NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:32 (edytowany) . Edytowano wczoraj o 20:33 przez NyxN1ght Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:35 (edytowany) 4 minuty temu, NyxN1ght napisał: Mi też zablokowali na jeden dzień za kare. Pewnie wrzucałaś kradzione foty jak na wykopie żeby kusić spermiarzy Edytowano wczoraj o 20:35 przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano wczoraj o 20:38 6 minut temu, NyxN1ght napisał: Mi też zablokowali na jeden dzień za kare. A nie lepiej sobie konto na tinderze założyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:39 Przed chwilą, indecent language napisał: A nie lepiej sobie konto na tinderze założyć? Ja nie szukam seksu tylko przyjaźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:39 Nie można lekceważyć psychozy typów. Starcza monotonne, senne zdania i podejrzenie że laseczka, Poka to przesadzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:40 Nie rozumiem Cię Dombo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:41 (edytowany) 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Ja nie szukam seksu tylko przyjaźni. Nie martw się jak dasz tam swoje zdjęcie a nie Marty to na seks nie masz szans Edytowano wczoraj o 20:41 przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano wczoraj o 20:41 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Ja nie szukam seksu tylko przyjaźni. No to na tinderze ps. aż mordę od tej żenady wykręca, tam na 100 procent same dzieci i pedobeary siedzą https://userimages-akm.imvu.com/userdata/00/52/17/24/userpics/Snap_xRF4nxruFX1214516226.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:42 Tinder to rak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:42 Jestem twoim fanem i wolę od Pokusi teraz po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:43 Ona za bardzo drze mordę i nie można przy niej odetchnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:43 Ja nie robię seksu z nikim. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:45 Nie lubię się rooochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:46 Ja lubię ale nigdy tego nie robiłam bo nie chce trafić na przemocowca. Czytałam artykuł o zamulonej dziewczynie podobnej do mnie i facet ją bił i zaginęła bez śladu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:46 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Nie lubię się rooochać. Bo nie wiesz jak to jest. Jakbyś poczuła kuutasa w sobie to bys zmieniła zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:48 (edytowany) 3 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Ja lubię ale nigdy tego nie robiłam bo nie chce trafić na przemocowca. Czytałam artykuł o zamulonej dziewczynie podobnej do mnie i facet ją bił i zaginęła bez śladu. Daria nie wiedziałem że jesteś dziewica Edytowano wczoraj o 20:49 przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:48 Przed chwilą, seIkie napisał: Bo nie wiesz jak to jest. Jakbyś poczuła kuutasa w sobie to bys zmieniła zdanie Wiem jak to jest. Nic fajnego gdy facet sobie używa na moim ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:49 1 minutę temu, seIkie napisał: Daria nie wiedziałem że jesteś dziewica Boje się większości facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:50 Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Boje się większości facetów. Szkoda że z piwoszem wam nie wyszło, on by muchy nie skrzywdził i też prawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:50 (edytowany) 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Wiem jak to jest. Nic fajnego gdy facet sobie używa na moim ciele. Z wibratorem się nie liczy. Nie wierzę że taka dzikuska miała kiedyś faceta. Edytowano wczoraj o 20:51 przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:51 Boze jaki prymityw. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:53 (edytowany) Są różne osobowości. Kobiety muszą być socjalizowane tak, żeby spełniały wymagania otoczenia bo inaczej jest wielki foch i nawet nie może wewnętrznego głosu intuicji posłuchać bo każdego denerwuje. Edytowano wczoraj o 20:54 przez kaszalot poblokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:54 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Boze jaki prymityw. A mi się strasznie chce ruuuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano wczoraj o 20:55 5 minut temu, kaszalot poblokowany napisał: Boje się większości facetów. Chcesz za rok pojechać ze mną w złombolu? Może przestaniesz się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:56 Munek ucichł pewnie poszedł sie tam rooochać w trójkącie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:57 oops xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:58 1 minutę temu, indecent language napisał: Chcesz za rok pojechać ze mną w złombolu? Może przestaniesz się bać Można chociaż ciebie się jakoś nie boje bo cię trochę znam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano wczoraj o 20:58 (edytowany) 3 minuty temu, indecent language napisał: Nimfa by ci z litości może dała, czemu jej nie odwiedzisz? Chciałbym, ale odległość która nas dzieli jest przeszkodą i mama nigdy by się nie zgodziła Edytowano wczoraj o 21:00 przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 20:58 Ale mnie trochę nudzisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano wczoraj o 20:59 Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Ale mnie trochę nudzisz To mu polej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach