Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
5klepka

Skąd ludzie wiedzo

Polecane posty

Fajni ludzie są tacy na chillu chyba ci imprezowicze w jukeju bo mnie klepali po główce i gadali dziwne rzeczy do mnie i chyba naćpani byli jacyś i ciągle kûrwami rzucali tacy cool znajomi koleżanki ale to Polacy, menele z jukeju mogą być sympatyczniejsze 

5 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał:

No fajnie, ja tam lubie smakowac nowe potrawy, a tam codziennie w wielkixh garach gotuja i wpadam tam po drodze na plywalnie, bo mam niedaleko

Albo wpadam sobie tam na obiad i wracam, najczesciej rozne curry i jogurt jakis z ciecierzyca, te chlebki jak do wrapow chyba sami pieka i rice pudding tez czesto, ktory mi bardzo smakuje mniam, a z rana herbate mozna wypic i jakies indyjskie slodkosci 

A komu tyle gotują? Dla wiernych czy potrzebujących?

Ok, idę spać, bo jutro rano muszę jechać godzinę rowerem do pracy. Są jakieś roboty na torach.

Dobranoc wszystkim.

8 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Ojtam bez przesady z tym życiem towarzyskim ale już mi wszystko jedno byle nikt nie mordował nożem jak widmo albo narcyz meeeh

wspominałaś, że masz kilka koleżanek/przyjaciółek, co jak na standardy kafeteryjne to dużo, większość przegrywów stąd wszelkie relacje społeczne zakończyło na etapie liceum  😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się