Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
seIkie

wyborcy tuska jak sie czujecie z tym że wasz premier nazwał was zjeebami?

Polecane posty

Mowilam że leci kaka na łeb a ludzie nadal jak obłąkani hołd tuski uprawiajo. 

44 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie to co ty 🙂

ja nie glosowalem na tusku, mam cos takiego jak swiadomosc wyboru. powiedz jak to jest tkwić w błedzie i iść w zaparte? nie dodaje to splendoru raczej....

12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

ja nie glosowalem na tusku, mam cos takiego jak swiadomosc wyboru. powiedz jak to jest tkwić w błedzie i iść w zaparte? nie dodaje to splendoru raczej....

Głosowałeś na organizatora prostytucji w hotelu. Nie wchodźmy w tematy świadomości wyboru.

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Głosowałeś na organizatora prostytucji w hotelu. Nie wchodźmy w tematy świadomości wyboru.

są 2 możliwe opcje w tej syt. Nawrocki był alfonsem 20 lat temu, zrezygnował z tego, skończył studia rozpoczął inne  życie. 2 opcja to fejk news by rozpalić cebulaków, by sobie do gardeł skakali i kąsali. Atak poniżej pasa, bo sztab wyborczy boi sie przegranej. I pierwsza i druga opcja stawia Nawroctkiego w pozytywnym swietle.W jaki sposób miałoby to mnie dotkąć?

Edytowano przez Nemesio Cervantes

2 godziny temu, seIkie napisał:

jeden raz przynajmniej prawde powiedział xD

Po nich to spływa jak po kaczce, przecież to widać... dla nich nienawiść do PiS jest silniejsza niż opinie Kaszuba co nazywa siebie Niemcem.

• Like 1

20 minut temu, RC + napisał:

Po nich to spływa jak po kaczce, przecież to widać... dla nich nienawiść do PiS jest silniejsza niż opinie Kaszuba co nazywa siebie Niemcem.

Facet,  z którego ściek propagandy przez kilka lat usilnie próbuje zrobic Niemca jakimiś fur deutchland poprawia bład jezykowy z kimś w rozmowie i się śmieje- żebym ja, Niemiec musiał poprawiać.

Dutch- o ku..rfa, przyznał się!

😄😄😄

36 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale już lepiej bekowe jest twoje zafiksowanie na tuska niż miałbyś majaczyć, że syn ci zmartwychwstał i udawać kobietę oraz rezydenta Wawy ćwoku podstarzały. 😁

24 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Ale już lepiej bekowe jest twoje zafiksowanie na tuska niż miałbyś majaczyć, że syn ci zmartwychwstał i udawać kobietę oraz rezydenta Wawy ćwoku podstarzały. 😁

Śliwka to kobieta z krwi i kości. Nigdy nie pisała o żadnym synu. Twój post nadaje się i właściwie aż się prosi o bana 🙃

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Śliwka to kobieta z krwi i kości. Nigdy nie pisała o żadnym synu. Twój post nadaje się i właściwie aż się prosi o bana 🙃

Bo tak ci powiedział a ty uwierzyłaś i oczywiście że nie ma żadnego syna, a banem nie strasz bo to niczego nie zmieni. 😁

9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Cieszę się, że odnalazłeś pozytywy w życiu 🙂

Ale kija z dupki to mógłbyś już wyjąć, bo jak się będziesz tak napinał to pękniesz 😁

32 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Bo tak ci powiedział a ty uwierzyłaś i oczywiście że nie ma żadnego syna, a banem nie strasz bo to niczego nie zmieni. 😁

Ale kija z dupki to mógłbyś już wyjąć, bo jak się będziesz tak napinał to pękniesz 😁

Mam wrażenie graniczące z pewnością że to ty tu chodzisz spięty od momentu zalogowania aż po wyjście wyśmiany kilka godzin później. 

A syn jutro rusza na urodziny Gabrysia do sali zabaw. Myśl gdzie tu haczyk cała noc 😄

9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mam wrażenie graniczące z pewnością 

Twoje manipulacje w stylu wrażenia graniczące z pewnością zawsze bazują na przekłamywaniu faktów więc jak na wstępie zboku 😁 

• Haha 1

Co tam wyborcy KO z wschodniej wielkopolski i Radomia coście tacy smutni uśmiechnijcie się brygada HEJ !!!

😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować