Edward VI 2 Napisano 17 Czerwiec Dajta link do profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edward VI 2 Napisano 17 Czerwiec Już sobie sam znalazłem, nara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 17 Czerwiec Ej nie działa mi priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edward VI 2 Napisano 17 Czerwiec Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Ej nie działa mi priv. Ja zapytałem czy to Twoje konto i to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edward VI 2 Napisano 17 Czerwiec Nie odpisuj nic, potem się odezwę w innym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 17 Czerwiec Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edward VI 2 Napisano 17 Czerwiec Jakieś z dupy pseudonim wygenerowany losowo to będę ja, ale w tej chwili mi się nie chce tam konta zakładać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edward VI 2 Napisano 17 Czerwiec Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Ok. A widzisz tutaj w powiadomieniu wiadomość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 169 Napisano 17 Czerwiec 1 minutę temu, Edward VI napisał: A widzisz tutaj w powiadomieniu wiadomość? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edward VI 2 Napisano 17 Czerwiec Zazwyczaj widmo priwa to blokada skrzynki z miejsca przez jakiegoś ułoma i ja bym odleżyne podejrzewał o to. Chyba zdechł we śnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach