NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu (edytowany) . Edytowano 20 godzin temu przez NyxN1ght Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, NyxN1ght napisał: Mi też zablokowali na jeden dzień za kare. Pewnie wrzucałaś kradzione foty jak na wykopie żeby kusić spermiarzy Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, NyxN1ght napisał: Mi też zablokowali na jeden dzień za kare. A nie lepiej sobie konto na tinderze założyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, indecent language napisał: A nie lepiej sobie konto na tinderze założyć? Ja nie szukam seksu tylko przyjaźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu Nie można lekceważyć psychozy typów. Starcza monotonne, senne zdania i podejrzenie że laseczka, Poka to przesadzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Nie rozumiem Cię Dombo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Ja nie szukam seksu tylko przyjaźni. Nie martw się jak dasz tam swoje zdjęcie a nie Marty to na seks nie masz szans Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Ja nie szukam seksu tylko przyjaźni. No to na tinderze ps. aż mordę od tej żenady wykręca, tam na 100 procent same dzieci i pedobeary siedzą https://userimages-akm.imvu.com/userdata/00/52/17/24/userpics/Snap_xRF4nxruFX1214516226.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Tinder to rak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu Jestem twoim fanem i wolę od Pokusi teraz po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu Ona za bardzo drze mordę i nie można przy niej odetchnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Ja nie robię seksu z nikim. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Nie lubię się rooochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu Ja lubię ale nigdy tego nie robiłam bo nie chce trafić na przemocowca. Czytałam artykuł o zamulonej dziewczynie podobnej do mnie i facet ją bił i zaginęła bez śladu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Nie lubię się rooochać. Bo nie wiesz jak to jest. Jakbyś poczuła kuutasa w sobie to bys zmieniła zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Ja lubię ale nigdy tego nie robiłam bo nie chce trafić na przemocowca. Czytałam artykuł o zamulonej dziewczynie podobnej do mnie i facet ją bił i zaginęła bez śladu. Daria nie wiedziałem że jesteś dziewica Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, seIkie napisał: Bo nie wiesz jak to jest. Jakbyś poczuła kuutasa w sobie to bys zmieniła zdanie Wiem jak to jest. Nic fajnego gdy facet sobie używa na moim ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, seIkie napisał: Daria nie wiedziałem że jesteś dziewica Boje się większości facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Boje się większości facetów. Szkoda że z piwoszem wam nie wyszło, on by muchy nie skrzywdził i też prawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Wiem jak to jest. Nic fajnego gdy facet sobie używa na moim ciele. Z wibratorem się nie liczy. Nie wierzę że taka dzikuska miała kiedyś faceta. Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Boze jaki prymityw. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Są różne osobowości. Kobiety muszą być socjalizowane tak, żeby spełniały wymagania otoczenia bo inaczej jest wielki foch i nawet nie może wewnętrznego głosu intuicji posłuchać bo każdego denerwuje. Edytowano 20 godzin temu przez kaszalot poblokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Boze jaki prymityw. A mi się strasznie chce ruuuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, kaszalot poblokowany napisał: Boje się większości facetów. Chcesz za rok pojechać ze mną w złombolu? Może przestaniesz się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Munek ucichł pewnie poszedł sie tam rooochać w trójkącie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu oops xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, indecent language napisał: Chcesz za rok pojechać ze mną w złombolu? Może przestaniesz się bać Można chociaż ciebie się jakoś nie boje bo cię trochę znam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, indecent language napisał: Nimfa by ci z litości może dała, czemu jej nie odwiedzisz? Chciałbym, ale odległość która nas dzieli jest przeszkodą i mama nigdy by się nie zgodziła Edytowano 20 godzin temu przez seIkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 20 godzin temu Ale mnie trochę nudzisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Ale mnie trochę nudzisz To mu polej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach