Fifofa 42 Napisano 21 godzin temu 5 godzin temu, Sev napisał: Melduj się po robocie. A najlepiej o świcie na pogaduszki. Dryń dryń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 402 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Dryń dryń. Za slabo Seven już spi. Musisz śpiewać poad jej oknem głośno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Za slabo Seven już spi. Musisz śpiewać poad jej oknem głośno Tak chciałem aby przyznała kim jest ale nie che,.możliwości mogą być duże. Na A na E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Za slabo Seven już spi. Musisz śpiewać poad jej oknem głośno Najlepiej czy zastałem Jolkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2157 Napisano 5 godzin temu Jak wrócę do domu to zrobię fotkę ostatniej rośliny jaką chciałam mieć a akurat traf chciał, że byla była w Dino. To był tani zakup, a drugi droższy (?) Nie zamawiałam nigdy nic drogiego z zagranicznych stronek i trochę się zdziwiłam że muszę jeszcze coś do paczki dopłacać... a tu jeszcze VAT i cło i obiektyw zamiast kosztować 1714,50 zł będzie droższy o ponad 500 zł. : ) biznes życia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2157 Napisano 2 godziny temu euforbia https://ibb.co/0jW24FnM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach