Onaaaa 405 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Niе otwieraj oczu napisał: Choćby anabolizm i katabolizm proste. Nie takie proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 405 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: to piasek jeszcze spiewa? A czemu nie? On ma 54 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 15 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Nie takie proste Wątpię , bo na przykładzie np. zjesz byle co albo nic nie zjesz i porównaj swoje zachowanie do sytuacji gdy zjesz coś wartościowego . Dalej porównaj stan pod wpływem endorfin po uczciwym treningu do stanu braku aktywności fizycznej, bo te zachowania będą inne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fredi Kamionka 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Wątpię , bo na przykładzie np. zjesz byle co albo nic nie zjesz i porównaj swoje zachowanie do sytuacji gdy zjesz coś wartościowego . Dalej porównaj stan pod wpływem endorfin po uczciwym treningu do stanu braku aktywności fizycznej, bo te zachowania będą inne . Twoja jedyna aktywność fizyczna to wąchanie kleju kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 405 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Wątpię , bo na przykładzie np. zjesz byle co albo nic nie zjesz i porównaj swoje zachowanie do sytuacji gdy zjesz coś wartościowego . Dalej porównaj stan pod wpływem endorfin po uczciwym treningu do stanu braku aktywności fizycznej, bo te zachowania będą inne . Zjem naleśniki z serem i cukrem pudrem i truskawkami i nie zjem nic i przyjdzie gość sprzedać fotowoltaike i ... myślisz że moje zachowanie będzie i nnne? Przecież w obu przypadkach go spławie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Fredi Kamionka napisał: Twoja jedyna aktywność fizyczna to wąchanie kleju kolego Ale my nie jesteśmy kolegami i nie projektuj swoich problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zjem naleśniki z serem i cukrem pudrem i truskawkami i nie zjem nic i przyjdzie gość sprzedać fotowoltaike i ... myślisz że moje zachowanie będzie i nnne? Przecież w obu przypadkach go spławie To że go spławisz będzie postępowaniem, a zachowanie może być różne podczas spławiania tego kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 405 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: To że go spławisz będzie postępowaniem, a zachowanie może być różne podczas spławiania tego kogoś. Ok rozumiem będę go miłej spławiać jak zjem albo odwrotnie Edytowano 15 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ok rozumiem będę go miłej spławiać jak zjem albo odwrotnie Od wielu czynników to zależy i ogólnie będąc chora inaczej będziesz spławiać typa, a jeszcze inaczej będąc zdrowa lub wstawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 405 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Od wielu czynników to zależy i ogólnie będąc chora inaczej będziesz spławiać typa, a jeszcze inaczej będąc zdrowa lub wstawiona. Wiem o co ci chodzi tylko akurat te jedzenie nie było dobrym przyładem bo mi obojętne czy zjadłam czy nie chora czy zdrowa to tak to jest dobry przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wiem o co ci chodzi tylko akurat te jedzenie nie było dobrym przyładem bo mi obojętne czy zjadłam czy nie chora czy zdrowa to tak to jest dobry przykład. Przykładów można mnożyć, a z jedzeniem może być dobry przykład , bo syty człowiek inaczej się będzie zachowywał niż głodny. Temperatura otoczenia też przekłada się na zachowanie , bo inaczej jest przy ujemnych na mrozie, a inaczej podczas upałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano 14 godzin temu Najlepsza osobowosc ma moja nimfette gdy wkladam miedzy jej zwisajace nalesniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach