Nemesio Cervantes 344 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: styl taki raczej luźno minimalistyczno dziewczęcy;) pora zakladac buty komunijne i garsonkę a nie styl dziewczecy. w wieku 50 lat nalezy wydorośleć..moja ciotka ma na strychu takie ...enki w tulipany i grochy, wysle tylko oplać kuriera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: H 30lat to drugie 20. moze po 50tce grube laski i samotne matki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Niе оtwieraj oczu napisał: A kiedy powiesz Krejzi, że jesteś jej śmiertelną wroginią? Wyleciał mi z głowy nick, ale jadłaś narkotyki na Sunrise Festival xD Hej Widmo, co u ciebie? Dawno Cię nie widziałam. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Hej Widmo, co u ciebie? Dawno Cię nie widziałam. Twoja największa miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе оtwieraj oczu 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Hej Widmo, co u ciebie? Dawno Cię nie widziałam. Jestem w Gdańsku aktualnie, bardzo mi stoi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pedałfm napisał: Twoja największa miłość Wcale że nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Niе оtwieraj oczu napisał: Jestem w Gdańsku aktualnie, bardzo mi stoi Upaliłeś się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе оtwieraj oczu 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Upaliłeś się? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 259 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: pora zakladac buty komunijne i garsonkę a nie styl dziewczecy. w wieku 50 lat nalezy wydorośleć..moja ciotka ma na strychu takie ...enki w tulipany i grochy, wysle tylko oplać kuriera "...Tak, w 2025 roku grochy są modne. Wzór ten powraca w wielkim stylu, zarówno w kolekcjach wiosna/lato, jak i jesień/zima. Projektanci eksperymentują z rozmiarami i kolorami kropek, co pozwala na dostosowanie ich do różnych stylizacji, od romantycznych po bardziej nowoczesne..." Kobiety uważane do dziś za ikony stylu nosiły groszki z klasą i elegancją, niepozbawioną jednak nuty romantyzmu i nonszalancji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Wcale że nie xD Bo ja nią byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Bo ja nią byłem Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 8 godzin temu Klaudiusz misia w teczke i przyjedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 8 godzin temu Ja już przepadałam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, NyxN1ght napisał: Ja już przepadałam xD U mnie się wykluly te golebie z jajek bardzo szybko urosły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, Niе оtwieraj oczu napisał: A kiedy powiesz Krejzi, że jesteś jej śmiertelną wroginią? Wyleciał mi z głowy nick, ale jadłaś narkotyki na Sunrise Festival xD Hahaha kolejne odkrycie Damiana petrova? Ona nie ma dosłownie nic wspolnego z Kitty przestań cpiec albo zacznij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: U mnie się wykluly te golebie z jajek bardzo szybko urosły A ja już nie chcę związku, wolę mieć przyjaciół z którymi mogę się przytulić i pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: pora zakladac buty komunijne i garsonkę a nie styl dziewczecy. w wieku 50 lat nalezy wydorośleć..moja ciotka ma na strychu takie ...enki w tulipany i grochy, wysle tylko oplać kuriera A to w wieku 50 lat sie nosi buty komunijne? tulipany i grochy , podziękuje ale totalnie niespójne z moja szafa ale ciekawe ze myslac o minimalizmie masz na myśli suknie w tulipany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 583 Napisano 8 godzin temu 27 minut temu, Niе оtwieraj oczu napisał: A kiedy powiesz Krejzi, że jesteś jej śmiertelną wroginią? Wyleciał mi z głowy nick, ale jadłaś narkotyki na Sunrise Festival xD to jest KitKat?? Szok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: A ja już nie chcę związku, wolę mieć przyjaciół z którymi mogę się przytulić i pogadać. Ja chcę, nie lubię fwb ani robić za koguta elkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 583 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, dep_sour napisał: nawet chyba jej piosenkę kiedys tu wrzucałaś. nigdy w życiu, wciąż mnie z kimś mylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nigdy w życiu, wciąż mnie z kimś mylisz Doda i smolasty czy inny smolisty - na pewno nie? 100% sure? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, NyxN1ght napisał: A ja już nie chcę związku, wolę mieć przyjaciół z którymi mogę się przytulić i pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 8 godzin temu 29 minut temu, NyxN1ght napisał: Hej Widmo, co u ciebie? Dawno Cię nie widziałam. To munek podszywa zrobił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 78 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: To munek podszywa zrobił. Po co blokujesz ciołku? Dzisiaj za szybko zapędziliśmy cie w kozi róg kresko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolter 2 Napisano 8 godzin temu its 7 in the morning and you lost all your money to a fat lady singing "boogie woogie chilli honey" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Po co blokujesz ciołku? Dzisiaj za szybko zapędziliśmy cie w kozi róg kresko? Gdybym wiedział jak blokować, to byłby koniec twojej kariery tutaj babciu tołdi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 83 Napisano 8 godzin temu Albo gdyby mi się chciało , bo lepiej jest oglądać twój ból dupska babciu klozetowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 9 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: to jest KitKat?? Szok! Nie zmieniaj tematu, Grażka. Czekamy na fotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 7 godzin temu it's 7am in the morning and I am gonna kick your ass you stupid a$$hole pieece of sh1t B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1872 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, dep_sour napisał: to w wieku 50 lat sie nosi buty komunijne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach