Fifofa 47 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Przez neta nie zapłonie Nie zapłonie. Jak ta jest ta zapłonie na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Wczoraj Madzialenę czytałam. Wystarczy.Nie mam zwyczaju od początku czytać. A ja zawsze czytam od końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 332 Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, niemaszuprawnień napisał: Twój ból tyłka to miód na moją piękną duszę.. Dziękuję trollico Magda wywolujesz nieslychany bool doopy w maglu. Kto to zrobil ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Magda wywolujesz nieslychany bool doopy w maglu. Kto to zrobil ten temat? Nie znam tej osoby, ale jak sam widzisz chyba każdego z tego tematu boli tyłek.. Magiel wyzywała też Elke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: A ja zawsze czytam od końca No też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 332 Napisano 13 godzin temu 24 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Napisał ten, który chwalił się publicznie, że Elka nudesy mu posłała, mimo, że o nie nie prosił I sypał z kim Elka ma dzieci. Ze świętym Mikołajem ma, a tobie nic do tego. Na publik wywala prywate. No laski juz wiecie z kim macie do czynienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Wczoraj Madzialenę czytałam. Wystarczy.Nie mam zwyczaju od początku czytać. NO TO PRZYNAJMNIEJ WIADOMO DLACZEGO W POŁOWIE TEMATÓW ZADAJESZ GŁUPIE PYTANIA BO JUŻ OBSTAWIAŁEM GORSZE WERSJE HEHE 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Z charakteru nie jesteś zła.ale..mi jeszcze komar musi zapłonąć. AŻ TAKI TYCI TYCI JEST? WSPÓŁCZUJĘ BRO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 332 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nie znam tej osoby, ale jak sam widzisz chyba każdego z tego tematu boli tyłek.. Magiel wyzywała też Elke. ktos jej łancucha popuscił i dobrala sie do klawiatury ech te facety nie umieją upilnowac swojej grażyny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: NO TO PRZYNAJMNIEJ WIADOMO DLACZEGO W POŁOWIE TEMATÓW ZADAJESZ GŁUPIE PYTANIA BO JUŻ OBSTAWIAŁEM GORSZE WERSJE HEHE He he ....Widzę, nie pisz dużymi bo razi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, TREVVO napisał: AŻ TAKI TYCI TYCI JEST? WSPÓŁCZUJĘ BRO Naturalne coś było komar musi zapłonąć Jak wyobrażasz co ma lezeč ? Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 427 Napisano 13 godzin temu 31 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Widzę, że na Nastroiku pusto. Juz nie werbujesz tam ludzi? To ja nie wiem jak ty patrzysz, że nie widzisz. Metanol wjechał? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, TREVVO napisał: CIEKAWE CZY TO PRAWDA Z TYMI SŁAWETNYMI KOCHANKAMI NA AMBONIE Żal Ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Żal Ci? Pewnie tak. Boże co ci ludzie mają w tych głowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 271 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Na publik wywala prywate. No laski juz wiecie z kim macie do czynienia Jakbyś logicznie myślał, to byś zrozumiał, że mi nie zależy na pisaniu tutaj z kimkolwiek. Laski wiecie z kim macie doczynienia. Mąż, ojciec trójki dzieci, chętny do skoku w bok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: To ja nie wiem jak ty patrzysz, że nie widzisz. Metanol wjechał? Nic nie wjechało. Ty się bierz za robotę, bo jak Mentzen zostanie ministrem finansów, to nie będzie 800+i dej dej. To ty ciągle jątrzysz. Patrz swojego ogródka. Masz 40 lat i jak się zachowujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Naturalne coś było komar musi zapłonąć Jak wyobrażasz co ma lezeč ? Piotr napisałeś "KOMAR" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 13 godzin temu 16 minut temu, Malowany napisał: Dociera do ciebie, że ludzie mają większe bekę z ciebie, niż z zaszczanego alkoholika? W hierarchii Kafe jesteś za mną xd A to jest tutaj jakaś hierarchia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu Idźcie spać misiaczki bo to już nudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jakbyś logicznie myślał, to byś zrozumiał, że mi nie zależy na pisaniu tutaj z kimkolwiek. Laski wiecie z kim macie doczynienia. Mąż, ojciec trójki dzieci, chętny do skoku w bok Nawet jeżeli to co cię to obchodzi? Pewnie nie jedną stąd obrócił, a ty nadal nic. Tylko butelka wódki w ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, TREVVO napisał: BO JUŻ OBSTAWIAŁEM GORSZE WERSJE HEHE Jakie wersje? (To też głupie pytanie?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Piotr napisałeś "KOMAR" Komar a konar mała różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Komar a konar mała różnica Domyślimy się...no przecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Piotr napisałeś "KOMAR" Tak czy siak uje muje dzikie węże i motylki wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, _Gretta napisał: Jakie wersje? (To też głupie pytanie?) ŻE ALBO JESTEŚ CIĄGLE NAJARANA ALBO INTELIGENTNA INACZEJ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: A to jest tutaj jakaś hierarchia? Wszędzie jest, w szkołach, w pracy , w koloniach karnych i wśród zwierząt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Wszędzie jest, w szkołach, w pracy , w koloniach karnych i wśród zwierząt. Ale dla każdego ta hierarchia pewnie wygląda inaczej Edytowano 13 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Fifofa napisał: Tak czy siak uje muje dzikie węże i motylki wszędzie Wszystko u ciebie ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 76 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale dla każdego ta hierarchia pewnie wygląda inaczej Nie inaczej , bo to wiąże się z przestrzeganiem zasad i reguł. Coś w stylu kto pierwszy je jest na górze świecznika , a niżej niżsi rangą tak jak stopnie służb mundurowych. Wiadomo są wyłamki z tego schematu jak nie przestrzeganie przepisów, czarne owce, białe kruki i takie tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 18 Napisano 12 godzin temu 18 minut temu, TREVVO napisał: ŻE ALBO JESTEŚ CIĄGLE NAJARANA ALBO INTELIGENTNA INACZEJ Durny ty albo ta. Macie sieczkę w swoich łbach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach