Niе otwieraj oczu 76 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Rozliczyłam się końcem kwietnia z Urzędem Skarbowym. Mam oddać ciosy? Lepiej nie , bo jeszcze pójdziesz z tym na policję i moja maska prawego i szlachetnego opadnie , a tego nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Uwazajcie co piszecie, bo salowa pójdzie na posterunek do kolegów i strzeli z ucha. Napisał ten, który chwalił się publicznie, że Elka nudesy mu posłała, mimo, że o nie nie prosił I sypał z kim Elka ma dzieci. Ze świętym Mikołajem ma, a tobie nic do tego. Zdrowie życzę na kaca i żebyś w końcu te długi spłacił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Lepiej nie , bo jeszcze pójdziesz z tym na policję i moja maska prawego i szlachetnego opadnie , a tego nie chce. Mogę i co mi zrobisz? Jak masz tam kartotekę... Nie mam pojęcia, po co te zaczepki i końskie zaloty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu POTEM DODAŁA, ŻE POLICJANT BYŁ PRZYSTOJNY - WIADOMO, ŻE TAM GDZIE MADZIA, TAM ZAWSZE SAME NAPALONE NA NIĄ BYCZKI GIGA CHADY BRAKOWAŁO JESZCZE TYLKO WSTAWKI, ŻE PODZIWIAŁ JEJ JĘDRNY TYŁEK, GDY WYCHODZIŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Fifofa napisał: Ja wolę grzeczną Pani, ja też jestem grzeczny. Taką jak ja? Tylko status i wiek się nie wkomponuje Edytowano 13 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, TREVVO napisał: POTEM DODAŁA, ŻE POLICJANT BYŁ PRZYSTOJNY - WIADOMO, ŻE TAM GDZIE MADZIA, TAM ZAWSZE SAME NAPALONE NA NIĄ BYCZKI GIGA CHADY BRAKOWAŁO JESZCZE TYLKO WSTAWKI, ŻE PODZIWIAŁ JEJ JĘDRNY TYŁEK, GDY WYCHODZIŁA To tak jak lezak którym gardzi gdy ordynator patrzyła na niego wzrokiem pełnym pożądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Zdrowie życzę na kaca i żebyś w końcu te długi spłacił Cytrynę mu zaoferuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 13 godzin temu Bosssze nie lepiej sobie strzelić z palca i nie wydziwiac. Babie to starczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 48 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Weźcie ją do Tworek, plizzz. Babina jest płytą nie do zdarcia. Wczoraj przeszła sama siebie. Rzeczywiście nie do zdarcia 21 minut temu, Malowany napisał: Uwazajcie co piszecie, bo salowa pójdzie na posterunek do kolegów i strzeli z ucha. Hmm? Edytowano 13 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Napisał ten, który chwalił się publicznie, że Elka nudesy mu posłała, mimo, że o nie nie prosił I sypał z kim Elka ma dzieci. Ze świętym Mikołajem ma, a tobie nic do tego. Zdrowie życzę na kaca i żebyś w końcu te długi spłacił Kogo tutaj cisniesz? Mnie, czy elkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: To tak jak lezak którym gardzi gdy ordynator patrzyła na niego wzrokiem pełnym pożądania. NO, TE LICZNE UROJONE/PODKOLORYZOWANE SCENY Z ERO PODTEKSTEKM TO NIEZAPRZECZALNIE ICH WSPÓLNY OBJAW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: NO, TE LICZNE UROJONE/PODKOLORYZOWANE SCENY Z ERO PODTEKSTEKM TO NIEZAPRZECZALNIE ICH WSPÓLNY OBJAW Gdyby nie ich urojenia to forum byłoby martwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, _Gretta napisał: Cytrynę mu zaoferuj Nie używam cytryny. Ale pewnie ty ją masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu WIDZĘ, ŻE U GRETTY STANDARDZIK - DZIEŃ BEZ ZDZIWIENIA/NIEZROZUMIENIA TO DZIEŃ STRACONY 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 13 godzin temu Bez urojeń moze by srorum podskoczyło na poziom Srennie i Sragenta jakby tak niechciane elementy trafiły na szafot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nie używam cytryny. Ale pewnie ty ją masz Mam. To normalny cytrus. To może użyj na ładną cerę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Kogo tutaj cisniesz? Mnie, czy elkę? Nie mam nic do Elki kapusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nie używam cytryny. Ale pewnie ty ją masz Dociera do ciebie, że ludzie mają większe bekę z ciebie, niż z zaszczanego alkoholika? W hierarchii Kafe jesteś za mną xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: WIDZĘ, ŻE U GRETTY STANDARDZIK - DZIEŃ BEZ ZDZIWIENIA/NIEZROZUMIENIA TO DZIEŃ STRACONY O co Ci biega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Bez urojeń moze by srorum podskoczyło na poziom Srennie i Sragenta jakby tak niechciane elementy trafiły na szafot Ej nie obrażaj bene boży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Mam. To normalny cytrus. To może użyj na ładną cerę Bez cytryny mam ładną. Cytrynę jest dobra do skropienia pstrąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie mam nic do Elki kapusiu Powiedziała ta, co chodzi na posterunek uprzejmie donosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dociera do ciebie, że ludzie mają większe bekę z ciebie, niż z zaszczanego alkoholika? W hierarchii Kafe jesteś za mną xd Bo nie mają własnego życia, stąd hejt na mnie. Czujesz to? Dalej sikasz w majtki? Czy jakoś to leczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, _Gretta napisał: Wczoraj przeszła sama. Rzeczywiście nie do zdarcia Hmm? CZYTAJ TEMAT OD POCZĄTKU, ZAMIAST SIĘ DZIWOWAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Bez cytryny mam ładną. Cytrynę jest dobra do skropienia pstrąga Może. Ja 3 kropelki na czczo piję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, _Gretta napisał: Taką jak ja? Tylko status i wiek się nie wkomponuje Z charakteru nie jesteś zła.ale..mi jeszcze komar musi zapłonąć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: CZYTAJ TEMAT OD POCZĄTKU, ZAMIAST SIĘ DZIWOWAĆ Wczoraj Madzialenę czytałam. Wystarczy.Nie mam zwyczaju od początku czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Fifofa napisał: Z charakteru nie jesteś zła.ale..mi jeszcze komar musi zapłonąć. Przez neta nie zapłonie Masz komary Pioter? Edytowano 13 godzin temu przez _Gretta 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Bo nie mają własnego życia, stąd hejt na mnie. Czujesz to? Dalej sikasz w majtki? Czy jakoś to leczysz? Tak sobie to tłumaczysz, ale prawda leży gdzieś indziej dobranoc, bo nudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Mogę i co mi zrobisz? Jak masz tam kartotekę... Nie mam pojęcia, po co te zaczepki i końskie zaloty. Nie zamierzam przerywać tego jak robisz z siebie pośmiewisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach