Hugh Hefner 157 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Chyba japońskiej patologii. Sceny były straszne, ale wiadomo, że takie musiały być. Wątek miłosny przekonujący, chemia między kochankami (rzadko się to udaje w kinie). Japońskiej hierarchii. Specyficznego kodeksu honorowego. Jak ktoś ogląda lamentując O Boże, biją go, o Boże mordują, wychodzę do kuchni, łazienki, zamykam oczy, to zostaje wątek miłosny Wiła poleca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Za nudne tak jak twoje szablonowe teksty wklejane od lat więc mnie nie przekonałaś. Pamiętasz jak stwierdziłeś mi ciążę na pasku przeglądarki? I widziałeś ludzi (nicki) którzy przechodzili obok ciebie na ulicy? I Kanadę wymyśliłeś kierowco karetki. I ty mnie jeszcze rozliczasz i osądzasz? Typie nawet posądzałeś mnie, że sypiam z ojcem, który 7 miesięcy nie żyje. Powiedz mi jedno i będę szczera? Kto cię diagnozuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Japońskiej hierarchii. Specyficznego kodeksu honorowego. Jak ktoś ogląda lamentując O Boże, biją go, o Boże mordują, wychodzę do kuchni, łazienki, zamykam oczy, to zostaje wątek miłosny Wiła poleca. O Ty Brutusie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 14 godzin temu Uwielbiam te lajki smutnymi minkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 14 godzin temu Weźcie ją do Tworek, plizzz. Babina jest płytą nie do zdarcia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Weźcie ją do Tworek, plizzz. Babina jest płytą nie do zdarcia. Żałuj, że tak późno weszłaś na forum i ominęła Cię jazda z nocy, ja zdążyłam przeczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: Żałuj, że tak późno weszłaś na forum i ominęła Cię jazda z nocy, ja zdążyłam przeczytać Jakiś skrót? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, Baba z magla napisał: Młoda Piękna Zgrabna jak modelka Bogata, ma liczne nieruchomości w Sopocie, na Śląsku Ma młodszego męża Uprawia dużo seksu Dołożycie coś? Czemu zamilkłaś i hejtowałaś Elke? Żal dópkę ściska, że ktoś ma lepiej od ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Jakiś skrót? Wolę nie, bo znowu się zacznie jazgot ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Jakiś skrót? Nic takiego nie było. Te same teksty. Możesz mi zaufać. Widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Heniek Gunia 2 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, TREVVO napisał: CIEKAWE CZY TO PRAWDA Z TYMI SŁAWETNYMI KOCHANKAMI NA AMBONIE Oczywiście, że tak w pięciu rypaliśmy to próchno aż wióry z ambony leciały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 260 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 5klepka napisał: Nic takiego nie było. Te same teksty. Możesz mi zaufać. Widziałam O nieprawda, na przykład oświadczenie, że doniosła już na wszystkich na policję i obsłużył ją przystojny pan na komisariacie, to była nowość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: O nieprawda, na przykład oświadczenie, że doniosła już na wszystkich na policję i obsłużył ją przystojny pan na komisariacie, to była nowość A być może. Jestem przyzwyczajona do inb trwających po 2 noce z rzędu wiec magdalena robot to słabizna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 13 godzin temu 16 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Pamiętasz jak stwierdziłeś mi ciążę na pasku przeglądarki? I widziałeś ludzi (nicki) którzy przechodzili obok ciebie na ulicy? I Kanadę wymyśliłeś kierowco karetki. I ty mnie jeszcze rozliczasz i osądzasz? Typie nawet posądzałeś mnie, że sypiam z ojcem, który 7 miesięcy nie żyje. Powiedz mi jedno i będę szczera? Kto cię diagnozuje? Widocznie nie załapałaś szydery i sama się rozliczasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu Boli was jej piękna pupcia i to, że wykręca 250 roboczogodzin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu Boze ile można xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Widocznie nie załapałaś szydery i sama się rozliczasz. Dziwne, jakby załapała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Widocznie nie załapałaś szydery i sama się rozliczasz. Rozliczyłam się końcem kwietnia z Urzędem Skarbowym. Mam oddać ciosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu Się hejterzy pobudzili. I nawet Moon wyskoczył zza krzaka.Moon wybacz, że cię olałam ale są lepsi od ciebie i potraktuj kosz jakoś godnie. Bo wstyd mi jak ty się zachowujesz dzieciaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu NAJLEPSZE BYŁO TO: https://zapodaj.net/plik-wkVwCBPeue 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 13 godzin temu Dobry mental obozowy. Bez tego ciężko zapjerdalac w kopalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: NAJLEPSZE BYŁO TO: Serio każdego wypowiedzi screenujesz? Podziwiam, że ci się chce w to bawić na kobiecym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 13 godzin temu Ojoj, szkoda że chłopcy byli w terenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Dobry mental obozowy. Bez tego ciężko zapjerdalac w kopalni. Gdzieś pracować trzeba na niektórych renty rodzinne.. Ty mi wczoraj proponowałaś seks i do dziś się zastanawiam, co zażyłaś lub ile wypiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu Uwazajcie co piszecie, bo salowa pójdzie na posterunek do kolegów i strzeli z ucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Uwazajcie co piszecie, bo salowa pójdzie na posterunek do kolegów i strzeli z ucha. CIEBIE MA NA CELOWNIKU ZARAZ PO TAMTYCH DWÓCH, WIĘC LEPIEJ MIEJ SIĘ NA BACZNOŚCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Gdzieś pracować trzeba na niektórych renty rodzinne.. Ty mi wczoraj proponowałaś seks i do dziś się zastanawiam, co zażyłaś lub ile wypiłaś W dopie byłam, guwno widziałam, snusa zazylam i napisałam co mi podpowiedziały palce Magdaleno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Ojoj, szkoda że chłopcy byli w terenie Widzę, że na Nastroiku pusto. Juz nie werbujesz tam ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 13 godzin temu Ta sztuczna inteligencja jest nie do zbicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach