Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
hrabia Pomme de terre

Lexa babiczka pochodzi z Knurowa

Polecane posty

23 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Oj tam wypił sobie wcześniej za nasze błędy 😁😁

Madzia dobrze że ty nie masz samochodu bo byś to samo zrobiła

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

A moze to Wygwizdów jest.. 

Na pewno jest 🤣 Mieszkam niedaleko Knurowa.

• Like 1

58 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Rycho jest po ktorej stronie barykady? jak z tęczowymi to nie ma sie co dziwić..

A czy kazdy musi byc po jakiejs stronie barykady?

Przed chwilą, afekafe napisał:

Na pewno jest 🤣 Mieszkam niedaleko Knurowa.

Na poważnie slyszalem ze to znana i bogata miejscowosc tylko ta nazwa...

2 minuty temu, afekafe napisał:

Znam tylko jedną "dziurę" o nazwie Knurów. Jakieś 20 km ode mnie . Powiat gliwicki.  Górny Śląsk.

MIasto objete honorowym patronatem LIbeda.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

A czy kazdy musi byc po jakiejs stronie barykady?

barykade uworzyli tuskowcy, pozostali sie odnoszą do tego.

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

barykade uworzyli tuskowcy, pozostali sie odnoszą do tego.

Barykade masz w swojej glowie.

44 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Dla mnie każdego alkoholika można wybić, ale boję się, że jak to napiszę przestanę być tu lewakiem 😉

Obawiam się że wybicie alkoholikow nie wystarczy bo to nie uzależnienie ale głównie osobowość, o ile jeszcze nie doszło do poalkoholowych trwałych zmian w mózgu decyduje o tym, kto siada za kierownice, czy sięga po broń po wypiciu alkoholu. Ostracyzm społeczny i bezwzględne kary dla pijaków za kierownicą także tych  uprzywilejowanych statusem "gwiazdy" to jedyna metoda walki z plaga pijaków na drogach.

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Na poważnie slyszalem ze to znana i bogata miejscowosc tylko ta nazwa...

Jeśli mówimy o miejscowości blisko mnie, to mają tam tylko kopalnię Szczygłowice. Mieszka tam około 30 tys ludności? 

11 minut temu, Żaba Monìka napisał:

MIasto objete honorowym patronatem LIbeda.

? On tam mieszka, czy jak?

20 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

samo nie trafilo... miala pomysł na postac Dody i go pokazywala ku uciesze gawiedzi. Kiedys zablysla na chwile podobna postać z BigBradera taka cizia co z pluszowym kucykiem chodziła i nie utrzymala tempa, nie dala rady popularnosci. Takze wiesz. tyle lat grac postac ktora sie wymyslilo to jest to samo co wymyslec produkt, wypromowac go i utrzymywac sprzedaż przez wiele lat mimo zawirowan na rynku. Pisze o aspekcie biznesowym, pomijam to czy mi odpowiada jako tworca muzyczny

współczuje ci idolki, nic innego mi nie pozostaje

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Barykade masz w swojej glowie.

po 1 Ty mnie wyzywasz, ja Ciebie nie , po 2 nie umiesz przyjąc informacji, ktora niszczy Twoj swiatopogląd dlatego pkt.1 stosujesz. po 3 kazda kampania wyborcza i czas rządow tuskowcow napedzany jest hejtem do PIS i jego wyborców. jeszcze nie slyszalem by Jslaw wyzywal mieszkancow zachodniej pl albo w kazdym zdaniu uzywal skrótu "PO" albo tusku jako przecinek kiedy wszyscy widzimy za jaką nienawiscia i obrzydzeniem wypowiadają sie lewaki o PIS i kaczynskim. Po 4 jesli nie widzisz ze pkt 3 jest prawda znaczy sie masz problemy mentalne. wystarczy chcic poznac obiektywne dane ale nie chcesz.

19 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Dokładnie. Ale jak żyją to ich sprawa i nam nic do tego. Sama ciężką pracą doszła do tego co ma, a że byli partnerzy robią jej koło pióra to tylko świadczy o nich jacy są.. 🙄Ale dobrze się żyło na koszt Doroty, pożyczało kase, a później latało do gazet i jechało po niej jaka zła i że dwie aborcje miała. 

Doszla do tego, ze pisza o niej niemal wyłącznie w kontekscie patusiarskich afer gdyby nie jej robienie szumu wokół siebie i jechanie na skandalach, to malo kto by pamiętał że ktoś taki jak ona istnieje.

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

współczuje ci idolki, nic innego mi nie pozostaje

mimo wszystko i tak nie zycze Ci najgorszego. biznesowo Doda wymiata, umiesz to przyznac czy duma bierze góre?

22 minuty temu, afekafe napisał:

Znam tylko jedną "dziurę" o nazwie Knurów. Jakieś 20 km ode mnie . Powiat gliwicki.  Górny Śląsk.

Mnie się wydawało, że to w Małopolsce 😁☺️ale autem nie mam daleko. 

4 minuty temu, salix napisał:

Doszla do tego, ze pisza o niej niemal wyłącznie w kontekscie patusiarskich afer gdyby nie jej robienie szumu wokół siebie i jechanie na skandalach, to malo kto by pamiętał że ktoś taki jak ona istnieje.

Wodniki lubią skandale. Sama wiem po sobie 🤣🤣🤣

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

mimo wszystko i tak nie zycze Ci najgorszego. biznesowo Doda wymiata, umiesz to przyznac czy duma bierze góre?

jest wiele kontrowersyjnych sposobów zarabiania pieniedzy, jednak ja wole z klasą to robić

24 minuty temu, Wacek Sratuszczak napisał:

Madzia dobrze że ty nie masz samochodu bo byś to samo zrobiła

Zgłoszone stalkerstwo do policyjnych akt i zmień ten awatar, bo rzygać się chce. 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

jest wiele kontrowersyjnych sposobów zarabiania pieniedzy, jednak ja wole z klasą to robić

Zazdrościsz jej. Tyle w temacie. 

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

po 1 Ty mnie wyzywasz, ja Ciebie nie , po 2 nie umiesz przyjąc informacji, ktora niszczy Twoj swiatopogląd dlatego pkt.1 stosujesz. po 3 kazda kampania wyborcza i czas rządow tuskowcow napedzany jest hejtem do PIS i jego wyborców. jeszcze nie slyszalem by Jslaw wyzywal mieszkancow zachodniej pl albo w kazdym zdaniu uzywal skrótu "PO" albo tusku jako przecinek kiedy wszyscy widzimy za jaką nienawiscia i obrzydzeniem wypowiadają sie lewaki o PIS i kaczynskim. Po 4 jesli nie widzisz ze pkt 3 jest prawda znaczy sie masz problemy mentalne. wystarczy chcic poznac obiektywne dane ale nie chcesz.

Gdzie ja Ciebie wyzywam?

Hejt jest z obu stron i jak widac za bardzo go sobie wziales do glowy. 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Sprzedając używaną odzież nie robisz wrażenia, chyba ze masz zbudowaną siec ciuchlandów i teraz odcinasz qpony.. mieszanie tzw. klasy czy pseudo moralnosci z biznesem to strata czasu.. sam sie na tym sparzylem, kasa to kasa a ludzie i tak wsadzą nóż w plecy jak tylko czlowiek opusci garde

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Gdzie ja Ciebie wyzywam?

nie raz nie dwa piszesz rozne epitety

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Hejt jest z obu stron i jak widac za bardzo go sobie wziales do glowy. 

nie ma hejtu z prawej strony, moze jakies pojedyncze przypadki a systemowy,  zaplanowany i wykonywany hejt jest tylko od strony tuskowcow. takie są fakty a z tym sie nie dyskutuje. gdybym mial pewnosc ze to sprawdzisz to bym poszukal spindoktora ktory to zaplanowal specjalnie na zyczenie tusku. to socjolożka i pisala o tym rożne artykuly. widzisz kazdy kto chce miec poczucie równowagi sam zacznie szukac odpowiedzi, Ty nie szukasz bo masz to gdzies .wygodniej jest nienawidziec😁

• Haha 1

7 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Zazdrościsz jej. Tyle w temacie. 

tak, szczególnie 3 czy 4 mężów, w tym tego co ją zdradzał na lewo i prawo i ostatniego gangusa no i stylówki na tirówke no i rynsztokowego języka

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Sprzedając używaną odzież nie robisz wrażenia, chyba ze masz zbudowaną siec ciuchlandów i teraz odcinasz qpony.. mieszanie tzw. klasy czy pseudo moralnosci z biznesem to strata czasu.. sam sie na tym sparzylem, kasa to kasa a ludzie i tak wsadzą nóż w plecy jak tylko czlowiek opusci garde

a ja sie nie sparzyłam tylko robie swoje i nienajgorzej na tym wychodze

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie raz nie dwa piszesz rozne epitety

nie ma hejtu z prawej strony, moze jakies pojedyncze przypadki a systemowy,  zaplanowany i wykonywany hejt jest tylko od strony tuskowcow. takie są fakty a z tym sie nie dyskutuje. gdybym mial pewnosc ze to sprawdzisz to bym poszukal spindoktora ktory to zaplanowal specjalnie na zyczenie tusku. to socjolożka i pisala o tym rożne artykuly. widzisz kazdy kto chce miec poczucie równowagi sam zacznie szukac odpowiedzi, Ty nie szukasz bo masz to gdzies .wygodniej jest nienawidziec😁

Nie rozsmieszaj mnie Leksiu.

Ja Ciebie nie nienawidze, jesli zaczne kogos nienawidziec to uznam to za wlasna porazke moralna.

16 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

mord zdradzieckich tam stało ZOMO już nie pamiętasz? A chamskiej hołoty? A o kobietach co dają w szyję i przez to się dzieci nie rodzą? To wszystko twój Prezes Jarosław. Ciężko w sumie znaleźć grupę ludzi nie-PiS której by on nie naubliżał :classic_cool:

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

tak, szczególnie 3 czy 4 mężów, w tym tego co ją zdradzał na lewo i prawo i ostatniego gangusa no i stylówki na tirówke no i rynsztokowego języka

Jej sprawa. Co cię obchodzi życie innych? 

Nie rozsmieszaj mnie Leksiu.

ja nie jestem tematem rozmowy

Ja Ciebie nie nienawidze, jesli zaczne kogos nienawidziec to uznam to za wlasna porazke moralna.

o tym pisze, zero samokrytycyzmu, tak mówią w TVN i tak powtarzasz 😁

11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Ale gdzie ty jakąś gardę trzymasz jak ty siedzisz w domu i bawisz dzieci jako pan niania a Grażyna w tym czasie na dom zarabia :classic_cool:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się