Nemesio Cervantes 327 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Chyba robi skoro ciagle masz sapy ze wyglądam jak 40 letnia właścicielka kota. Masz jakiś problem z takimi paniami? Reszta to twoje urojenia. Jak zawsze. wrzicilem avka na wabia, ktory lachon sie zapluje....hehe jak zawsze wygralaś zawody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wrzicilem avka na wabia, ktory lachon sie zapluje....hehe jak zawsze wygralaś zawody Ale ty jesteś oderwany od ziemi. Jeszcze żebyś to był ty xD o jakim zapluciu zatem mowa? Jestes nudny do porzygu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 321 Napisano 15 godzin temu 49 minut temu, 5klepka napisał: Boze jakie banały. DiCaprio wygląda jak typowy janusz. I cierpi na zaburzenia kompulsywno-obsesyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: I cierpi na zaburzenia kompulsywno-obsesyjne I lubi młodsze z 10 lat ode mnie xD minimum. Zreszto on nigdy nie był w moim typie huh. Bierzta se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 321 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, 5klepka napisał: Ale ty jesteś oderwany od ziemi. Jeszcze żebyś to był ty xD o jakim zapluciu zatem mowa? Jestes nudny do porzygu To po co go czytasz? Załóż swój temat, pozbieraj tych nie nudnych i tam się bawcie do rana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 15 godzin temu Ale dobrze zagrał uposlaka kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: To po co go czytasz? Załóż swój temat, pozbieraj tych nie nudnych i tam się bawcie do rana Dobra nie podlizuj się już mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 176 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: wrzicilem avka na wabia, ktory lachon sie zapluje....hehe jak zawsze wygralaś zawody Trochę to jednak ped.alskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 321 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: I lubi młodsze z 10 lat ode mnie xD minimum. Zreszto on nigdy nie był w moim typie huh. Bierzta se Jego target to modelki 25 letnie. Taki Kubuś Wojewódzki. Ale Leonardo kapitalne zagrał w filmie "Zjawa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 321 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Dobra nie podlizuj się już mu Nie mam takiego zamiaru tego robić. Lubię szczerość. Po co pisać z kimś kogo się nie lubi? No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Jego target to modelki 25 letnie. Taki Kubuś Wojewódzki. Ale Leonardo kapitalne zagrał w filmie "Zjawa" Też mi się podobal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie mam takiego zamiaru tego robić. Lubię szczerość. Po co pisać z kimś kogo się nie lubi? No właśnie. Nikt by z nikim tu nie pisal gdyby tylko z sympatykami sie pisało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Trochę to jednak ped.alskie. Mocne słowa jak na zboka który przebiera się za babę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 176 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Mocne słowa jak na zboka który przebiera się za babę Tylko jeśli zalożymy, że twoje urojenia nie są urojeniami. Ale już za dużo razy peron ci odjeżdżał żeby brać to pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 69 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tylko jeśli zalożymy, że twoje urojenia nie są urojeniami. Ale już za dużo razy peron ci odjeżdżał żeby brać to pod uwagę. Już tak nie udawaj głupszego niż jesteś i nie manipuluj, bo to ci w niczym nie pomoże zboku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 424 Napisano 15 godzin temu Dlaczego Piaseczny śpiewa jak kaczka? Dawno mu się tak zrobiło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 424 Napisano 15 godzin temu Emil Pukiewicz pisze do mnie na maila w sprawie większego członka. Próbuję sobie przypomnieć gdzie się ostatnio zapisywałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 15 godzin temu 28 minut temu, niemaszuprawnień napisał: To po co go czytasz? Załóż swój temat, pozbieraj tych nie nudnych i tam się bawcie do rana lachon sie kreci blisko bo liczy ze Lex w koncu doceni i zagada....heh to dopiero urojeniec... btw najgorsze sa te modelki co latają nad ziemią oczekujac na kolejkę fanów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 15 godzin temu 29 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Trochę to jednak ped.alskie. napisal wyborca tusku i tęczowej agendy... jak mozna wyzywac od peddauf oddając im swoje uwielbienie? ciekwe jak to połączylas w glowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Dlaczego Piaseczny śpiewa jak kaczka? Dawno mu się tak zrobiło? to piasek jeszcze spiewa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 321 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: lachon sie kreci blisko bo liczy ze Lex w koncu doceni i zagada....heh to dopiero urojeniec... btw najgorsze sa te modelki co latają nad ziemią oczekujac na kolejkę fanów... Gdzie się kręci? Myślisz, że ktoś poleci na twój awatar? Chyba tylko ty i ruda bardzo przywiązujecie uwagę do awatarów i tego co tu inni piszą (czasami bzdury totalne). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Gdzie się kręci? Myślisz, że ktoś poleci na twój awatar? Chyba tylko ty i ruda bardzo przywiązujecie uwagę do awatarów i tego co tu inni piszą (czasami bzdury totalne). ee tam avatar... ją triggeruje Lex a avatar jest punktem zaczepnym btw rudzielec siedzi przed monitorem i czyta z wypiekami Edytowano 15 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 321 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ee tam avatar... ją triggeruje Lex a avatar jest punktem zaczepnym Żadna się na to nie zaczepi. Tym bardziej na żonatego gościa z trójką dzieci i złym zdaniem o kobietach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Cytat złym zdaniem o kobietach. * lachonach. jak ona w piwnicy siedzi i sie zabawia do lustra, szuka potwierdzacza swojej zyebbistosci.. jak wiele podobnych Edytowano 15 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 321 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: * lachonach. jak ona w piwnicy siedzi i sie zabawia do lustra, szuka potwierdzacza swojej zyebbistosci.. jak wiele podobnych Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. Szanujmy się w końcu. Nawet na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano 14 godzin temu 34 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Emil Pukiewicz pisze do mnie na maila w sprawie większego członka. Próbuję sobie przypomnieć gdzie się ostatnio zapisywałam jak masz konto na gmailu to zawsze możesz zrobić alias znakiem plus np carycaprzyzwoita@gmail.com i carycaprzywoita+podejrzanysexshop@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 424 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak masz konto na gmailu to zawsze możesz zrobić alias znakiem plus np carycaprzyzwoita@gmail.com i carycaprzywoita+podejrzanysexshop@gmail.com Nie wiem jakie to ma znaczenie w sprawie. Mam żenujący adres na onet poczcie założony na lekcji informatyki w gimnazjum. Tak się do niego przywiązałam, że jest nawet powiązany z profilem zaufanym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nie wiem jakie to ma znaczenie w sprawie. Mam żenujący adres na onet poczcie założony na lekcji informatyki w gimnazjum. Tak się do niego przywiązałam, że jest nawet powiązany z profilem zaufanym nie wiem czy onet ma takie cuda znaczenie takie że nie zastanawiasz się skąd wyciekł Twój adres i możesz go łatwo zablokować 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano 14 godzin temu 28 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. Szanujmy się w końcu. Nawet na tym forum bedę pisał co będe chciał i tlumaczenie za co lachon jest lachonem nie ma sensu. wy i tak nie rozumiecie co sie do Was mowi najlepiej to adorowac i zabiegać nie? na pewno tacy frayerzy tez sie znajdą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano 14 godzin temu Jak się niektórych januszy czyta to są tylko opcje jak w milionerzy co się powinno zrobić tzn walnąc w ryj, zrobić lody śmietankowe, wywalic stara szafę trzydrzwiowa czy ssrac i wygrywa odpowiedź d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach