kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 18:51 Moja stara lubi Dodę bo taka szczera i wredna bez subtelności i domysłów bo ona lubi jak się wali z łopaty i musi wszystko rozumieć natychmiast a jak nie to za bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 337 Napisano wczoraj o 18:51 6 minut temu, Tak czeba tak napisał: Kupujesz coś jest 23% vatu. Dokladasz się do systemu. A później gdy masz kryzys finansowy system ci daje 0 a salowe że to cudze. Jakby oddali te sto tysięcy podatków wtedy może by tak było. Póki co więcej wsadzilem niż mi pomogli. Wsadzić to ty byś chciał, tylko chętnej brak. Otwarcie pisałeś, że Kościół, Mops i Ciotka ci pomagają. Nie wstyd ci? Stary chłop, a tak nieogarnięty życiowo. Tylko nie zwalaj winy na rodziców, bo znam takich, którzy mieli gorzej od ciebie, a wyszli na ludzi. Dla mnie jesteś leniem, który nie dba o siebie, nie chodzi do lekarza i regularnie zalewa sąsiadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 56 Napisano wczoraj o 18:53 1 minutę temu, kaszalot poblokowany napisał: Moja stara lubi Dodę bo taka szczera i wredna bez subtelności i domysłów bo ona lubi jak się wali z łopaty i musi wszystko rozumieć natychmiast a jak nie to za bije Prostaczka wiecznie mielącą ozorem w japie. Jednak się myliłam co do jej. Widać szaleństwo w oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano wczoraj o 18:53 (edytowany) Mój siostrzeniec rządzi, do siory czemu masz taką małą głowę? Ja mniejszy a mam większą głowę od cb. Wszyscy mają go dość. Edytowano wczoraj o 18:53 przez kaszalot poblokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 180 Napisano wczoraj o 18:54 12 minut temu, Tak czeba tak napisał: Nie ma czegoś takiego jak cudze, za sam telewizor zapłaciłem 2300 podatku myślisz że wyciagnolem z systemu chociaż połowę od śmierci matki? Nie. A to tylko zakup tv. No zapłaciłeś podatek, to nie świnka skarbonka że sobie później wyjmiesz. Idź do roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 5 Napisano wczoraj o 18:55 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Wsadzić to ty byś chciał, tylko chętnej brak. Otwarcie pisałeś, że Kościół, Mops i Ciotka ci pomagają. Nie wstyd ci? Stary chłop, a tak nieogarnięty życiowo. Tylko nie zwalaj winy na rodziców, bo znam takich, którzy mieli gorzej od ciebie, a wyszli na ludzi. Dla mnie jesteś leniem, który nie dba o siebie, nie chodzi do lekarza i regularnie zalewa sąsiadki. Nie kościół wyciągnął z pogrzebu za samą msze 1200 a jeszcze daliśmy na tace i po roku rocznicowom. Zarobili 1500 a paczki dali warte max 150. Mops mi dał dodatek energii elektrycznej 530 a sam podatek giełdzie zapłaciłem 600. Ciotka mi daje jedzenia na 30zł tydzień a jedno sprzątanie grobu to 150 już 600 wyrobilem. Nic nie mam zysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 56 Napisano wczoraj o 18:55 1 minutę temu, kaszalot poblokowany napisał: Mój siostrzeniec rządzi, do siory czemu masz taką małą głowę? Ja mniejszy a mam większą głowę od cb. Wszyscy mają go dość. Zayebisty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 5 Napisano wczoraj o 18:56 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No zapłaciłeś podatek, to nie świnka skarbonka że sobie później wyjmiesz. Idź do roboty. A błąd bo każdy powinien mieć subkonto podatkowe i powinni pomagać tym co wkladajom a nie darmozjadom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 180 Napisano wczoraj o 18:58 Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: A błąd bo każdy powinien mieć subkonto podatkowe i powinni pomagać tym co wkladajom a nie darmozjadom. Do własciciela restauracji też idziesz żeby ci pomagał bo zostawiłeś u niego kiedyś jakieś pieniądze? Tobie nie powinni nic pomagać, jesteś zdolny do pracy i zawsze możesz iśc do Maca albo sprzątać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 5 Napisano wczoraj o 19:09 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Do własciciela restauracji też idziesz żeby ci pomagał bo zostawiłeś u niego kiedyś jakieś pieniądze? Tobie nie powinni nic pomagać, jesteś zdolny do pracy i zawsze możesz iśc do Maca albo sprzątać. W hipermarket tak jest mam karte lojalności i często coś biorę za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 180 Napisano wczoraj o 19:10 Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: W hipermarket tak jest mam karte lojalności i często coś biorę za darmo. No popatrz. A państwo ci jednak nie zapłaci gdy jesteś zdolny do pracy ale ...ycznie przewalileś kasę na giełdzie. To by dopiero był absurd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 5 Napisano wczoraj o 19:12 To powinna być krótka piłka. Z pańskiego pesel wynika że włożył do systemu 102.567,02zl podatku, możemy coś zaoferować np zasilek celowy tysiąc. Proszę napisać oświadczenie że jest pan w ciężkiej sytuacji finansowej z powodu śmierci matki i giełdzie. Wszystko. A mamy 800+ dla jakieś lachona w koninie który nie chciał dawać dopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 5 Napisano wczoraj o 19:14 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No popatrz. A państwo ci jednak nie zapłaci gdy jesteś zdolny do pracy ale ...ycznie przewalileś kasę na giełdzie. To by dopiero był absurd. System i mentalnośc ludzi stoi na głowie. Ty cały czas piszesz że dobrze że moje podatki poszły idom na samice które wygonily samców bo nie lubiom brać do gęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 180 Napisano wczoraj o 19:18 (edytowany) 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: System i mentalnośc ludzi stoi na głowie. Ty cały czas piszesz że dobrze że moje podatki poszły idom na samice które wygonily samców bo nie lubiom brać do gęby. Raczej piszę że dobrze że podatki nie idą na ...ów przegrywających swoje dochody na giełdzie, co im się dodatkowo nie chce iść do pracy. Edytowano wczoraj o 19:18 przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 338 Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, pasztetowa analna napisał: powiedz, że masz beznadziejny związek, nie mówiąc, że masz beznadziejny związek. to kociara i chce to ukryc przed swiatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 56 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: to kociara i chce to ukryc przed swiatem Ogłaszam to światu. Nie jesteś chłopem jeśli nie kochasz kotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 338 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Ogłaszam to światu. Nie jesteś chłopem jeśli nie kochasz kotów. kot liczy sie od wielkosci rysia. jak mozna kochać zwierza ktory w dotyku ma kości i worek skóry i drapie. nie da się tego przytulic i srra za wersalko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 56 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: kot liczy sie od wielkosci rysia. jak mozna kochać zwierza ktory w dotyku ma kości i worek skóry i drapie. nie da się tego przytulic i srra za wersalko Łaat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 23 godziny temu Da się tulić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 338 Napisano 23 godziny temu pies lepszy, cieszy sie jak glupi jak sie wraca z pracy i przychodzi sam na nogi sie kłasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 19 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: kot liczy sie od wielkosci rysia. jak mozna kochać zwierza ktory w dotyku ma kości i worek skóry i drapie. nie da się tego przytulic i srra za wersalko Jak nie wyżywiony i nie wychowany to tak może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 56 Napisano 23 godziny temu I smierdzi szczekając Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 23 godziny temu Nie potrzebuje żeby się ktoś cieszył jak głupi, starczy że jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 19 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: pies lepszy, cieszy sie jak glupi jak sie wraca z pracy i przychodzi sam na nogi sie kłasc Prawda Jednak kot też czeka i wita na chodniku, robi kółeczka z radości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 338 Napisano 23 godziny temu pies sie cieszy niezaleznie od pogody i poprawia humor, to niewątpliwie zaleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, _Gretta napisał: Jak nie wyżywiony i nie wychowany to tak może być. Kot kochany jest bardziej zadbany i promienieje bo nawet tu są preferencje u właścicieli Edytowano 23 godziny temu przez kaszalot poblokowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 56 Napisano 23 godziny temu Kot tez czeka pod drzwiami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 338 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Prawda Jednak kot też czeka i wita na chodniku, robi kółeczka z radości. kółeczka vs merdanie ogonem i wywracanie sie ma plecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 56 Napisano 23 godziny temu Moj się przewraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 7 Napisano 23 godziny temu Kot za tobą łazi i też się na tobie kładzie i chce atencji ale nie rzuci się na ciebie i nie zadrapie bo jest mniejszy i mięciutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach