miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, 5klepka napisał: Okladam się dla piękności. Nie wyżera do kości? 1 minutę temu, 5klepka napisał: A plomby to nie wiem z czego oni robią. Tysiąc za 1 zęba ponad i czasło. Hał się pytam?! Z tytanu - lekkie, wytrzymałe i drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 10 Czerwiec A co jeśli naprawdę wojna będzie? Tylko bogaci se spjerdolo za granicę a my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, miramar napisał: Nie wyżera do kości? Z tytanu - lekkie, wytrzymałe i drogie. Zniese wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nie było mnie przez godzine a Ty dalej nie radzisz sobie z informacjami zwrotnymi...długo tak bedziesz jęczał? Sie człowiek uparł na ten samochód i weź mu coś powiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 430 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, 5klepka napisał: A co jeśli naprawdę wojna będzie? Tylko bogaci se spjerdolo za granicę a my A my będziemy siedzieć w kościołach. Nagle wszyscy sobie przypomną, że są wierzący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A my będziemy siedzieć w kościołach. Nagle wszyscy sobie przypomną, że są wierzący Kościoła tez zbombardujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, 5klepka napisał: Zniese wszystko Dla piękności, oczywiście. Ja do obiadu wytrzymałam z dietą. Nie dam już dalej rady. Chrzanię to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, miramar napisał: Dla piękności, oczywiście. Ja do obiadu wytrzymałam z dietą. Nie dam już dalej rady. Chrzanię to. Ja daje rade bo mam dość swoich obietnic z dùpy. Koniec z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 430 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, 5klepka napisał: Kościoła tez zbombardujo Wierzący niepraktykujący powiadajo, że można się modlić wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Wierzący niepraktykujący powiadajo, że można się modlić wszędzie. Modlitwa na wszystko nie pomoże. Noga nie odrośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 430 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, 5klepka napisał: Ja daje rade bo mam dość swoich obietnic z dùpy. Koniec z tym. A ja jem paluszki i hùy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano 10 Czerwiec Zmuscie mnie żebym się wzięła za robotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec (edytowany) 6 minut temu, 5klepka napisał: A co jeśli naprawdę wojna będzie? Tylko bogaci se spjerdolo za granicę a my Będzie nas tak mało, że nie będzie się opłacilo nas bombardować. Dadzą nam spokój i polecą za tymi, ktorzy ...zielili. Edytowano wtorek o 17:12 przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 430 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, 5klepka napisał: Modlitwa na wszystko nie pomoże. Noga nie odrośnie. To se proteze z UNRA zamontuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 338 Napisano 10 Czerwiec 2 minuty temu, miramar napisał: Sie człowiek uparł na ten samochód i weź mu coś powiedz. no jizzu...przejął sie chlopaczyna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:12 2 minuty temu, 5klepka napisał: Ja daje rade bo mam dość swoich obietnic z dùpy. Koniec z tym. Jak robisz z nimi koniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 430 Napisano wtorek o 17:12 Przed chwilą, miramar napisał: Będzie na tak mało, że nie będzie się opłaci nas bombardować. Dadzą nam spokój i polecą za tymi, ktorzy spietdzielili. Hahaha, taaak, gonić Siura! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 7 Napisano wtorek o 17:12 O kim mowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano wtorek o 17:13 Przed chwilą, miramar napisał: Jak robisz z nimi koniec? Mówię że kończę i kończę. Siła umyslu. I wyobrażeniami o dawnym wyglądzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:13 1 minutę temu, 5klepka napisał: Zmuscie mnie żebym się wzięła za robotę. Nie mogę tego zrobić ponieważ stało by to w sprzeczności tym, co sama robię. A ja ćwiczę koherencję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:14 1 minutę temu, free_bird napisał: O kim mowa ? O Andrzeju Dudzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:15 1 minutę temu, 5klepka napisał: Mówię że kończę i kończę. Siła umyslu. I wyobrażeniami o dawnym wyglądzie. Zapisałam sobie o sile umysłu. Pokażę to swoim szarym komórkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano wtorek o 17:16 Przed chwilą, miramar napisał: Zapisałam sobie o sile umysłu. Pokażę to swoim szarym komórkom. Moje to daltonistki. Nie widzo czerwonych flag nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:17 Przed chwilą, 5klepka napisał: Moje to daltonistki. Nie widzo czerwonych flag nawet. Moje to widzą tylko białe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 7 Napisano wtorek o 17:18 3 minuty temu, miramar napisał: O Andrzeju Dudzie. Co z nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano wtorek o 17:20 1 minutę temu, miramar napisał: Moje to widzą tylko białe. Bozesztymoj. Takie to zycie właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:24 5 minut temu, free_bird napisał: Co z nim? Będzie przewodniczył FIS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:25 4 minuty temu, 5klepka napisał: Bozesztymoj. Takie to zycie właśnie. I szklankami piję wodę. Aktualnie 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 55 Napisano wtorek o 17:27 1 minutę temu, miramar napisał: I szklankami piję wodę. Aktualnie 4. Rytuał 4 szklanek. Piło się ale się znudziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano wtorek o 17:29 1 minutę temu, 5klepka napisał: Rytuał 4 szklanek. Piło się ale się znudziło. To ciekawe, że się znudziło. U mnie się wysikało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach