Qwerty88 583 Napisano 10 godzin temu posty obcych ludzi na Facebooku? Czekam na poważne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 14 Napisano 10 godzin temu Żenują. Memy mnie wzruszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 441 Napisano 9 godzin temu Tak, trwa to jedną sekundę pomiędzy rykami śmiechu z memów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 14 Napisano 9 godzin temu A co stary ci siary narobił ze pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1872 Napisano 9 godzin temu A co napisali? Nie pamiętam żebym widziała jakieś wzruszające posty gdy miałam tam konto. Chyba że jakieś filozoficzne sentencje z doopy Paula Coelho. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 9 godzin temu Nie nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 716 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: posty obcych ludzi na Facebooku? Czekam na poważne odpowiedzi nie mam (poważnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 349 Napisano 9 godzin temu Udawanie szczęśliwych na fotkach, a w rzeczywistości się nienawidzą i najbardziej dzieci na tym cierpią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 260 Napisano 9 godzin temu Nie zaglądałam na fejsa kilkanaście lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1872 Napisano 9 godzin temu Po co nam fejs jeśli mamy kafeterię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 14 Napisano 9 godzin temu Tego nic nie przebije. Fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie mam (poważnie) To juz przeżytek teraz kafeteria sie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 260 Napisano 9 godzin temu Bardziej wolimy się wkQrwiać niż wzruszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 70 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie mam (poważnie) Tzn. ze jesteś poniżej 60. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 716 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Bardziej wolimy się wkQrwiać niż wzruszać Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wk*rwieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 716 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Tzn. ze jesteś poniżej 60. teraz to mnie zdemaskowałaś i się nie opędzę od zazdrosnych facetów i wielbiących mnie kobiet (po 60) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 260 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: teraz to mnie zdemaskowałaś i się nie opędzę od zazdrosnych facetów i wielbiących mnie kobiet (po 60) Chyba po "piedziesiątce" dziadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 70 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: teraz to mnie zdemaskowałaś i się nie opędzę od zazdrosnych facetów i wielbiących mnie kobiet (po 60) Bez urazy, facebook już od kilkunastu lat kojarzy mi się z mocno starszymi ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 209 Napisano 9 godzin temu nie, bo jakies głupoty czyjes uczuciowe. Jakies zdjecia z wojen czy katastrof smuca ale nie wzruszaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 716 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Chyba po "piedziesiątce" dziadku kobieta po 'pięćdziesiątce' zawsze spojrzy przychylniejszym okiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 716 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Bez urazy, facebook już od kilkunastu lat kojarzy mi się z mocno starszymi ludźmi. spoko żartowałem sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 716 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: To juz przeżytek teraz kafeteria sie liczy tu jest o wiele elitarniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 14 Napisano 9 godzin temu Ó zmieniłeś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1872 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, salix napisał: Bez urazy, facebook już od kilkunastu lat kojarzy mi się z mocno starszymi ludźmi. Bez przesady, kilkanaście lat temu Facebook był u szczytu popularności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 260 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: kobieta po 'pięćdziesiątce' zawsze spojrzy przychylniejszym okiem Ba. Po flaszce skłonna jest się nawet zakochać 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 159 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Ó zmieniłeś xD Owszem, nie znoszę popełnać błędów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 716 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Ba. Po flaszce skłonna jest się nawet zakochać a jak rano dasz bułkę z redbullem to już jesteś ideałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a jak rano dasz bułkę z redbullem to już jesteś ideałem A nie bułkę z bananem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 70 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Bez przesady, kilkanaście lat temu Facebook był u szczytu popularności. Szczyt popularnosci facebooka to jakieś 2008-2010 rok później nastąpił exodus na insta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Szczyt popularnosci facebooka to jakieś 2008-2010 rok później nastąpił exodus na insta. No to 15 lat temu czyli ktos mógł mieć wtedy 20 lat plus 15 to 35 lat wiec jeszcze nie taki stary że trzeba umierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach