Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jakubb

Grubas czy chudzielec?

Polecane posty

1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał:

A ja lubię makaron z duszona piersią kurczaka i ze szpinakiem 🤗

Nie lubię szpinaku i jak to może smakować nie rozumiem.

30 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Nie ludz sie, to byla szydera.

Tak sie zastanawiam nad Tobą, malowanym i boni... wy naprawde myslicie ze jestesci wazni  w zyciu osob z kafe?  to latanie za kims i tlumaczenie swojego urojenia,,albo udawanie kogos... nie ma wiekszego przegrywu jak brak dystansu do siebie i to wasze urojenie jakoby inni mieli ochotę sluchac waszych wypocin. gdyby to jeszcze mialo sens albo wartosc dodaną...

42 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Tak sie zastanawiam nad Tobą, malowanym i boni... wy naprawde myslicie ze jestesci wazni  w zyciu osob z kafe?  to latanie za kims i tlumaczenie swojego urojenia,,albo udawanie kogos... nie ma wiekszego przegrywu jak brak dystansu do siebie i to wasze urojenie jakoby inni mieli ochotę sluchac waszych wypocin. gdyby to jeszcze mialo sens albo wartosc dodaną...

Nie przyszło mi do glowy, że jestem ważna i że o mnie myślisz.

44 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

A ty wiesz ze pisząc że my za tobą latamy dajesz popis swoich urojen? To ze masz problem z odróżnieniem kiedy ktoś ciśnie z ciebie beczulke iks de a kiedy lata na poważnie to twój on jest właśnie. Nie nasz. I myślę że jestem wazna. Co właśnie potwierdziłeś bo jednak z znajduje miejsce w twojej kwadratowej głowie skoro się zastanawiasz nade mną 😎

Przed chwilą, 5klepka napisał:

A ty wiesz ze pisząc że my za tobą latamy dajesz popis swoich urojen? To ze masz problem z odróżnieniem kiedy ktoś ciśnie z ciebie beczulke iks de a kiedy lata na poważnie to twój on jest właśnie. Nie nasz. I myślę że jestem wazna. Co właśnie potwierdziłeś bo jednak z znajduje miejsce w twojej kwadratowej głowie skoro się zastanawiasz nade mną 😎

mam swoje zycie i nie pojete dla mnie by latac za kims za forum o  qpie i mu cos tlumaczyc albo go poprawiać. zwlaszcza ze nie ma w tym spójnosci raz wysmiewasz innym razem cos tlumaczysz. malowany raz placze ze zle traktuje kobiety, potem pisze ze rozumie dlaczego was tak traktuje. albo jestescie niedojrzalymi dziecmi co szukają atencji albo..... znaleźliscie swojego lidera...

5 minut temu, 5klepka napisał:

Idz dzieci bujać w wózku i skoncz śnić o byciu liderem. Mojżesz się znalazł. Lecz się kleksik.

to po co latasz za Lex? widzisz ze trolluje i czasem gadam totalne glupoty...

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

to po co latasz za Lex? widzisz ze trolluje i czasem gadam totalne glupoty...

Pento ci mięknie. Myślisz że mnie wzruszysz? Pytania nie skomentuję. Potrzebujesz resetu. Zostaw familje i wyjedź w Bieszczady. Radzę ci jak chlop chłopu.

4 minuty temu, 5klepka napisał:

Pento ci mięknie. Myślisz że mnie wzruszysz? Pytania nie skomentuję. Potrzebujesz resetu. Zostaw familje i wyjedź w Bieszczady. Radzę ci jak chlop chłopu.

whatever...mnie bawi manie fanów  chcesz to lataj. ludzie już zazdroszczą gromadki wyznawcow 😁

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

whatever...mnie bawi manie fanów  chcesz to lataj. ludzie już zazdroszczą gromadki wyznawcow 😁

Załóż sektę. Ale w Choroszczy gdzie niewątpliwie się zbliżasz kariery proroka nie zrobisz. Będzie ostra konkurencja.

I nie zapominaj ze ja tu jestem boginia kafeterii. A teraz klękaj do penta gramu. 

Przed chwilą, 5klepka napisał:

I nie zapominaj ze ja tu jestem boginia kafeterii. A teraz klękaj do penta gramu. 

rozkminilem cie juz dawno, tymi mykami nie odwrocisz uwagi...

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

rozkminilem cie juz dawno, tymi mykami nie odwrocisz uwagi...

Uwagi od czego? Od twojej choroby umysłowej? Wielu takich było którzy tak twierdzili. Później musiałam ich pakować w pasy i srù do Choroszczy.

Ja jestem miła ale koleżanka to zaczęła dusić naiwnego dedi, ona naprawdę ma w sobie Szatana. Jemu się tylko roochac chciało. Biedny. Babę ma i też agresywna.

Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał:

Na tvn

Tam jakaś inwazja. Pewnie Przed kowidem nakręcony.

2 minuty temu, 5klepka napisał:

Tam jakaś inwazja. Pewnie Przed kowidem nakręcony.

2007 rok. Ładna jeszcze nienaciągnięta. Mogła sobie zostawić zmarchy... Fajniej jak mimika zostaje 🥲

2007 rok. Ładna jeszcze nienaciągnięta. Mogła sobie zostawić zmarchy... Fajniej jak mimika zostaje 🥲

Agent tera w programie wystepuje

Ładny całkiem. Która muszle wybierze 

Małże. Dobrze że można popatrzeć na takie coś bo się człowiek z kompleksów wyleczy.

6 minut temu, kaszalot poblokowany napisał:

Facety jak ich pen zaswedzi popadają w schizofrenię, babki jednak bardziej kumate często 

super... jakbys miala testo to tez bys chciala zaliczac lachony. nie masz wiec ci tylek urus

Czerwono wybierze. Bo ma najładniejsze figure i ładnie zrobione cycki

Ci ludzie są chyba niepoważni 

Chyba na pewno. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się