcyz meeeh wspominałaś, że masz kilka koleżanek/przyjaciółek, co jak na standardy kafeteryjne to dużo, większość przegrywów stąd wszelkie relacje społeczne zakończyło na etapie liceum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Ja mam w normie ale wysoki jakiś tylko że jeszcze nie do końca na czczo bo jadłam placek w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 73 Napisano 18 godzin temu Drożdżowy z borowkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach