Jakubb 0 Napisano 13 godzin temu Gdybyście miały do wyboru między grubasem a chudzielcem to który? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 13 godzin temu Chudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu Szczuply Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 883 Napisano 13 godzin temu Chudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Szczuply Nie ma takiego wyboru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu Szczuply Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu No zalezy jak chudy i jak gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubb 0 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: No zalezy jak chudy i jak gruby No np. obydwaj 180 wzrostu jeden waży powiedzmy 110 kg a drugi 60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 13 godzin temu Lezak to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 13 godzin temu Ani jeden ank drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 411 Napisano 13 godzin temu Chudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 12 godzin temu chudy bo lepiej tuczyc niz komus odejmowc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 80 Napisano 12 godzin temu dobra to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 12 godzin temu Wysportowany z niebieskimi oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 883 Napisano 12 godzin temu Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka w narodzie jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: dobra to Ta ostatnia emota to co to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 12 godzin temu Tak sie sklada ze ja mam niebieskie oczy i jestem nawet wysportowany Leze sobie teraz nago na lozku kto chce foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, selkie napisał: Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka w narodzie jednak Haha no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 883 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Haha no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 60 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: dobra to Babochlopka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 80 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ta ostatnia emota to co to? Pływanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 338 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: Pływanie Myślałam, że to emota leżącego na kanapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 189 Napisano 12 godzin temu Grubas żeby mu jedzenie wyżerać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1282 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Grubas żeby mu jedzenie wyżerać To chyba on będzie jeszcze wyjadał Twoje. Dlatego ja wolę chudego, w razie czego będę zjadać też jego porcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 80 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: To chyba on będzie jeszcze wyjadał Twoje. Dlatego ja wolę chudego, w razie czego będę zjadać też jego porcje to że ktoś chudy nie znaczy że mało je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Poetka napisał: Grubas żeby mu jedzenie wyżerać Pewnie nie da, i wez sie tu z takim bij. Chudy lepszy, bedzie sie musial sluchac, bo ma mala mase, i tanszy w utrzymaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: to że ktoś chudy nie znaczy że mało je A to nieprzyjemna niespodzianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A to nieprzyjemna niespodzianka. Co mi odpisałaś? Wyszłam i po temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Co mi odpisałaś? Wyszłam i po temacie. Ze z tym smazeniem to duszenie jest ok, ja pisalam o smazeniu, ktore polecal Ziemniak. W przypadku lezaka ryzykowne, bo jeszcze nie dosmazy i sie zatruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1282 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: to że ktoś chudy nie znaczy że mało je Wybieram istnienie tak okrutnej niesprawiedliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach